TOP kohvipakkumine

JURA Kohvimasinad Sinu Koju: Kuidas Valida Parim Mudel?

Kohvimasin JURA

Sooviksin osta JURA kohvimasinat, kuid ei tea, milline mudel mulle õige oleks. Miks JURA?.. Sest kui šveitslane midagi teeb, teeb ta seda õigesti!

KohviSemu konsultandid puutuvad selliste situatsioonidega tihti kokku: klient on täiesti kindlal arvamusel, et soovib soetada JURA kohvimasinat, kuid kindla mudeli valikul leiavad nad end eksinuna. See on täiesti mõistetav! Tehniliste spetsifikatsioonide nimekirja ja erinevate nüansside analüüsimine on aeganõudev, ning alati pole ka selge, millistele detailidele tegelikult tähelepanu peaks pöörama. Just seetõttu oleme otsustanud selle töö sinu eest ise ära teha, ning võrdleme erinevaid JURA kodumasinaid, ning keskendume konkreetselt nende erinevustele. 

Kui sa pole kindel, kas see bränd on sulle õige valik, peaksid samuti seda lugema! Artikli sissejuhatavas osas räägime sulle rohkem selle brändi ajaloost, ning puudutame põhjuseid, miks mõned kohvisõbrad eelistavad JURA teiste kohvimasinate tootjate ees. 

JURA: Šveitsi edulugu juba 90 aastat

JURA: Šveitsi edulugu juba 90 aastat

Ettevõtte edulugu algab 1931 aastal, ning viib meid Šveitsi linna Niederbuchsiten. Vaatamata suure depressiooni süngele varjule suutis noor leiutaja Leo Henzirohs asutada JURA nimelise ettevõtte, mis keskendus leidlike elektriliste koduseadmete tootmisele. Kõik see peitus Leo unikaalses iseloomus: samal ajal, kui kõik teised üritasid tugevalt pingutades midagi täiesti uut välja mõelda, küsis Leo endalt korduvalt, “Mida inimesed vajavad?”. Isegi Teise Maailmasõja ajal oli ettevõte äärmiselt edukas: JURA toodetud raadioid vajas iga majapidamine. Niipea kui sõda lõppes, jätkas JURA oma klientide igapäevaste toimetuste lihtsustamist: JURA triikrauad, külmikud, elektrilised pliidiplaadid ja isegi filterkohvimasinad ning mokakannud. 

1970ndatel kasvas Euroopas huvi Itaalia stiilis espresso vastu, mistõttu haaras ettevõte kiirelt trendikast võimalusest, ning seadis endale hoopis uutmoodi eesmärgi: nüüd disainis ta koduseid espressomasinaid, mis konkureeriksid professionaalsetega. Vaikselt kasvav edu julgustas JURA’t 1994 aastal eksklusiivselt vaid tipptasemel täisautomaatseid kohvimasinaid tootma. 

Tänapäeval on JURA tipptasemel kohvimasinate ülemaailme turuliider. Selle ettevõtte seadmed on staatuse, prestiiži ja kõrgeima kvaliteedi sünonüüm. Niederbuchsiten’i peakontoris töötavad sajad kogenud insenerid, tehnikud ja disainerid pidevaid lahendusi, et JURA kohvimasinad suudaks pakkuda vaid parimat maitset. Küsimus, mis on viinud JURA sinna, kus ta täna on – “Mida inimesed vajavad?” – on endiselt töötajate mõtetes esikohal.

Miks Valivad Kohvisõbrad JURA Kohvimasinad?

Miks Valivad Kohvisõbrad JURA Kohvimasinad?

Põhjus, miks sajad inimesed selle brändi valivad, peitub JURA muljetavaldava ajaloo, erakordse kogemuse ja Šveitsi prestiiži taga. Mitmed teised elutähtsad nüansid väärivad samuti mainimist.

Kõrgeima Kvaliteediga Kohvijoogid

Kõrgeima Kvaliteediga Kohvijoogidi

JURA kohvimasinad on loodud 70 insenerist koosneva tiimi poolt. Neid ühendab ühine eesmärk, mis ei ole miski muu kui ideaalne tassike kohvi, mis valmib vaid nupuvajutusega, ning on võimeline võistlema professionaalsete baristade poolt valmistatud joogiga. Need insenerid teavad äärmiselt hästi, et kõige populaarsemad kohviretseptid on valmistatud espressost ja piimavahust, mistõttu otsivad nad pidevalt viise nende kahe koostisosa kvaliteedi arendamiseks.

