Piiratud ajaga pakkumine:
  • 00

    P.

  • 00

    T.

  • 00

    Min.

  • 00

    Sek.

1+1 CAPRISETTE & PARALLEL kohvile
Teine sama pakk kingituseks.

Kuumad joogid vähem kui 5 minutiga

kuumad joogid
#kodu #kuumad joogid #retseptid

Kirjeldamatu maitse vähem kui 5 minutiga! Me oleme välja valinud meie lemmikud kuumade jookide retseptid et säästa sinu aega ja tuua sulle rõõmu. Kui väljas on külm, pole midagi paremat kui nautida kodus koos sõprade ja perega oma lemmikjooke. Haara tass ja proovi neid kõiki!

Klassikaline kuum šokolaad

Tassi kuuma šokolaadiga ei saa kunagi eksida. See on ideaalne laisaks pühapäevaks koos hea filmiga või mõnusaks lauamänguõhtuks sõpradega. Eksperimenteeri maitsete ning lisanditega ja avasta oma ideaalne tassitäis kuuma šokolaadi.

Koostisosad:

Zuma kuum šokolaad
– Kuum vesi
– Kuum piim
– Suur 300 ml tass

Lisa üks lusikatäis (28g) Zuma kuuma šokolaadi 300 ml Loveramics keraamilisse tassi. Lisa veidi kuuma vett ja sega see ühtlaseks pastaks. Lisa kuum piim, sega. Et seda veel magusamaks muuta, võid lisada vahukoort, kakaod ja väikeseid vahukomme. Kui soovid veidi julgemat jooki, lisa veidi Sweetbird “Toffee Apple” siirupit – see kombinatsioon üllatab sind.hot chocolate

Vürtsikas chai latte

Vürtsikas ja maitsev ning kõigile sobiv! Chalo Chai pulbrites ei ole piima, seega saad kasutada piima mis sulle sobib! Üllata oma sõpru ja naudi oma tassis eksootilisi maitseid.

Koostisosad:

Chalo chai pulber
– Kuum vesi
– Kuum piim
– Kaneel
Topeltseinaga klaas

Pane tassi üks lusikatäis Chalo Chai Latte’t. Lisa natuke kuuma vett ja sega see ühtlaseks pastaks. Selle joogi joomiseks on kaks varianti, sa saad seda valmistada kuuma piimaga või ilma piimata. Täienda seda väikese kaneeliga.chai

Pähklilatte

Ideaalne jook neile kes vajavad väikest hommikust virgutust, kuid magusalt. Me soovitame oma lemmikut pähklilattet väikse magusa küpsisemaitsega.

Koostisosad:

– Espresso. Meie soovitame Caprisette “Fragrante” kohviube
– Kuum piim
Sweetbird “Hazelnut” siirup
Sweetbird “Cinnamon” siirup
– Šokolaadipuru
Topeltseinaga klaas

Valmista espresso (30 ml). Kui soovid kangemat, valmista see topelt. Kombineeri tassi mõlemast siirupist 2 pumbavajutust ja espresso. Lisa kuum piim, sega kui kallad. Kaunista enne serveerimist šokolaadiga.

Naudi!