Šokolaad
-
Kuum šokolaad Whittard of Chelsea Limited Edition Gingerbread, 350 g
Küsi pakkumineŠokolaadikommide komplekt Galler Easter Eggs Bag Assortment
Välja müüdudŠokolaadide komplekt Galler Easter Eggs Bag Milk Assortment
Välja müüdudŠokolaadikommide komplekt Galler Easter Eggs Generous Pack
Välja müüdudŠokolaadikommid Galler Small Easter Eggs Bag (Dark Pistachio), 112 g
Välja müüdudŠokolaadikommid Galler Small Easter Eggs Bag (Crunchy Milk), 112 g
Välja müüdudPiimašokolaad Laurence An Easter Tale, 80 g
Välja müüdud-
Uus
Pidulik šokolaadikommide komplekt Galler Advent Calendar, 24 tk.
Välja müüdud-
Uus
Pidulik šokolaadikommide komplekt Galler Christmas Rawetes, 15 tk.
Välja müüdudPiimašokolaad Laurence Christmas Story, 80 g
Välja müüdudKaneeliga piimašokolaad Laurence A Christmas Story The Magical Tree, 80 g
Välja müüdud-
Vegan
Kuum šokolaad Whittard of Chelsea Luxury, 350 g
Välja müüdud-
Vegan
Kuum šokolaad Whittard of Chelsea Mint, 350 g
Välja müüdud-
Vegan
Kuum šokolaad Whittard of Chelsea Peanut Butter, 350 g
Välja müüdudKuum šokolaad Whittard of Chelsea Limited Edition Pina Colada White, 350 g
Välja müüdudKuum šokolaad Whittard of Chelsea Luxury, 140 g
Välja müüdudKuum šokolaad Zuma Original Hot Chocolate, 2 kg
Välja müüdudKuum šokolaad Zuma Dark Hot Chocolate, 2 kg
Välja müüdud-
Uus
Minibatoonide-, ja tahvlite pidulik šokolaadide komplekt Galler Christmas Ball, 15 tk.
Välja müüdud-
Uus
Kuum šokolaad MoMe Choc-o-lait Spoon+ Fluffy Milk, 34 g
Välja müüdud-
Uus
Valge šokolaad pistaatsia ja maasikatega Laurence, 80 g
Välja müüdud-
Uus
Piimašokolaad krõbeda riisi ja mandlitega Laurence An Awesome Tale, 85 g
Välja müüdudKookosebatoon Vital Buche Coco Dark Nature, 80 g
Välja müüdudMini tartaletid Laurence Royal Cookies, 195 g
Šokolaad on hallikat tooni – kas see tähendab et see on halvaks läinud?
Kvaliteetne šokolaad on temperatuurimuutustele äärmiselt tundlik. Temperatuuril 18 ° või rohkem hakkab šokolaad sulama, mille tõttu tekivad kakaovõi kristallid. Selle naturaalse protsessi tõttu kattub šokolaad halli värvitooniga - šokolaadi maitset see ei mõjuta, ning kvaliteet selle tõttu ei lange. Mida suuremad on temperatuurikõikumised, seda tõenäolisemalt muudab šokolaad värvi. Eriti nähtav on see suvisel ajal, kui sisetingimustes kasutatakse kliimaseadet või šokolaadi pannakse külmkappi ja võetakse jälle välja - toatemperatuurile.
Kas see kommentaar oli kasulik?Loe veel Peida lisainfoMis vahe on tumedal-, piima-, ja valgel šokolaadil?
Tume šokolaad (lisanditeta) on valmistatud kakaomassist, kakaovõist, suhkrust ja emulgaatoritest. Piimašokolaadile lisatakse koorepulbrit ja piimarasva. Valge šokolaad ei sisalda aga üldse kakaod - seda valmistatakse suhkrust, kakaovõist, koorepulbrist ja emulgaatoritest.
Kas see kommentaar oli kasulik?Loe veel Peida lisainfoMis muudab Galler šokolaadi eriliseks?
Galler šokolaadi on valmistatud juba alates aastast 1976, ning see on üks tuntumaid ja parimaid šokolaade Belgias. See šokolaaditootja on nii Belgias kui ülejäänud maailmas niivõrd edukas oma kõrge kvaliteedi, eksklusiivsete retseptide ja vastutustundliku ärimudeli tõttu. Kõik toormaterjalid on soetatud konkurentsivõimelise hinnaga õiglasi inimõigusi silmas pidades - Fairtrade(Õiglane kaubandus) standardite järgi. Galler šokolaadide retseptid eristuvad oma eriliste kombinatsioonide tõttu. Nendes ei sisaldu palmiõli, ning suhkrusisaldus on viidud optimaalse miinimumini, säilitades siiski head konsistentsi. Sortiment on hoolikalt valitud, mille tõttu on see leidnud oma tee juba paljude klientide südamesse. Igapäevaseks maiustuseks - šokolaadibatoonid erinevate täidistega (pistaatsia, pähklid jne.), kohvipausiks kolleegidega - šokolaaditahvlid (75 - 85% tume šokolaad, laim ja tume šokolaad või kombinatsioon vaarikatest ja valgest šokolaadist). Sünnipäevadeks, Jõuludeks, Valentinipäevaks või lihtsalt kingituseks - kõigi aegade lemmikud Galler komplektid. Üks Galleri šokolaadide ainulaadsemaid omadusi - kliendid tulevad alati tagasi, et seda juurde osta...
Kas see kommentaar oli kasulik?Loe veel Peida lisainfoKuidas ära tunda hea kvaliteediga šokolaadi?
Kvaliteetne šokolaad on alati veidi läikiv. Eriti, kui tegemist on tumeda šokolaadiga. Mida matim šokolaaditahvel on, seda rohkem suhkrut see sisaldab. Teine viis kvaliteetse šokolaadi tuvastamiseks(ilma maitsmata) on sellest tüki murdmine. Kui ostsid või said kingituseks kõrge kvaliteediga šokolaadi, murdub see ainult suurteks kildudeks, ega pudise. Üks oluline kvaliteetse šokolaadi omadusi on lahustuvus. Tänu oma naturaalsele õlisisaldusele sulab šokolaad soojade sõrmede vahel ruttu, kuid suus muutub see viskoosseks ja jätab endast maha rikkalikult kauakestva maitse. Šokolaadi maitstes ei tohiks tunda olla liialt magusat ega ka mõrkjat maitset. Need maitsed peaks olema omavahel tasakaalus. Rääkides tumedast šokolaadist - kvaliteet tuleneb mõrususe, magususe ja kerge puuviljase maitse segust, mida peaksid oma suus korraga tunda.
Kas see kommentaar oli kasulik?Loe veel Peida lisainfoOleme uuendanud oma küpsiste poliitikatValikudValikudMeie veebileht kasutab küpsiseid, mis tagavad parema kasutajakogemuse, kohandavad näidatavat sisu vastavalt teie vajadustele ja lubavad meil koguda andmeid lehe külastatavuse kohta.