2+2

Šokolaad

Filtrid

Näita:

Filtrid
Hind
Tootja
Tüüp
Tüüp
Tüüp
Tüüp
Kapsel sobib
Piimavahustusotsiku tüüp
Valmistatavad retseptid
Kasutatava kohvi tüüp
Kohvi omadused
Juhtimise viis
Röstimisaste
Kohviubade mahuti
Kohvi päritolu regioonid
Piimaanum
Araabika sort
Veepaagi maht
Protsess
Seeria
Seeria
Ekraan
Terade tüüp
Smart äpp
Maht
Andmed
SCA hinnang
Tassisuurus
Koguse valik piimakohvile
Omadus
Koguse valik mustale kohvile
Oamahutite arv
Kohvitüüp
Portsjonite kogus
Kohvikapsel sisaldab
Salvestatud kasutajaprofiilid
Tassisoojendi
Sordid
Piimaga joogid
Kohviubade tüüp
Joogi retsept
Sobilik
Kogus
Sobivus
Säilitab sooja
Tsüklid
Šokolaadi tüüp
Kofeiinivaba meetod
Mokakannu mahutavus
Šokolaadi liik
Funktsioonid
Terade ehitus
Personaalsed retseptid
Kaubamärgid
Soovituslik päevane tasside arv
Veeühendus
Kapselmasina tehnoloogia
Gruppide arv
Kasutavad
Tera diameeter
Kohviveski tüüp
Programmeeritav jahvatuse aeg
Sisseehitatud veski
PID temperatuuri juhtimine
Manomeeter
Kuuma vee otsik
Komplekti kuuluvate toodete kogus
Tüüp
Kampaaniad

Šokolaad on hallikat tooni – kas see tähendab et see on halvaks läinud?

Kvaliteetne šokolaad on temperatuurimuutustele äärmiselt tundlik. Temperatuuril 18 ° või rohkem hakkab šokolaad sulama, mille tõttu tekivad kakaovõi kristallid. Selle naturaalse protsessi tõttu kattub šokolaad halli värvitooniga - šokolaadi maitset see ei mõjuta, ning kvaliteet selle tõttu ei lange. Mida suuremad on temperatuurikõikumised, seda tõenäolisemalt muudab šokolaad värvi. Eriti nähtav on see suvisel ajal, kui sisetingimustes kasutatakse kliimaseadet või šokolaadi pannakse külmkappi ja võetakse jälle välja - toatemperatuurile.

Kas see kommentaar oli kasulik?
Loe veel Peida lisainfo

Mis vahe on tumedal-, piima-, ja valgel šokolaadil?

Tume šokolaad (lisanditeta) on valmistatud kakaomassist, kakaovõist, suhkrust ja emulgaatoritest. Piimašokolaadile lisatakse koorepulbrit ja piimarasva. Valge šokolaad ei sisalda aga üldse kakaod - seda valmistatakse suhkrust, kakaovõist, koorepulbrist ja emulgaatoritest.

Kas see kommentaar oli kasulik?
Loe veel Peida lisainfo

Mis muudab Galler šokolaadi eriliseks?

Galler šokolaadi on valmistatud juba alates aastast 1976, ning see on üks tuntumaid ja parimaid šokolaade Belgias. See šokolaaditootja on nii Belgias kui ülejäänud maailmas niivõrd edukas oma kõrge kvaliteedi, eksklusiivsete retseptide ja vastutustundliku ärimudeli tõttu. Kõik toormaterjalid on soetatud konkurentsivõimelise hinnaga õiglasi inimõigusi silmas pidades - Fairtrade(Õiglane kaubandus) standardite järgi.

Galler šokolaadide retseptid eristuvad oma eriliste kombinatsioonide tõttu. Nendes ei sisaldu palmiõli, ning suhkrusisaldus on viidud optimaalse miinimumini, säilitades siiski head konsistentsi. Sortiment on hoolikalt valitud, mille tõttu on see leidnud oma tee juba paljude klientide südamesse. Igapäevaseks maiustuseks - šokolaadibatoonid erinevate täidistega (pistaatsia, pähklid jne.), kohvipausiks kolleegidega - šokolaaditahvlid (75 - 85% tume šokolaad, laim ja tume šokolaad või kombinatsioon vaarikatest ja valgest šokolaadist). Sünnipäevadeks, Jõuludeks, Valentinipäevaks või lihtsalt kingituseks - kõigi aegade lemmikud Galler komplektid. Üks Galleri šokolaadide ainulaadsemaid omadusi - kliendid tulevad alati tagasi, et seda juurde osta...

Kas see kommentaar oli kasulik?
Loe veel Peida lisainfo

Kuidas ära tunda hea kvaliteediga šokolaadi?

Kvaliteetne šokolaad on alati veidi läikiv. Eriti, kui tegemist on tumeda šokolaadiga. Mida matim šokolaaditahvel on, seda rohkem suhkrut see sisaldab. Teine viis kvaliteetse šokolaadi tuvastamiseks(ilma maitsmata) on sellest tüki murdmine. Kui ostsid või said kingituseks kõrge kvaliteediga šokolaadi, murdub see ainult suurteks kildudeks, ega pudise.

Üks oluline kvaliteetse šokolaadi omadusi on lahustuvus. Tänu oma naturaalsele õlisisaldusele sulab šokolaad soojade sõrmede vahel ruttu, kuid suus muutub see viskoosseks ja jätab endast maha rikkalikult kauakestva maitse. Šokolaadi maitstes ei tohiks tunda olla liialt magusat ega ka mõrkjat maitset. Need maitsed peaks olema omavahel tasakaalus. Rääkides tumedast šokolaadist - kvaliteet tuleneb mõrususe, magususe ja kerge puuviljase maitse segust, mida peaksid oma suus korraga tunda.

Kas see kommentaar oli kasulik?
Loe veel Peida lisainfo