RAHVUSVAHELINE KOHVIPÄEV
RAHVUSVAHELINE KOHVIPÄEV

Espressomasinad

Filtrid

N├Ąita:

Filtrid
Hind
Tootja
T├╝├╝p
T├╝├╝p
T├╝├╝p
T├╝├╝p
Kapsel sobib
Piimavahustusotsiku t├╝├╝p
Valmistatavad retseptid
Kasutatava kohvi t├╝├╝p
Kohvi omadused
Juhtimise viis
R├Âstimisaste
Kohviubade mahuti
Kohvi p├Ąritolu regioonid
Piimaanum
Araabika sort
Veepaagi maht
Protsess
Seeria
Seeria
Ekraan
Terade t├╝├╝p
Smart ├Ąpp
Maht
Andmed
SCA hinnang
Tassisuurus
Koguse valik piimakohvile
Omadus
Koguse valik mustale kohvile
Oamahutite arv
Kohvit├╝├╝p
Portsjonite kogus
Kohvikapsel sisaldab
Salvestatud kasutajaprofiilid
Tassisoojendi
Sordid
Piimaga joogid
Kohviubade t├╝├╝p
Joogi retsept
Sobilik
Kogus
Sobivus
S├Ąilitab sooja
Ts├╝klid
Šokolaadi tüüp
Kofeiinivaba meetod
Mokakannu mahutavus
Šokolaadi liik
Funktsioonid
Terade ehitus
Personaalsed retseptid
Kaubam├Ąrgid
Soovituslik p├Ąevane tasside arv
Vee├╝hendus
Kapselmasina tehnoloogia
Gruppide arv
Kasutavad
Tera diameeter
Kohviveski t├╝├╝p
Programmeeritav jahvatuse aeg
Sisseehitatud veski
PID temperatuuri juhtimine
Manomeeter
Kuuma vee otsik
Komplekti kuuluvate toodete kogus
T├╝├╝p
Kampaaniad

Mis on manuaalse espressomasinaga kohvivalmistamise reeglid?

P├Áhiline espressomasina funktsioon on t├Áeline, Itaaliast p├Árinev espresso. Peamised reeglid kohvi valmistamise juures p├Áhinevad joogi proportsioonidel. Kui soovid teada, kas tegemist on tippklassi espressoga, tea et - vaja on 25 ml kohvi ekstrakti, mis on valmistatud 8-9 barise r├Áhuga 20-30 s jooksul. T├Ąpselt need parameetrid on kohvimaailma klassikalised eestvedajad. Espresso on k├Áikide kohvijookide alus, seega kui oled ├Áppinud seda korrektselt valmistada, saad sealt edasi tohutult eksperimenteerida.

Kas see kommentaar oli kasulik?
Loe veel Peida lisainfo

Mis on manuaalsete espressomasinate erinevused?

Manuaalsed espressomasinad on disainitud nii koduseks kui professionaalseks kasutuseks e. toitlustusasutused - restoranid, kohvikud jne. Loomulikult saad ka kodus oma kohvivalmistuse oskusi lihvida, leides omale sobivaima professionaalse mudeli koduseks kasutamiseks. Hea kohvi valmistamiseks pead ├Áppima korrektselt kohvi jahvatama, tampima ja veekogust ├Áige aja ja koguse abil reguleerima. Koduseks kasutuseks disainitud manuaalsed espressomasinate mudelid on veidi lihtsamad, aga nende kasutamine ei ole t├Ąisautomaatsest kohvimasinast v├Ąga palju erinev. Sellegipoolest, erinevalt t├Ąisautomaatsest kohvimasinast, vajab poolautomaatne espressomasin jahvatatud kohvi (nii v├Ąrsket kui v├Áimalik), ning ├Áige r├Áhku. Soovitud veekoguse eel-programmeerides saad oma kohvijoogi iga kord vaid nupuvajutusega korrata.

Kas see kommentaar oli kasulik?
Loe veel Peida lisainfo

Miks tasub valida espressomasin (manuaalne kohvimasin)?

Kui armastad kohvivalmistamise protsessi rohkem, kui kohvi ennast, siis on manuaalne espressomasin just sulle! Selle masinaga kohvi valmistades on sul vabandus improviseerida ja eksperimenteerida. Sellegipoolest, et valmistada head kohvi, on vaja pingutada - saa tuttavaks kohvi valmistamise reeglitega, leia ├Áige jahvatusaste ja testi oma v├Áimekust korrektselt kohvijooki valmistades. Kui oled valmis kohvi valmistamisele rohkem kui minuti panustama, vali julgelt espressomasin e. poolautomaatne kohvimasin.

Kas see kommentaar oli kasulik?
Loe veel Peida lisainfo

Kui te l├Ąhete kohvikutesse v├Ái baaridese, m├Ąrkate sageli kohvi valmistamise protsessi: kohviube hakkatakse jahvatama ja kohvi aroom levib ruumis. Seej├Ąrel tambitakse kohv kokku kindla t├Â├Âriistaga “k├Ąpa” sisse ja keeratakse masina k├╝lge – m├Áne hetke p├Ąrast saate nautida oma maitsvat kohvi. Need seadmed on poolautomaatsed kohvimasinad. See on espressomasin, mis teeb kohvi jahvatatud kohvist. Kohvimasinad on m├Áeldud neile, kes soovivad kohvi valmistamisel osaleda ja ├Áppida barista kunsti. Kohvioad tuleb jahvatada enne kohvi valmistamist. Kui te ei soovi ise kohvi jahvatada, vali poolautomaatne kohvimasin, mis kasutab kohvitablette v├Ái kohvipatju. Samal ajal on see stiilne sisekujunduselement. Poolautomaatse kohvimasina valimisel on oluline teada m├Ánda aspekti. Kui leiate masina funktsiooniga Steam Espresso – see t├Ąhendab, et kohvi toodetakse temperatuuril 100┬░C, sellel kohvil on suurem kofeiini sisaldus ja v├Ąhem intensiivne maitse ning kui see ├╝tleb Pump Espresso, t├Ąhendab see, et kohvijooki valmistatakse k├Árgsurvega 87-95┬░C. Sellel kohvil on eriline aroom. On ka arvamusi, et kui kohvi valmistatakse metallfiltriga, on see tugevam ja maitsvam. Meie valik sisaldab kohvikute, kontorite ja kodude jaoks m├Áeldud poolautomaatseid kohvimasinaid.

Loe veel