Lähtudes faktist, et kohvisõbrad kaebavad tihti täisautomaatse kohvimasinaga valminud ristretto ja espresso kvaliteedi üle (need joogid kipuvad olema liialt vesised ja vähese aroomiga), leiutasid JURA insenerid revolutsioonilise P.E.P.© tehnoloogia. See sisaldab endas kuuma vee läbi jahvatatud kohvi viimist lühikeste intervallide või pulssidena – kui valmistatakse väiksema suurusega jooke. See pikendab valmimisaega, ning kohv on täidlasem ja aromaatsem.  

Ideaalse piimavahu tootmise tehnoloogiatega töötades on JURA insenerid suutnud saavutada tõelise barista tasemel standardi. Vahu sees ei ole suuri mulle, ning selle tekstuur on sile nagu siid. Lisaks sellele saavutatakse see kõik vaid nupuvajutusega! 

Just seetõttu on JURA kohvimasinate fännid niivõrd kindlad, et selle brändi logo kandvad seadmed valmistavad maailma maitsvaimat kohvi.

Kasutuslihtsus

Kasutuslihtsus

Kui oled vähemalt korra JURA masinaga kohvi valmistanud, ei pea me sulle rääkima, kui lihtne see on : vajuta vaid soovitud retsepti ikooni. Kasutamine on täielikult intuitiivne – kõik on lihtsasti leitav, sest ebavajalikke detaile ei ole. JURA teab täpselt, et tõeline geniaalsus peitub lihtsuses

Kui see pole piisav, saad pärast J.O.E® äpi allalaadimist oma kohvimasinat otse nutiseadmest juhtida (See ühildub kõikide JURA masinatega, millele on Smart Connect või WiFi Connect adapter). Tänu sellele äpile on sinu masina menüü kantud üle sinu soovitud seadmesse: seal saad kohvimasinat ja jookide seadeid kohandada, või ükskõik millist jooki ilma masinat puudutamata valmistada. Kasutusjuhend on samuti mugavalt äpis saadaval.

Lihtne Hooldus

Lihtne Hooldus

JURA poolt toodetud kohvimasinad on tuntud ka oma lihtsa hoolduse poolest: 

  • JURA seadmete keeduplokid on erakordselt lihtsasti puhastatavad. Erinevalt teiste brändide poolt toodetud kohvimasinatest ei pea neid keeduplokke välja võtma: sisesta lihtsalt puhastustablett, ning käivita sisseehitatud automaatne hooldusprogramm. Unusta kohustus keeduplokki kord kuus eemaldada, ning käsitsi pesta – JURA muutis selle palju mugavamaks!
  • Seni, kui kasutad JURA veefiltreid, ning neid regulaarselt vahetad, ei ole vajadust seadme katlakivieemalduseks. See säästab sulle aga väärtuslikku aega. JURA masinaga on muide veefiltri kasutamine lihtsam, kui kunagi varem: tänu uuele RFID tehnoloogiale tuvastab seade automaatselt sisestatud filtri, ning valib vajaliku seadistuse ise. Kuigi see võib esmalt tunduda ebaolulise detailina, muudab see tegelikult palju. 
  • Integreeritud automaatsed puhastusprogrammid võimaldavad sul keeduplokki puhastada, piimasüsteemi puhastada ja loputada, ning vajadusel seadmele katlakivieemaldust teostada. Kiire ja lihtne.

Auhindu võitnud disain

Auhindu võitnud disain

Ei ole üldse ebatavaline, et meie kliendid valivad JURA masina just seetõttu, et see on nende jaoks välimuselt kõige meeldivam. Neil inimestel on ka tõeliselt hea maitse: JURA on aastate jooksul saanud arvukalt rahvusvahelisi disainiauhindu. Ettevõtte signatuur, Cool Nordic stiil avaldab meile muljet oma tasakaaluka minimalismi ja selgete joontega. Nende seadmete tootmisel kasutatakse vaid kõrgeima kvaliteediga materjale, mistõttu on nende puudutamine sama meeldiv kui vaatamine. Lisaks fantastilisele kohvile, lihtsale kasutamisele ja kergele hooldusele on need kohvimasinad üle maailma hinnatud ka oma sisekujundusliku elemendi ja erakordse maitsekuse poolest.

