Specialty kohvioad Goat Story Rwanda Gasharu Intego, 250 g
Spetsifikatsioonid
Üldised omadused
Mõõdud ja kaal
Tooteinfo
“Rwanda Gasharu Intego” kohvi on töödeldud eksperimentaalse töötlemismeetodi abil, mida parimate võimalike kohvimaitsete saamiseks pidevalt täiustatakse. Valmis joogis avalduvad tumeda šokolaadi, troopiliste puuviljade, mee, lillede ja küpsete punaste viljade noote.
Ideaalne viis: peale kallamisega (filter) valmistusmeetodid
Ka meeldiv valmistusviis: espresso, külmpruul e. cold brew, presskann, Aeropress
Tänu oma erilisele kvaliteedile ja maitsele on sellel kohvil Specialty tähis. SCA järgi on selle hinnang 89 punkti 100st.
RIIK: Rwanda
KÕRGUS: 1520 – 2100 m
SORT: Red Bourbon
PROTSESS: Natural Experimental
RÖST: Hele
MAITSEPALETT: Tume šokolaad, Troopilised puuviljad, Mesi, Lilled, Küpsed punased puuviljad
Koostis: röstitud kohvioad.
Hoiustamine: hoida kuivas ja jahedas kohas.
Kohvipass
Tihemini küsitud küsimused
Küsi toote koht
Ubade aroom avaldas muljet. Sobiva jahvatuse leidmine vajas katsetamist, aga erilisema maitse austajatel tasub proovida. Ootused olid pisut kõrgemad, aga igatahes maitsmist tasus.
Proovin kindlasti, juba riigi pärast.
Ubade aroom on magus, põnev, salapärane. Tänu sellele ja paljulubavale kirjeldusele olid mul kohvile kõrged ootused. Paraku ei suutnudki ma sellest kohvist mingit maitset välja võluda peale tavalise šokolaadimeki. Olgu öeldud, et ma proovisin nii filtri kui aeropressiga ja eksperimenteerisin erinevate temperatuuride ja tõmbamisaegadega. Totaalne pettumus.
Priit, selle kohvi hea maitse saamiseks peab olema väga õige kohvi tugevus. Muidu on kas lameda maitsega lurr või maitsetu kange jook.