Kohvimasin Siemens „TE806201RW“ - Kohvisemu

LISAGARANTII

*Ainult eraisikutele.

Küsi pakkumine

Kontakteerume teiega 15 minuti jooksul
(tööajal)

Aitäh!

Võtame teiega varsti ühendust!

Tarne 1-2 tööpäeva

Kohvimasin Siemens „TE806201RW“

Arvustused
Ühe nupuvajutuse joogid

Cafe Latte Cappuccino Espresso Kuum piim Kuum vesi Latte macchiato
Tehnilised andmed
Garantiiaeg

24 kuud

Kasutavad

Jahvatatud kohv, Kohvioad

Veepaagi maht

2.4 l

Kohviubade mahuti

300 g

Tootja

Siemens

Võimsus

1600 W

Veepumba rõhk

19 bar

Võimalus kasutada veefiltrit

Jah

Reguleeritav kohvi kangus

Jah

Üheaegselt valmistab

2 tassi

Reguleeritav kohvitila kõrgus

Jah

Andmed

Automaatne katlakivieemaldus, Automaatne süsteemipuhastus, Automaatne väljalülitus, Tassisoojendusplaat, Tassivalgustus

Programmeeritav vee kogus

Jah

Programmeeritav kohvi kangus

Jah

Kohviveski tüüp

Keraamiline

Programmeeritav veetemperatuur

Jah

Mõõdud (KxSxL), cm

38.5 x 45.8 x 30.1

Energisäästurežiimi lüliti

Jah

Masina tüüp

Täisautomaatsed

Piimavahustusotsiku tüüp

Automaatne

Piimanõu maht

Jah

Reguleeritav kohviveski (jahvatus aste)

Jah

Reguleeritav kohvi kogus

Jah

Reguleeritav vee kogus

Jah

Kaal

10 kg

Päritoluriik

Sloveenia

Tooteinfo

MAKSIMAALNE AROOM TÄNU OPTIMAALSELE VALMISTUSTEMPERATUURILE – INTELLIGENT HEATER INSIDE. 

Et espresso aroom end täielikult ilmutaks, peab see tõmbama õigel temperatuuril. Täiusliku espresso ideaalne tõmbamistemperatuur on 90 °C kuni 95 °C. Liiga madalal temperatuuril ei vabane kõik kohvi aroomid. Liiga kõrgel temperatuuril tuleb kohvile kiiresti kõrbenud maitse. Sellepärast kuumutavad ainulaadse sensoFlow’ süsteemiga täisautomaatsed EQ seeria kohvimasinad vee alati tõmbamiseks parajale temperatuurile. Nii tagab meisterlik tehnika alati meisterliku espresso.

TASSI SUURUSE INDIVIDUAALNE KOHANDAMINE – INDIVIDUALCUP VOLUME.

Täiusliku kohvi valmistamine harjumuspärase tassisuuruse jaoks ja ka individuaalses eelistatud koguses on vaid täiusliku tehnika küsimus. Funktsiooniga individualCup Volume saate kohandada kolm eelseadistatud tassisuurust „väike”, „keskmine” ja „suur” veel omakorda viie individuaalse eelistatud koguse jaoks.

AINULAADNE PEEN JAHVATUS, AINULAADSELT VAIKNE – SILENTCERAM DRIVE.

Eriti müravaba, aroomi säilitav, kvaliteetne keraamiline veski jahvatab väärtuslikke ube eriti vaikselt. Kolm peent jahvatustsooni tagavad alati täiusliku jahvatustulemuse. Ja kuna keraamilised veskid on terasest veskitega võrreldes peaaegu täiesti kulumiskindlad, on esmaklassilise kvaliteediga espressonauding alati tagatud.

TÕSTKE ESILE IGAST OAST PARIM – COFFEESENSOR-SÜSTEEM.

Oasordid erinevad paljude omaduste poolest, nagu suurus, niiskus ja õlisisaldus. Kõik need omadused mõjutavad jahvatatava kohvipuru hulka ja seeläbi ka kohvi kangust. Sellepärast kohandab coffeeSensor-süsteemi nutikas veski jahvatusaja automaatselt vastavalt oasordile. Nii saate konstantse kohvipuru hulgaga alati valitud kangusega kohvi.

KEETMISEKS ON ALATI VÄRSKE VESI – SINGLEPORTION CLEANING.

Et kohv saaks alati tehtud värske veega, tagab singlePortion® Cleaning kõigi seadme torude mugava ja hügieenilise puhastuse kohe pärast igat tõmbamist. Täiuslikkus, mis ulatub kuni pisemagi üksikasjani. See on nauding suures stiilis.

 

PROGRAMMABLE RECIPES FOR 6 DIFFERENT PROFILES

You can program drinks not only in the main menu, but also create 6 different profiles with different names and save your drink settings.

Maksimaalne aroom tänu optimaalsele valmistustemperatuuril – Intelligent Heater inside.

Et espresso aroom end täielikult ilmutaks, peab see tõmbama õigel temperatuuril. Täiusliku espresso ideaalne tõmbamistemperatuur on 90 °C kuni 95 °C. Liiga madalal temperatuuril ei vabane kõik kohvi aroomid. Liiga kõrgel temperatuuril tuleb kohvile kiiresti kõrbenud maitse. Sellepärast kuumutavad ainulaadse sensoFlow’ süsteemiga täisautomaatsed EQ seeria kohvimasinad vee alati tõmbamiseks parajale temperatuurile. Nii tagab meisterlik tehnika alati meisterliku espresso.

Maksimaalne aroom tänu optimaalsele valmistustemperatuuril – Intelligent Heater inside.

Maksimaalne aroom tänu optimaalsele valmistustemperatuuril – Intelligent Heater inside.

Maksimaalne aroom tänu optimaalsele valmistustemperatuuril – Intelligent Heater inside.

Et espresso aroom end täielikult ilmutaks, peab see tõmbama õigel temperatuuril. Täiusliku espresso ideaalne tõmbamistemperatuur on 90 °C kuni 95 °C. Liiga madalal temperatuuril ei vabane kõik kohvi aroomid. Liiga kõrgel temperatuuril tuleb kohvile kiiresti kõrbenud maitse. Sellepärast kuumutavad ainulaadse sensoFlow’ süsteemiga täisautomaatsed EQ seeria kohvimasinad vee alati tõmbamiseks parajale temperatuurile. Nii tagab meisterlik tehnika alati meisterliku espresso.

“Siemens EQ.8”

Video arvustused
Arvustused

Ühtegi arvustust veel ei ole.

Küsimused ja arutelu