TOP kohvipakkumine

Väsinud ühest ja samast teest? Eksperimenteerime!

#tee

Maailmas on sadu erinevaid teesid ja te joote ikka seda sama, mis on erkkollase sildiga pakendis? Kõlab nagu maha magatud võimalus, seega võib-olla prooviks midagi muud? Täpselt nagu kohvi puhul, ei ole teed erinevad vaid oma sordi või päritolu poolest, vaid ka valmistamismeetodi poolest, mis võib välja tuua täiesti uusi maitseid ja kogemusi.

Lahtine tee

Lahtine tee koosneb tervetest teelehtedest. Lihtsaim viis tee kvaliteedi hindamiseks on selle lehtede suuruse järgi. Suurem teelehtede pindala tähendab rohkem võimalusi tee maitsenüansside avaldumiseks. Kuna teelehti ei purustata, on lahtisest teest valmistatud joogil kergem, rafineeritum maitse ja on vähem kibe. On oluline, et teelehtedel oleks piisavalt ruumi avaneda ning kasutades terveid teelehti, jääb selleks kõige enam ruumi. Ainus miinus selle meetodi puhul – keerulisem protsess, kuna tarvis on valminud jook kurnata või kasutada spetsiaalset terasfiltrit.

Purutee

Teepulgad

Ilmselt me kõik oleme sõbral külas olles olnud olukorras, kus otsime närviliselt kohta, kuhu panna tilkuv teekott… Teepulgad lahendavad selle mure – see on suhteliselt uus leiutis, millega otsustati sellele segadusele lõpp teha. Tee satub veega kontakti tänu rohkem kui 400-le pisikesele augule, kuid samas ei pääse teepuru pulga seest välja. Selle pakendi väljatöötamisel pöörati erilist tähelepanu mugavusele – ei ole vaja isegi lusikat, kuna saate oma teed segada pulga endaga. Siiski pandi rõhku ka pulga sisemusele – Stick Tea teepulkadest leiate kõrgeima kvaliteediga klassikalised teed ning eksootilised maitsed. Alumiiniumist pakend on tervisele ohutu ning biolagunev.

tea sticks

Siidpüramiidid

Siidpüramiidid on kõrgema kvaliteediga alternatiiv traditsioonilistele teekottidele. Siidist kotikestel ei ole ebaloomulikku kõrvalmaitset, mis tuleneb paberiga kontaktis olemisest. Enamjaolt on siidpüramiidides teelehed samuti purustamata, kuid samal ajal lihtsasti tassist välja võetavad, nii et see meetod kombineerib klassikaliste teekottide mugavuse lahtise tee kvaliteediga. Võrreldes tavalise teekotiga on sel juhul vee läbivoolavus parem ning teel on palju rohkem ruumi avaneda.

Siidpüramiidid

Chai tee

See järk-järgult populaarsemaks saav jook, millel on India päritolu, paistab silma oma eksootilise maitsega, mille tõttu armastavad seda enim intensiivsete maitsete austajad.  Chai teed valmistatakse segades traditsioonilisi teesid eksootiliste vürtsidega nagu kaneel, kardemon, nelk ja muud taolised. Seda teed võib teha nii vee kui ka piimaga, kuid traditsioonilise retsepti kohaselt tuleks kasutada mõlemat. Ärge ajage chai teesid segamini odavate lahustuvate teedega, see on hoopis teine toode! Lahustuva tee joomist me ei soovitaks – seda võite teha omal vastutusel 🙂

Chai tee

Teekapslid ja padjad

Enamus inimesi ei tea, et saate kasutada oma kohvimasinat ka tassi tee valmistamiseks. Ja me ei mõtle lihtsalt kuuma vee valamist tassi. Meie poest leiate teekapsleid ja patju, mida saate kasutada vastavates kohvimasinates. See võib olla ideaalne valik päeva lõpuks või lastele pakkumiseks. Kapselteed saab valmistada ka külmalt.

Tee capsu

 

Kui on nii palju valikuid, ei ole ainult ühe tee ja ühe valmistusviisi valimine lihtsalt kõige targem tegu 🙂 Tulge tutvuge meie teevalikuga ning sukelduge uute maitsete ja kogemuste maailma.