1+1

Retsept ideaalse piimakohvi jaoks – puhtus

#piima kohv

Kui välja arvata kõigutamatud musta kohvi fännid, ei vaidle keegi, et piimaga kohv on võitnud koha kõigi kohviaustajate südametes. Kuid kui teil on masin, mis valmistab piimaga jooke, on oluline pöörata erilist tähelepanu selle hooldusele. Kuna me saame jätkuvalt palju küsimusi selle osa hooldamise osas, siis täna anname nõu, kuidas kohvimasina ühte olulisemat osa ülal pidada.

Kas ma TÕESTI pean seda puhastama?

On oluline meeles pidada, et see on kohvimasina osa, kus peituvad paljud ohud. Esiteks võivad vanad piimajäägid piimasüsteemi ummistada või isegi ära lõhkuda. Teine probleem on, et see võib rikkuda ka teie joogi või vähemalt piimavahu. Need probleemid tulenevad sellest, et piim on jook, mis läheb eriti kiiresti hapuks. Kõik, kes on kunagi halvaks läinud piima näinud, võivad ette kujutada, kuidas see välja näeb (ja lõhnab). Esteetilistel põhjustel ei pane me siia fotosid hooldamata piimasüsteemidest, aga uskuge meid, need ei näe ilusad välja.

Erinevad masinad – erinevad protseduurid

Automaatsete piimasüsteemidega masinatel on ka enda puhastusprogrammid. Peate vaid valmistama lahuse piimasüsteemi puhastusvahendist ja veest, sisestama piimavooliku antud lahusesse ja järgima ekraanile ilmuvaid juhiseid. Seda peaks tegema kord päevas, soovitatavalt peale viimase tassi valmistamist. Kuid kuigi see süsteem on täisautomaatne, tuleb ka käsitsi natuke tööd teha, et seda ideaalselt puhtana hoida. Puhastusprogramm ainult loputab süsteemi, aga ei eemalda kõiki võimalikke piimajääke, seega tuleks kõiki eemaldatavaid osi ka lahti võtta ja puhastada kuuma jooksva vee all.

Kui teie kohvimasinal on ka piimaanum, tuleks päeva lõpus see osadeks lahti võtta (pidage meeles, et lahtikäivaid osi võib olla rohkem, kui alguses tundub). Puhastage anum ja selle osad kuuma veega. Kui kuhugi jääb veel piimajääke, soovitame leotada neid osi sooja vee ja piimasüsteemi puhastusvahendi lahuses.

Kui teie kohvimasinal on ainult piimavahustamisotsik, on seda lihtsaim puhastada – see tuleks kord päevas masina küljest ära võtta ja panna kuuma vee sisse vähemalt kümneks minutiks (ideaalis terveks ööks), et lasta sel liguneda. Peale seda loputage otsik jooksva vee all ning see on taas kasutusvalmis.

Puhtus ei ole kahjulik!

Inimesed muretsevad tihti, et piimasüsteemi puhastusvahendis sisaldub kahjulikke kemikaale, kuid selle pärast ei peaks muretsema. Kõik tooted sisaldavad vaid ohutuid koostisosi ning enamik on valmistatud looduslikest komponentidest (nt. baseeruvad soodal), nii et need ei kahjusta teid ega teie jooke.

Järgides neid paari lihtsat sammu igapäevaselt saate tagada ideaalse piimavahu ja piimasüsteemi puhtuse oma masinal. Leiate kõik vajalikud hooldustarvikud igale kohvimaisnale meie poest.

Nagu meile meeldib öelda – ärge unustage, et kohvimasin valmistab parimat kohvi vaid neile, kes selle eest hoolitsevad! ?

KIIRMENÜÜ