Kuni -40% CHARLES LIÉGEOIS Magnifico kohviubadelt
ERILINE PAKKUMINE |
Kuni -40% CHARLES LIÉGEOIS Magnifico kohviubadelt
Osta rohkem, ning naudi vähem makstes kauem maitsvat kohvi.

Pirk daugiau, mėgaukis skania kava ilgiau, o mokėk mažiau.
CHARLES LIÉGEOIS Magnifico kohvist

Belgia Charles Liégeois röstikoja üks populaarsemaid segusid on ka üks KohviSemu müügihitte! "See lõhnab täpselt nagu šokolaad!" oleme kuulnud arvukalt kliente hüüdmas pärast selle esmakordset proovimist. Proovi järele ja veendu ise!
PÄRITOLU: Kolumbia, Brasiilia, Sumatra, Guatemala
KOHVI TÜÜP: Kohvisegu (100% araabika)
RÖSTIMISASTE: Keskmiselt tume
MAITSEPALETT: Tume šokolaad, puit, röstitud müsli
AROOM ●●●●●●●●○○
INTENSIIVSUS ●●●●●●●●○○
PUUVILJASUS ●●●○○○○○○○
Enim küsitud küsimused
Kui sa pole ikka kindel, kas kohvikomplekti soetamine on seda väärt, võivad sind aitamisel abistada meie enim küistud küsimused.
Kohvikomplekti soetamine võimaldab sul madalama hinnaga rohkem kohvi soetada, ning seda kauem nautida.
Erinevalt suuremast osast toiduainetest, siis kohv tegelikult ei aegu. Sellegipoolest eelistavad tootjad välja tuua soovituslikku kasutuse kuupäeva - kuni selle hetkeni säilitab kohv ona aroomi ja maitset maksimaalselt. Tavaliselt on see aeg 12 ja 18 kuu vahel pärast röstimist.
Kohvi peaks säilitama kuivas ja jahedas, eemal otsesest päikesevalgusest. Hea idee on kasuada erilist vaakumiga kohvianumat - need kaitsevad sinu kohvi päikese, niiskuse ja õhu eest, hoides seda kauem värskena.
See sõltub kohvi valmistamisel kasutatavast kohvi kogusest. Üldiselt on ühe tassi kohvi valmistamiseks vajalik 10 g kohvi. Selle tulemusel saad 1 kg kohviubadest valmistada umbes 100 portsjonit. Kui kasutad oma kohvijookides topelt portsjonit, jaga see number kahega.
Õige kohvi valimisel peaks jälgima järgmist:
1. Kohvi tüüp. Kui otsid mahedaid maitseid, vali 100% araabika segud. Kui oled intensiivse maitse fänn, vali araabika ja robusta segud. Tõeliselt erakordseid gurmeekogemusi otsides peaksid aga kindlasti proovima single-origin kohvi.
2. Kohvi kasvupiirkond. Kui eelistad pigem traditsioonilisi kohvimaitsied, sobivad sinu maitsele pigem Lõuna-Ameerika ja Aasia sordid. Puuviljase, marjase ja eksootilise maitse austajatele avaldavad muljet kohvid, mis on pärit Aafrikast ja Kesk-Ameerikast.
3. Töötlusmeetod. Kui oled otsustanud soetada single-origin kohvi, ära unusta vaadata ka töötlusmeetodit: kuivtöödeldud kohv on magusam ja mahlasem, kuid pestud meetod pakub ubadele puuviljasust, sära, ning teatavat maitsepuhtust.
4. Röstimisaste. Mida tumedamalt on oad röstitud, seda lähemal on nende maitse klassikalisele Itaalia stiilis kohvile, mistõttu on selles rohkem intensiivsust ja mõrudust. Heledama röstiga kohv on puuviljasemate ja marjasemate nootidega.
5. Maitsenoodid. Dominantsete maitsenootide ja kirjelduste järgi koHvi valimine on lihtsaim viis otsustada. Milline kombinatsioon sulle hetkel rohkem meeldib: šokolaad, kakao ja karamell, või mustikad, mustsõstrad ja vanilje?