TOP kohvipakkumine

Taaskasutatavad tassid – kiirmood või märk heast maitsest?

#Taaskasutatavad tassid

Ühekordsete plastiktoodete kasutamine kujutab endast tõsist ohtu meie planeedile. Kuni suuremahuliste plastikjäätmete vähendamiseni on meil inimkonnana pikk maa minna, saame me kõik teha väikeseid samme selle eesmärgi nimel juba praegu.

Julgustame tegema esimest sammu ja proovida uut lahendust, mis praegu maailmas hoogu võtmas – ühekordsete kohvitopside asemel kasutada taaskasutatavaid, kaasaskantavaid tasse. Te isegi ei märka, kuidas see öko-sõbralik kaaslane teie parimaks sõbraks kofeiini manustamisel muutub.

Iga toode, mida saab kasutada vähemalt 2 korda, on hea otsus kui mõelda looduse säästmisele. Taaskasutatavatel tassidel on rohkem kui üks eelis – ehk need mitte ainult ei tee päeva teie jaoks lihtsamaks, vaid on ka loodusesõbralikumad. Seega vaatame, kuidas see tendents maailma huvitama hakkas.

Erinevad tehnilised lahendused – tehtud Teie mugavuseks

Kas olete kunagi olnud olukorras, kus kiirustades ajate oma joogi ümber? Olenevalt kasutatud matejalist, on taaskasutatavad tassid tihti õhukindlalt isoleeritud ning osadel on isegi “Smartgrip” tehnoloogia, mis aitab ära hoida tassi ümberminemist. Nüüd saate ära unustada, mis tunne on jooki mõne hinnalise eseme või materjali peale ajada.

Oma maitse võõrustaja

Kõige maitsvam kohv on teatavasti see, mis joojale kõige enam maitseb. Ning kodus valmistatud tass kohvi on selle parim tõestus. Sest siis oled vaid ise oma joogi meister ja oma kohvi valaja. Samuti reguleerid ise piima, suhkru ja muude lisandite olemasolu ja kogust joogis. Mis oleks, kui saate seda isiklikku jooki kaasas kanda… see on termos- ja muude kaasaskantavate topside suur eelis.

Muide, nendes säilivad ka kohvi maitse- ja lõhnaomadused hoopis paremini kui ühekordsetes topsides.

Heatujuline, stiilne rutiin

Pudelid, taaskasutatavad- ja termostassid on saanud rohkemaks kui stiilseks aksessuaariks, mis täiendavad teie väljanägemist – unikaalse disaini ja funktsionaalsusega on need saanud nüüd igapäevaelu üheks osaks.

Lihtsalt kujutlege, kui palju aega saate säästa, kui saate oma igahommikuse kohvitassi kodust kaasa haarata. Teine aspekt on eksklusiivsed disainilahendused.

Kui kannate kaasas oma mantli värviga kokkusobivat termostassi, annab see märku, et te ei ole ainult stiilne ja mugavust hindav inimene, vaid te ka hoolite maailmast enda ümber.

Milline on teile kõige sobivam?

Kui teate, millised omadused on Teile kõige olulisemad – siis pole sobiva tassi leidmine kuigi keeruline. Lihtsalt pöörake tähelepanu sellele, kui suurt tassi vaja oleks, kas materjal peaks olema metall või portselan ja kui pikalt peaks jook tassis kuum püsima. Muidugi peate sobiva disaini ja värvilahenduse ise valima. Vaatame siinkohal mõned KohviSemu tootevalikus olevad variandid korra üle:

1. Must termostass The Might Mug “Biggie Black

“The Mighty Mug” termostassidel on innovatiivne ja patenteeritud Smartgrip tehnoloogia. Selle tehnoloogiaga ei ole ka suure 470 ml tassi ümberajamine kuigi lihtne. Lihtsalt asetage Mighty Mug oma lauale ja see tekitab võimsa õhuluku, mis lubab sel vastu seista löökidele, aidates nii vältida ümberajamist. Kui tõstate The Mighy Mug üles, vabaneb õhulukk koheselt ning saate tassi tavapäraselt üles tõsta. Seda peab ise proovima, et uskuda.

Kui klassikaline must ei ole teie rida – siis seda tassi on saadaval ka punasena.

2. Termostass The Mighty Mug “Solo Stainless Steel Blue

“Smartgrip” tehnoloogiat kasutatakse ka roostevabast terasest tasside puhul – nii et saate lihtsalt nautida oma kohvi kuni see on turvaliselt selles tassis. See mahutab ühe standardse joogi (350 ml), mis seisab kuum kuni 4 tundi, või ühe külma frappe, mida suudab tass külmana hoida kuni 12 tundi.

3. Kohvitass KeepCup “White/Yellow

See tass on spetsiaalselt valmistatud, et vähendada ühekordsete tasside kasutust. Huvitav fakt – ühe “KeepCup” tassi valmistamiseks kulub 20 ühekordset plastiktopsi kaantega. Ning enamgi veel – ka KeepCup tass ise on taastöödeldav!

4. Kohvitass Kahla “Cupit to-go Stormy Blue

See on lahendus portselani austajatele. Loodussõbralikud tassid, mida saab sobitada erinevat värvi kaantega – et püsida alati stiilsena. Silikoonist ribad tassi külgedel kindlustavad mugavuse ja vähendavad ohtu, et tass käest maha libiseks. Tassi on ka lihtne hooldada – nii tass kui ka kaas on nõudepesumasinas pestavad.

Juba valisite enda lemmiku? Tervitame kõiki taaskasutatavate tasside fänne!