Kohviubade komplekt Yirgacheffe + Kenya Kariru + Indonesia Sumatra
-
Ainult Epoes
Tarneaeg 1 – 3 tööpäeva *93% tellimustest tarnitakse järgmisel päeval
Spetsifikatsioonid
Üldised omadused
Mõõdud ja kaal
Tooteinfo
Specialty kohvioad “Ethiopia Yirgacheffe”, 250 g
Valmis kohvil on väga puhas konsistents ja tasakaalustatud maitse. Tugev, küpsete mustikate aroom, mida täiendavad mustsõstrad, vanill ja kohati on isegi tunda Earl Gray tee nüansse. Metsamarjade magusus ja hapukus annavad endast maitses kergelt märku, ning jätavad kerge, magusa ja meeldiva järelmaitse pikaks ajaks. Tõeline pärl Aafrika kohvi armastajatele.
Niinimetatud kohvi kodumaal Etioopas on metsikud kohvipuud kasvanud juba aastatuhandeid. Kohvisõbrad kogu maailmast ootavad uute kohvpuusortide avastamist ja juba avastatu nautimist. Etioopia kohvid on kõrgelt hinnatud tänu oma iseloomulikele maitseomadustele – heledad, marjased, lillelised ja isegi tee-sarnased. Need iidsed Etioopia-Araabika kohviubade variatsioonid kuulsast Yirgacheffe piirkonnast töödeldakse veega ja kuivatatakse võrkkiikedel vähemalt 12 nädalat.
Tänu oma erilisele kvaliteedile ja maitsele on sellel kohvil Specialty tähis. SCA järgi on selle hinnang 85 punkti 100st.
RIIK: Etioopia
REGIOON: Yirgacheffe
FARM: Väikefarmerid
KÕRGUS: 1800-2000 m
SORT: Heriloom
PROTSESS: Pestud
RÖST: Keskmine
MAITSEPALETT: Mustikas, Mustsõstar, Vanilje
Specialty kohvioad “Kenya Kariru”, 250 g
Mahe ja tasakaalustatud maitsega kohv. Magusus meenutab küpseid vaarikaid ja õunu, meenutades veidi ka punase sõstra happesust. Silmapaistev ja kauakestev, ekstreemselt magus marjane järelmaitse.
Keenia tõuseb kohvimaailmas aina olulisemale kohale tänu oma erksale omanäolisele maitsele ja kohalikult kasvatatud kohvile, mida hindavad kohvigurmaanid üle terve maailma. Need SL 34 ja SL 28 kohvioad on kasvatatud Kariru farmis Baragwi Ühistus. See asub Kirinjaga piirkonna viljakatel vulkaanilistel maadel, Keenia mäe nõlvadel (1800–1900 m merepinnast). Lisaks kasutatakse kohvi töötlemisel ainult puhast Kamweti jõevett ning naturaalset kuuma Aafrika päikest.
Tänu oma erilisele kvaliteedile ja maitsele on sellel kohvil Specialty tähis. SCA järgi on selle hinnang 87.5 punkti 100st.
RIIK: Keenia
REGIOON: Kirinyaga
FARM: Baragwi ühistu
KÕRGUS: 1800-1900 m
SORT: SL 34, SL 28
PROTSESS: Pestud
RÖST: Keskmine
MAITSEPALETT: Vaarikas, punane sõstar, Õun
Specialty kohvioad “Indonesia Sumatra”, 250 g
Täidlane kohv magusa pruuni suhkru aroomiga. Karamelline maitse kaneeli nootide ja rikkaliku punase veini järelmaitsega. Eksklusiivne kohv, mis meenutab kuuma veini maitset.
Aceh Regiooni Gayo kõrgustes, Sumatras, Indoneesias on väikefarmerid loonud Gayo Beseri Ühistu et kasvatada erilist kohvi. Selle unikaalne maitse tuleb ideaalsest kliimast, rikkalikust loodusest ja nagu Indoneeslased ütlevad – GILING BASAH – viis kuidas nad kohvi töötlevad. See meetod ei kuivata kohviube peale kääritamist ja pesemist täielikult. Veel niisked oad (hoides niiskust 25–30%) sisenevad spetsiaalsesse koorimismasinasse enne kuivatamise jätkamist. Selle tulemusel väheneb kohvi happesus ja maitse intensiivistub – sel viisil omandavad kohvioad tõelise Indoneesia kohvi maitse.
Tänu oma erilisele kvaliteedile ja maitsele on sellel kohvil Specialty tähis. SCA järgi on selle hinnang 84 punkti 100st.
RIIK: Indoneesia
REGIOON: Sumatra, Aceh, Gayo
FARM: Koptan Gayo Beseri
KÕRGUS: 1450-1700 m
SORT: Tim tim, Ateng
PROTSESS: Giling Basah
RÖST: Tume
MAITSEPALETT: Punane vein, Pruun suhkur, Kaneel
Tihemini küsitud küsimused
Küsi toote koht
Arvustused