TOP kohvipakkumine

JURA J8: 2023 Aasta Innovatiivseim Kodune Kohvimasin

Igal aastal löövad JURA Šveitsi kohvigurud täisautomaatsete kohvimasinate turu särama, tutvustades mudelit, mille funktsioon on nii uuenduslik, et seda pole varem üheski koduses kohvimasinas kasutatud.

Eelmisel aastal tekitas kohvigurmaanides vaimustust luksuslik külmpruuli tehnoloogiaga JURA Z10. Aastal 2023 on aga varuks midagi veelgi muljetavaldavamat: lisaks kõikide klassikaliste jookide (espressost latte macchiatoni) täiesti perfektselt valmistamisele suudab uus JURA J8 mudel serveerida teile magustatud piimavahtu!

Muud omadused, mis selles kohvimasinas silma paistavad, on arvukad tipptehnoloogiad, intuitiivne juhtimine, täielikult automatiseeritud hooldus ja suurepärane disain.

Sweet Foamfunktsioon - sinu lemmiksiirupiga jookide jaoks

Kohvisiirupite turg on viimastel aastatel pidevalt kasvanud ja see trend peaks jätkuma vähemalt 2029. aastani. Vaatamata populaarsuse kasvule ei suuda ükski kodune kohvimasin oma kasutajatele pakkuda siirupimaitselise kohvi sisseehitatud valikut – st kuni JURA J8 ja selle Sweet Foam funktsioon lavale ilmusid!

Uus Sweet Foam valik võimaldab sul joogi valmistamise ajal piimavahtu siirupiga maitsestada. Vala vaid soovitud kogus lemmikut siirupit spetsiaalsesse lisatarvikusse ja vali oma eelistatud retsept: Sweet Latte, Sweet Cappuccino, Sweet Flat White või Sweet Cortado. Siirupist voolab läbi sametine piimavaht, ning kaks koostisosa segunevad: vaht immutatakse ühtlaselt siirupiga ja lisatakse seejärel sinu kohvile. Tänu sellele saad nautida maitsvat piparmündi-, karamelli- või maasikamaitselist lattet vaid mõne sekundiga ja ühe nupuvajutusega!

See funktsioon suudab avada uue võimaluste maailma. Ideaalne neile, kes armastavad magusaid jooke ja erinevaid kohvikokteile.

Tipptasemel P.A.G.2+ kohviveski: naudi ideaalset maitset - olenemata retseptist

Teie kohvi maitse sõltub teie veski kvaliteedist ja valitud jahvatusastmest. Kohvivalmistuse spetsialistid teavad hästi, et erinevad kohvijoogid nõuavad erinevat jahvatusastet. Uus suure tootlikkusega P.A.G.2+ kohviveski mitte ainult ei jahvata kohviube täiuslikult ja tööta vaikselt – see on varustatud ka aktiivse aroomikontrolli funktsiooniga.

Kui teatud toode on valitud, palub masin sul valida konkreetse jahvatusastme. Jahvatusastet saad reguleerida enne valmistuse alustamist, mis tähendab, et jahvatusprotsessi ajal ei pea enam soovitud taseme valimisega kiirustama. Olenemata sellest, millist eriretsepti eelistad, on teie kohvi maitse täiuslik ja kõrgeimate standarditega kooskõlas.

Intuitiivne juhtimine: ei mingeid tüütuid kasutusjuhendeid

JURA kohvimasinad on tuntud oma intuitiivse töötamise ja eriti selgete menüüde poolest. Uue kohvimasina kasutamise, seadete reguleerimise ja hooldusprogrammide käivitamise õppimiseks pole kasutusjuhendit vajagi: järgi lihtsalt 4,3-tollise puutetundliku värvilise ekraani juhiseid. Oma masinat saad juhtida isegi nutirakenduse abil mobiiltelefoni või Apple nutikella kaudu. Uue J8 seadmega kohvi valmistamise alustamiseks vajuta lihtsalt kella ekraanil joogi-ikooni!

Nutikas tassiandur “Coffee Eye” - veelgi suuremaks mugavuseks

Populaarse JURA J8 sarja kohvimasinad on varustatud kahe eraldi tilaga: keskmist tila kasutatakse klassikaliste kohvide jaoks, parempoolsest cappuccino tilast valmivad aga piimapõhised joogid. Et muuta selle kohvimasina kasutamine veelgi lihtsamaks, ei pea sa eksimuse korral latte klaasi kiirustades ühe tila alt teise alla nihutama, on uue põlvkonna J8-l sisseehitatud nutikas Coffee Eye tassiandur. See tuvastab teie tassi asukoha ja kohandab vastavalt sellele ekraanil kuvatavate jookide valikut.  

Täielikult automaatne hooldus tagab veatu hügieeni lihtsa vaevaga

JURA kohvimasinad on teatavasti ühed lihtsamini hooldatavad seadmed. Seda kõike tänu automatiseeritud hooldusprogrammidele. Selle asemel, et kohvimasinat kord kuus lahti võtta, et jõuda keeduplokini ja seda puhastada, piisab sellest, kui käivitada automaatne puhastusprogramm ja lisada sellele puhastustablett. Kui veefilter on sisestatud, pole vaja seda enam ka programmeerida – masin tuvastab filtri ise! Piimasüsteemi on sama lihtne hooldada: lihtsalt soetage spetsiaalsed piimasüsteemi puhastusgraanulid ja vajutage nuppu. JURA abil on veatu hügieen vaid sekundite kaugusel, nii et saate lihtsalt lõõgastuda ja kohvi nautida.  

Auhinnatud Šveitsi disain

Esimese põlvkonna “J” kohvimasinad pälvisid luksuslike disainilahenduste eest mitmeid rahvusvahelisi auhindu. Täiustatud ja taastõlgendatud uue J8 disain võidab kindlasti ka tulevaste auhinnakomisjonide südamed. Puhtalt sümmeetrilised jooned, esmaklassilised materjalid, vapustavad kroomitud detailid, lihtne kasutajaliides, elegantne tassivalgustus... Kõik see räägib erakordsest kvaliteedist ja meeldib ka kõige nõudlikumale esteedile.

Kokkuvõtteks…

Kui otsite esmaklassilist luksusliku välimusega kohvimasinat, mis pakub teile parima kvaliteediga klassikalisi jooke ja täiesti uut võimalust maitsestada oma kohvisid erinevate siirupitega, on JURA J8 kahtlemata teie parim valik.