JURA Kohvimasinate Juhis

JURA Kohvimasinate Juhis

Nüüd kutsume sind kaasa JURA täisautomaatsete kohvimasinate teekonnale! Selle lihtsamaks muutmiseks oleme selle ettevõtte kodumasinad jaganud nelja kategooriasse. Just need mudelid on peamiselt kohvifännide valikuvariantideks, kui soovitakse leida ideaalset JURA masinat. Loodame, et selline võrdlus on abiks ka sulle – et leida oma isiklikele vajadustele ja nõudmistele parim masin.

JURA Espresso ja Musta Kohvi Fännidele

Tunnusjoon ENA 4 E6
699 Eur 799 Eur
Eripärad
Saadaolevad retseptid Espresso

Must kohv

Caffè doppio

Espresso doppio

Espresso

Must kohv

2 x Espresso

2 x Must kohv

Cappuccino*

Piimavahu portsjon

Kuum vesi

Caffè Barista

Lungo Barista

Espresso doppio

Espresso macchiato

Eelised
Intelligentne eelsoojendus + +
3D valmistustehnoloogia +
JURA standardid
Keeduploki mahutavus 610 g 516 g
Veski tüüp Aroma G3 Professional Aroma veski
Piimasüsteem HP1/CX3
Parameetrid ja programmeerimise valikud
Ekraan Sümbolid Värviline, 2.8”
Kohvi kangusastmed 3 8
Programmeeritav valmistustemperatuur (tasemed) 2
Programmeeritav kuuma vee temperatuur (tasemed) 3
Hügieenistandardid
Electrooniliselt jälgitav tilgaalus + +
Tehnilised detailid
Reguleeritavad kohvitilad 75105 mm 65111 mm
Veepaagi mahutavus 1,1 l 1,9 l
Ubade anuma maht 125 g   280 g
Jäägianuma maht (portsjonites) 10   16
Laius x kõrgus x sügavus (cm) 27,1 x 32,3 x 44,5  28 x 34,6 x 44,4

 

JURA „ENA 4” 

JURA ENA 4

JURA valmistas 2021 aastaks midagi uut: stiilne, ekstreemselt kompaktne ühe tassi (võimeline valmistama ühe portsjoni korraga) kohvimasin, mis on suunatud tõeliste espresso ja musta kohvi fännidele. Valida saad nelja olemasoleva retsepti hulgast: espresso, must kohv, espresso doppio ja caffè doppio.

Tänu Aroma G3 veskile saad nautida erakordset joogikvaliteeti. See jahvatab kohvioad eriti kiirelt, ning säilitab nende unikaalse aroomi. Tänu uusimatele JURA tehnoloogiatele (intelligentne eelsoojendus ja 3D kohvivalmistus) on valmistusprotsess veelgi muljetavaldav. Esimene tagab ideaalse kohvitemperatuuri algusest lõpuni, ning teine katab kogu jahvatatud kohvi pinna ühtlaselt veega, muutes sinu kohvi veelgi maitsvamaks ja aromaatsemaks. 

JURA standardeid, parameetreid ja programmeerimise võimalusi silmas pidades saad sa valida 3 erineva kohvi kangusastme vahel, varieerudes 6 kuni 10 grammi kohvini. 10 grammi tulemusel saad keskmise kangusega kohvi, kuid kui soovid eriti kanget, saad valida espresso doppio või caffè doppio retsepti. Masinal on sümbolitega ekraan. 

Räägime ka numbritest. Maksimaalne reguleeritavate kohvitilade mõõt on 105 mm. Seade ise on erakordselt kompaktne: lisaks väiksemale keeduplokile (6-10 g mahutavus), on see varustatud 1.1 liitrise veepaagi, 125 grammiseoamahutiga ja jäägianumaga 10 portsjoni jaoks. Lisaks sellele on tal ka jälgitav tilgaalus – niipea, kui see on täis, teavitab masin sind tühjendamise vajadusest. 

