Kuni -50%

DeLonghi Rivelia kohvimasin: sinu isiklik kodubarista

Kohvimasinabrändid töötavad iga aasta selle nimel, et tuua kohvisõpradeni midagi erilist. 2024. aastal on suutnud DeLonghi Rivelia kohvimasinad eristuda teistest koduseadmetest, vastates kõikidele uusimatele kohvitrendidele.

Võrreldes pandeemiaeelse ajaga veedame me rohkem aega siseruumides ja töötame rohkem kodust. Elustiiliga üheskoos on muutunud ka kohvijoomise harjumused: lemmikkohvikusse minemise asemel naudime hoopis kohvitassikest diivanil istudes. Aina rohkem inimesi unistab oma kodusest baristast - täpselt seda uued DeLonghi Rivelia kohvimasinad pakuvadki.

Naudi erinevaid kohviube tänu kahele oakonteinerile

Kohvikus saad tavaliselt valida, milliseid ube barista sinu kohvi valmistamisel kasutab: mõned oad sobivad paremini espresso või tavalise musta kohvi jaoks, mõned on paremad piimakohvide jaoks, samuti on olemas kofeiinivabu variante. Ehkki kahe veski või kahe eraldi oakonteineriga kohvimasinad on olnud saadaval juba mõnda aega, ei ole enamus neist just täiuslikud. Kahe veskiga seadmed kipuvad olema kallid ning kahe konteineriga masinad kipuvad esimeste serveeringute puhul kasutama mõlemat oaliiki, kui oled just hiljuti vahetanud ühelt konteinerilt teisele.

Õnneks pakub DeLonghi nüüd nutikat lahendust: iga Rivelia tootesarja masinal on kaks ubade konteinerit, mille vahel on lihtne vahetada. Kui soovid ube vahetada, annab sisseehitatud Bean Switch süsteem sulle valiku: võid tühjendada veski varem kasutatud ubadest või võid teha kohvi veskis olevate ubadega. Niimoodi on lihtne eksperimenteerida: saad nautida mitmeid erinevaid ube ning luua erakordseid segusid.

Seaded, mis sobivad just sinu valitud ubadele

Professionaalsed baristad valivad alati ubadele sobiva jahvatuse ja kohvimasina seaded. Need, kellel on kodus kohvimasin, teavad, kui palju jõupingutusi, aega ja oskuseid on vaja selleks, et leida õiged seaded uute ubade jaoks.

Seetõttu on DeLonghi loonud uuendusliku Bean Adapt tehnoloogia. Selle funktsiooni valimisel näidatakse sulle küsimusi kohviubade kohta, sh ubade sort ja röstiaste. Olenevalt sinu vastustest soovitab kohvimasin õige veetemperatuuri, kanguse ja jahvatuse taseme. Seejärel valmistab masin espresso soovitatud seadetega, küsib sinu tagasisidet ja kohandab vajadusel seadeid. Kui see on tehtud, saad sisestada ubade nime ja salvestada vastavad seaded. Mällu saab salvestada suisa 6 erinevat kohvisorti!

Tahad espressot? lattet? või jääkohvi? 16 retsepti ühe nupuvajutusega

Kohvikus saad valida terve hulga erinevate jookide vahel: espresso või latte, kuumad või külmad joogid, lisashot espressot või lase jook valmistada otse oma kaasaskantavasse kohvitopsi.

DeLonghi Rivelia kohvimasinate jookide hulk on sama hämmastav nagu kohvikus. Saad valida 16 joogi vahel: espresso, espresso lungo, must kohv, long, americano, jääkohv, jääespresso, jää-americano, cappuccino, latte macchiato, cappuccino segu, latte, flat white, cortado ja espresso macchiato. Saad lisada ka veel ühe espressoshoti või valmistada kohvi otse kohvitopsi.

Automaatne piimasüsteem ka taimepiimade jaoks

Piimakohvide sõbrad kipuvad aina rohkem eelistama alternatiivseid piimajooke. Paraku on enamike täisautomaatsete kohvimasinate piimasüsteemid loodud eksklusiivselt lehmapiima jaoks. Kui kasutada taimseid piimajooke nendes masinates, võivad voolikud blokeeruda ning piimavahu kvaliteet kannatab.

DeLonghi Rivelia kohvimasinatel on aga LatteCrema Hot süsteem, mis sobib nii soja-, mandli- kui ka kaerapiima jaoks. Võid avastada mitmeid uusi maitseid! Saad seadistada ka piimavahu tekstuuri, valides 3 erineva taseme vahel. Mis veelgi lahedam: bränd on loonud LatteCrema Cool seadistuse (müüakse eraldi ja varsti saadaval ka meie poes!), seega saavad kohvisõbrad nautida külma piimavahtu. DeLonghi Rivelia kohvimasinaga on sul justkui isiklik kohvik omaenda köögis!  

Kohvimasin, mis õpib sind tundma

Need, kes otsivad koju oma esimest kohvimasinat, kardavad, et seda on keeruline kasutada. Meilt küsitakse tihti ka seda, kas seadeid saab hõlpsalt kohandada, mis on oluline eriti peredele, kus inimestel on erinev maitse.

DeLonghi Rivelia kohvimasinatel on 3.5-tolline puutetundlik värviline informatiivsete animatsioonidega ekraan, mida on lihtne ja mõnus kasutada. Personaalsete seadete salvestamiseks on olemas 4 erinevat kasutajaprofiili. Kõige põnevam on aga uuenduslik Coffee Routine funktsioon: tänu sellele jätab kohvimasin meelde iga kasutaja harjumused ning seadistab joogimenüüd sellele vastavalt kogu päeva jooksul. Just nagu sinu lemmikbarista: alati valmis valmistama sinu lemmikjoogi!

Unusta hooldusmured  

Iga koduse kohvimasina ostja otsib seadet, mida oleks lihtne hooldada. DeLonghi Rivelia kohvimasinad vastavad sellele kriteeriumile täiuslikult oma automaatsete puhastusprogrammidega. Näed ekraanil teavitusi ning kogu protsessi jaoks on saadaval samm-sammulised juhised.

Piimasüsteemi hooldus on nii lihtne, et seda ei tasu isegi mainida. Pärast piimajoogi valmistamist tuletab kohvimasin meelde, et peaksid käivitama automaatse loputusprogrammi. Piimapakki saad hoida külmkapis seni, kuni seda ei kasuta. Kõik piimasüsteemi osad sobivad nõudepesumasinasse, sama käib ka muude osade kohta nagu kohvipuru konteiner.

Uusimad tehnoloogiad ja kompaktne disain

Arvestada tuleb ka kohvimasina mõõtmeid ja disaini. Mõned inimesed arvavad, et tõeliselt uuenduslikud saavad olla ainult suured kodumasinad, aga see pole kaugeltki tõsi.

DeLonghi tahtis Rivelia sarja puhul mahutada uusimad tehnoloogiad mõõduka seadme sisse. Selle tulemusena on sündinud üks kõige kompaktsemaid ja sisukamaid täisautomaatseid kohvimasinaid, mis on hetkel müügis! See on ühtlasi ka stiilne: kaunid ümarad nurgad, matt pind ja hulk elegantseid värve, mistõttu sobib Rivelia kohvimasin igasse kööki.

********

Kas oled valmis koju tooma isikliku barista? “DeLonghi Rivelia” kohvimasinad on juba meil saadaval: tule ja vaata lähemalt!