Kohvikeetja Hario Moca 3
Spetsifikatsioonid
Üldised omadused
Mahutavus
Mõõdud ja kaal
Tooteinfo
Kohvi sifoon silmapaistva valmistusviisiga.
Rikkalikku aroomi nautides annab palju juurde ka visuaalne pool ehk kohvi liikumine. Valmistusajast sõltub ka kohvi maitse, mille tõttu see seadeldis on väga populaarne professionaalide seas.
Hario sifooni kasutus on palju lihtsam kui alguses võib tunduda.
Kallake veidi vett seadeldise alumisse ossa, lisage 15g jahvatatud kohvi ülemisse ossa ja asetage alkoholi põleti sifooni alla.
Kui vesi on saavutanud keemispunkti, hakkab ülemisse ossa imeväel tekkima ka kohv. Teie ei pea tegema muud kui veidi kohvi segama, et see valmiks ühtlaselt.
Umbkaudu 3 minutit hiljem võtke alkoholi põleti ära, mil kohv hakkab seadeldise alumisse ossa voolama. Siinkohal on kohv juba valmis serveerimiseks sellest samast moka sifoonist.
Tihemini küsitud küsimused
Küsi toote koht
Arvustused