JURA „E6”

JURA “E6” kuulub samasse hinnakategooriasse, nagu eelnev mudel. Olenemata sellest, et see masin on “ENA 4” masinast veidi vanem, on sellel tegelikult palju lisafunktsioone. Niisiis, kuidas need kaks teineteisest erinevad?

Esiteks on JURA “E6” masinal rohkem retsepte. Sellel on sulle proovimiseks lisatud veel mõned mustad kohvid – lisaks espressole ja mustale kohvile saad nautida ka trendikat caffè baristat, lungo baristat ja espresso doppiot. Integreeritud piimasüsteem tähendab lisavalikut valmistatavate piimajookide näol – cappuccino, espresso macchiato ja piimavahu portsjon. Kasuks võib tulla ka kuuma vee funktsioon.  

Tipptaseme kvaliteet on tagatud professionaalse Aroma veskiga. See toodab 12.2% tugevamat aroomi kui teised, ning tagab veatu jahvatuse konsistentsi. Teiste tehnoloogiatega võrreldes eristub see konkreetne mudel 3D kohvivalmistuse poolest. Lisaks sellele on ta varustatud intelligentse eelsoojendusega, mis on kasulik, kui eelistad oma kohvi eriti kuumana.  

Liigume edasi JURA standardite, parameetrite ja programeerimisvõimaluste juurde: see mudel võimaldab oma kasutajatel valida lausa 8 erineva kohvikanguse vahel, varieerudes 5 kuni 16 grammi kohvini (võrreldes 6-10 grammiga, mida pakub “ENA 4”). Just seetõttu suudab “E6” pakkuda sulle eriti tugevat espressot või musta kohvi, mis on valmistatud vaid ühe tsükliga. See mudel pakub meile ka programeeritavat valmistustemperatuuri (2 astet), ning reguleeritavat kuuma vee temperatuuri (3 astet). Masin on varustatud 2.8” värvilise ekraaniga, tänu millele on juhtimine veelgi lihtsam ja meeldivam.  

Maksimaalne reguleeritavate kohvitilade kõrgus on 111 mm. “E6” on laiem ja kõrgem kui “ENA 4”, kuid selle anumad on samuti suuremad. 1.9 liitrine veepaak on kaks korda suurem, ning oamahutisse mahub 280 grammi ube. Kohvijäägi anum mahutab 16 portsjonit. See tuleb aga kompaktsuse arvelt, mistõttu peab sellega arvestama. 

KohviSemu nipid: kui oled tulihingeline espresso ja musta kohvi fänn, kes joob üle mõne tassi päevas, ning otsid kompaktset seadet, peaksid ilmtingimata valima “ENA 4”. Kui naudid aga valikut, ning soovid ennast (või oma külalisi) piimaga kohvijookidega hellitada, ning eelistad igapäevaselt mitut tassi erakordselt kanget espressot, on sulle õige just JURA “E6” kohvimasin.

JURA Piimaga Kohvijookide Fännidele

Meie teine kategooria sisaldab mõningaid populaarsemaid JURA poolt toodetud koduseid kohvimasinaid – need on ideaalselt sobilikud nii tulihingelistele espresso või musta kohvi fännidele, ning ka neile, kes eelistavad hoopis piimaga kohvijooke. Saa tuttavaks kahe JURA peeneima liikmega: “Ena 8 Touch” ja läbi aegade populaarsem, fantastiline “E8”. 

Tunnusjoon Ena 8 Touch E8
1099 Eur 1249 Eur
Eripärad
Saadaolevad retseptid Ristretto

Espresso

Must kohv

Cappuccino

Espresso doppio

Espresso macchiato

Latte macchiato

Flat white

Piimavahu portsjon

Kuum vesi

Caffè Barista 

Cortado

Espresso

2 x Espresso

Must kohv

2 x Must kohv

Cappuccino

Cappuccino Extra Shot

Caffè Barista

Lungo Barista

Espresso doppio

Espresso macchiato

Cortado

Latte macchiato

Latte macchiato Extra Shot

Flat white

Flat white Extra Shot

Piimavahu portsjon 

Kuum vesi

Eelised
Intelligentne eelsoojendus + +
3D valmistustehnoloogia + +
Smart režiim + +
JURA funktsioonimenüü + +
JURA standardid
Keeduploki mahutavus 610 g 516 g
Veski tüüp Aroma G3 Professional Aroma veski
Piimasüsteem HP1 / CX1 HP3 / CX3
Parameetrid ja programmeerimise võimalused
Ekraan Värviline, puutetundlik, 2.8” Värviline, 2.8”
Hügieeni standardid
One-Touch piimasüsteemi puhastus (automaatne) +
Tehnilised detailid
Reguleeritavad kohvitilad 68138 mm 65111 mm
Reguleeritav cappuccino-tila 107–153 mm
Veepaagi mahutavus 1,1 l 1,9 l
Ubade anuma maht 125 g 280 g
Jäägianuma maht (portsjonites 10 16
Laius x kõrgus x sügavus (cm) 27,1 x 32,3 x 44,5 28 x 35,1 x 44,6

 

JURA „ENA 8 Touch” 

Kompaktse “ENA” sarja liige “ENA 8 Touch” mudel on võimeline valmistama kõige populaarsemaid kohvijooke vaid nupuvajutusega – espressost või mustast kohvist cappuccino, latte macchiato ja isegi trendika flati white’i, caffè barista või cortadoni välja. Pea meeles, et kuigi “ENA” seeria on täpselt nagu teised seadmed, on see võimeline valmistama vaid ühe portsjoni korraga. 

Kohvivalmistusprotsessi silmas pidades suudab sisseehitatud Aroma G3 veski jahvatada kiirelt ja kõrge kvaliteediga. Just nagu JUrA “ENA 4”, on ka see kompaktne kohvimasin varustatud väiksema keeduplokiga, mistõttu saad ühe portsjoni valmistamiseks valida maksimaalselt 10 grammi kohvi. Kohvivalmistust on aga täiustatud uusimate JURA tehnoloogiatega, nagu intelligentne eelsoojendus eriti kange kohvi jaoks, ning 3D kohvivalmistus, et need oleksid veelgi aromaatsed ja maitsest pakatavad.  

Tänu mugavale 2.8” värvilisele puuteekraanile on sul võimalus erinevaid seadeid kohandada, ning  seadme menüüs navigeerida. Võimalus on kasutada ka Smart Mode funktsiooni: aktiveeri see, ning masin peab automaatselt meeles enim valmistatud retseptid, ning kuvab neid pea-ekraanil. Samal ajal võimaldab JURA funktsioonimenüü sul järgida järelejäänud aega järgmise hooldusprogrammini – lihtsamalt kui kunagi varem. 

Numbritest rääkides on väärt mainimist, et reguleeritava kõrgusega kohvitilad tõusevad kuni 138 mm kõrgusele, mistõttu võid rahus kndel olla, et saad maitsvat kohvi just oma lemmiktassist nautida. Sellel on ka 1.1-liitrine veepaak, 125-grammine oamahuti, ning jäägianum, mis mahutab 10 portsjonit. Just väiksemad anumad võimaldavad sellele imelisel seadmel säilitada oma kompaktse suuruse – just see teebki “ENA 8 Touch” masin niivõrd populaarseks.

JURA „E8” 

JURA E8

Kahtlemata on see kõige populaarsem kohvimasina mudel, mida JURA on tootnud. Ettevõtte andmetel pakub see seade ideaalset kombinatsiooni naudingust, universaalsusest ja erakordsest luksusest. Kuidas erineb “E8” “ENA 8 Touch” mudelist, millest eelnevalt juttu oli?

Esmalt tuleb loomulikult võrrelda olemasolevaid retsepte. Nagu “E6” mudelil, on ka “E8” võimeline valmistama kaks portsjonit korraga – see võimaldab sul nautida tassikest maitsvat kohvi koos pereliikme või sõbraga. Lisaks tähendab see ka seda, et masinal on suurem keeduplokk, mis mahutab kuni 16 grammi. Tänu sellele saad nautida erakordselt kangeid jooke vaid nupuvajutusega.Lisaretseptide hulka kuuluvad lungo barista ja piimaga joogid Extra Shot funktsiooniga (see on oluline neile, kellele meeldib oma kohvi juua kangelt).  

Lisaks uusimatele tehnoloogiatele on see kohvimasin varustatud ka professionaalse Aroma veskiga, mille tulemusel saame nautida 12.2% kõrgemat jahvatuskvaliteeti ja aroomi, kui tavalisely. 

Teine täiustus, mis väärib mainimist, on seotud piimasüsteemi puhastusega. Tänu optimeeritud vedelikusüsteemile saab seda teostada automaatselt, vaid nupuvajutusega. 

Reguleeritava kõrgusega tila, mida piimaga jookide jaoks kasutada, liigub kuni 153mm kõrgusele, võimaldades sul kasutada oma lemmikuid latte klaase. Võrreldes kompaktse “ENA 8 Touch” mudeliga on “E8” suurem, mistõttu on selle mahutit kaks korda suuremad. See tuleb kasuks, kui jood igapäevaselt rohkem kohvi! 

KohviSemu nipid: kui otsid kompaktsed kohvimasinat, mis valmistaks mitu portsjonit keskmise kangusega kohvi päevad, sobib sulle garanteeritult “ENA 8 Touch”. Teisalt, kui otsid hetkel erakordselt universaalset mudelit, millega mitmetele kohvijoojatele kangeid jooke, soovitame valida kõigi aegade populaarseima – JURA “E8” mudeli. 

JURA Neile, Kellel On Erakordselt Kõrged Standardid

Liigume edasi nende kohvimasinateni, mis seostuvad küsimusega “Mida ma nende paarisaja lisatud euro eest saan?”. Kuigi need seadmed kuuluvad teistsugusesse hinnaklassi, võrdlevad meie kliendid neid omavahel, ning soovivad teada saada, millised võimalused ja funktsioonid neid järgmistel sammudel ootavad. Allpool me just seda arutamegi!

Tunnusjoon S8 J6 Z10
1599 Eur 1699 Eur 2499 Eur
Eripärad
Saadaolevad retseptid Ristretto

2 x Ristretto

Espresso

2 x Espresso

Must kohv

2 x Must kohv

Cappuccino

Caffè latte

Espresso macchiato

Latte macchiato

Flat white

Piimavahu portsjon

Piimaportsjon

Kuum vesi

Kuum vesi rohelisele teele

Ristretto

2 x Ristretto

Espresso

2 x Espresso

Must kohv

2 x Must kohv

Cappuccino

Espresso Macchiato

Latte macchiato

Flat white

Piimavahu portsjon

Piimaportsjon

Kuum vesi

Espresso

2 x Espresso

Must kohv

2 x Must kohv

Cappuccino

Caffè latte

Caffè Barista 

2 x Caffè Barista

Lungo Barista

2 x Lungo Barista

Espresso doppio 

Espresso macchiato

Cortado 

Latte macchiato

Flat white

Piimavahu portsjon

Piimaportsjon

Kannutäis kohvi

Kuum vesi 

Kuum vesi rohelisele teele

Cold Brew Espresso

Cold Brew Kohv

Cold Brew Cappuccino

Cold Brew Caffè latte

Cold Brew Macchiato

Cold Brew Cortado

Cold Brew Latte macchiato

Cold Brew Flat white

Cappuccino Extra Shot

Caffè latte Extra Shot

Latte macchiato Extra Shot

Flat white Extra Shot

Eelised
Külmpruulimine +
Intelligentne eelsoojendus +
3D valmistustehnoloogia +
Automaatne veski reguleerimine (A.G.A.) +
Automatic vahetus piimalt piimavahule +
Smart režiim +
JURA funktsioonimenüü +
Saatja komplektis Smart Connect Smart Connect WiFi Connect
Saatja komplektis
One-Touch Lungo funktsioon +
Veski tüüp Professionaalne Aroma veski Aroma G3 Toodet tuvastav veski (P.R.G.)
Parameetrid ja programmeerimise valikud
Ekraan Värviline, puutetundlik, 4.3” Värviline, 2.8” Värviline, puutetundlik, 4.3”
Programmeeritav piima/piimavahu temperatuur (astmed) 10
Hügieenistandardid
One-Touch piimasüsteemi puhastus (automaatne) +
Disain ja materjalid
Convex alumiinium 3-mm esipaneel +
Sinine veepaagi valgustus +
Tehnilised detailid
Reguleeritava kõrguse ja laiusega topelt-tilad 78150 mm / 2450 mm
Reguleeritava kõrguse ja laiusega kohvi-tilad 72118 mm 65111 mm / 2050 mm
Reguleeritava kõrgusega kohvitilad 72118 mm
Reguleeritava kõrgusega cappuccino tilad 111157 mm 110153 mm
Reguleeritava kõrgusega kuuma vee tila 111157 mm 110153 mm 110153 mm
Veepaagi maht 1,9 l 2,1 l 2,4 l
Oamahuti suurus 280 g 250 g 280 g
Jäägianuma suurus (portsjonid) 16 16 20
Laius x kõrgus x sügavus (cm) 28 x 34,8 x 44,4 28,5 x 34,2 x 43,3 32 x 38 x 45

 

JURA „S8” 

JURA S8

JURA “S8” mudel on ettevõtte premium kesktasemest. Et seda kõike lihtsamaks teha, proovime seda seadet JURA “E8” masinaga võrrelda. Pea meeles, et “E8” kuulub uude generatsiooni, mistõttu ei tohiks tulla üllatusena, et mõningaid selles leiduvaid funktsioone “S8” mudeli juurest ei leia. 

Hea detail, millest alustada, on nende masinate juhtimine. JURA “S8” on varustatud laiema puutetundliku ekraaniga – see pakub seadmele luksuslikku välimust, ning muudab ka selle juhtimise lihtsamaks. “S8” täiskomplektis on kaasas ka Smart Connect saatja, mille abil saad oma seadet eemalt läbi oma nutiseadme juhtida. Kui valid JURA “E8”, pead saatja eraldi juurde soetama. 

Lisaks võimaldab “JURA S8” sul ka oma retsepte luua! Kopeeri olemaslevaid, personaliseeri neid vastavalt oma soovile, ning salvesta omaenda unikaalse nimega. 

Sortide valikust rääkides pakub “S8” sulle väiksemat valikut: seal ei sisaldu caffè barista, lungo barista ja espresso doppio variandid. Sellegipoolest teeb see masin selle puuduse tagasi käepärase uue funktsiooniga: see on võimeline lattet valmistama. Tänu täiustatud piimavahustajale saad nüüd nii soojendatud + vahustatud piima, või lihtsalt sooja vahustamata piima. Oleme kohanud paljusid inimesi, kelle jaoks on see funktsioon erakordselt vajalik! Lisaks sellele valmistab JURA “S8” kuuma vett rohelisele teele.  

Kui see ei ole piisav, sisaldub seal ka aktiivse jälgimise funktsioon. See tagab, et sinu masinas oleks alati piisavalt kohviube, ning veski ei töötaks iial tühjalt. Veel üheks meeldivaks detailiks on fakt, et selle mudeli tilasid saab tõsta 6-7 cm kõrgemale. 

Kas soovid teada saada, milliseid funktsioone “E8” ja S8” mudelil ei ole? Ei ole saladus: kui valid viimase, pead hakkama saama ilma intelligentse eelsoojenduse, 3D kohvivalmistuse, Smart Mode’i, JURA funktsioonimenüü ja lihtsustatud ühe nupuvajutusega piimasüsteemipuhastuseta. Selle asemel saad atraktiivse disaini ja teised meeldivad detailid(mis sulle “S8” puhul rohkem võivad meeldida),  luksusliku puutetundliku ekraani, Smart Connect saatja ja võimaluse piima konsistentsi muuta.

JURA „J6” 

Sellel mudelil aitab välja paista tema luksuslik auhindu võitnud disain ja lumivalge värv. Enamik inimesi soetavad selle masina, sest amuvad sellesse esimesest silmapilgust – ei, me ei liialda! Sellegipoolest kuulub “J6” juurde palju enamat, kui lihtsalt fantastiline välimus. 

See masin on veidi vanem kui “S8” mudel, mistõttu pakub see meile väiksemat funktsioonide valikut ja vähem kohviretsepte (vaata tabelist). Kohvimasin on varustatud Aroma G3 veskiga (võrreldes “S8” Professional Aroma veskiga), väiksema nupuekraaniga ja pöördlülitiga ( “S8” mudelil on puutetundlik ekraan). “J6” masinal ei ole ka latte retsepti, ega kuuma vett rohelisele teele. 

Mõned “J6” funktsioonid aitavad sellel mudelil siiski uuemat “S8” ületada. Sealhulgas sisaldub ka eraldi kuuma vee otsik, mis võimaldab sul palju mugavamalt kuuma vett valmistada. Teiseks – selle seadme kohvitilad on reguleeritava kõrguse ja laiusega, mis tuleb eriti kasuks laiemate tasside puhul. 

Teine meeldiv detail on ümber disainitud “J6” varuosade sahtel. Lihtsasti eemaldatav ja nõudepesus pestav sisu on ideaalne vahetatava piimatila ja seadme piimavooliku hoiustamiseks. Selle abil saad ruumi kokku hoida, ning vältida köögis tekkivat segadust!

Kui täiesti aus olla, valivad meie kliendid “J6” masina peamiselt imelise disaini ja särav-valge värvi pärast. Ei ole keeruline mõista, miks – selle masina ilule on kindla peale raske vastu panna. 

JURA „Z10”

Maailma kõige esimene: murranguline P.R.G funktsiooniga “Z10” kuumade ja külmade jookide jaoks!

Pärast 2021 müügiletulekust muutus uus JURA “Z10” kiirelt tõeliseks modernsete kohvimasinate superstaariks. Teiste JURA mudelitega võrdlemine on siinkohal põhimõtteliselt ületamatu väljakutse – “Z10” on hüppeliselt eespool. Võrdlemise asemel toome välja hoopis selle mudeli erakordsed põhifunktsioonid: 

Toodet tuvastav veski  (P.R.G.). Selle mudeli innovatiivne veski on elektrooniliselt juhitav, ning see kohandab end automaatselt valitud joogi järgi: peent jahvatust kasutatakse väiksema mahuga jookide valmistamiseks, ning jämedam jahvatus sobib ideaalselt suurematele jookidele. Kui soovid, võid jahvatust ka ise reguleerida: kasuta lihtsalt Aroma Selection funktsiooni. 

Cold brew e. külmpruulitud kohv. Turul on vaid mõned üksikud täisautomaatsed kohvimasinad, mis on võimelised jääkohvi valmistama – sellegipoolest teevad nad seda nii, et valmistatud kuumale joogile jääkuubikuid. Selle tulemusel on jook palju lahjem. “Z10” on aga hoopis teistsugune! See serveerib sulle trendikate külmpruul-tehnoloogia abil külma joogi: kohv valmistatakse külma vett aeglaselt läbi värskelt jahvatatud kohviubade pulseerides. Lisaks sellele valib intelligentne P.R.G veski jahvatusastme, mis on spetsiaalselt külmadele jookidele disainitud, mistõttu on tulemus alati ideaalne.

Automaatne vahetus piimavahult kuumale piimale (10 temperatuuritaset). Olenevalt sinu valitud piimaga retseptist otsustab kohvimasin automaatselt, milline on selle piima õige konsistents, võimaldades sul lihtsalt lõõgastuda ja oma kohvi nautida! Lisaks sellele saad reguleerida nii oma kohvi kui ka piima temperatuuri – vali kuni 10 astme vahel.

Elegantne disain. See kohvimasin pakatab erakordsest elegantsusest ja luksusest. Kõiki hoolikalt läbimõeldud detaile silmas pidades on see seade iga köögi interjööri kaunistuseks. 

KohviSemu nipid: kokkuvõtteks on valik siiski sinu teha – kui eelarve sind ei piira, peaksid kindlapeale valima unustamatu JURA “Z10”. 

JURA Neile, Kes Otsivad Professionaalset Tulemust ja Konkurentsitut Luksust

JURA „GIGA 6” 

JURA GIGA 6

Pärast “Z10” mudeli kohta rohkema info omastamist on raske uskuda, et see saaks veel parem olla. Sellegipoolest on JURA üllatustest tulvil! Valmistusprotsessi täiesti uuele tasemele viiv “Giga 6” on selle ettevõtte au ja uhkus. 

Topelt jõud ideaalse tassikese kohvi jaoks (lausa 28 erinevat sorti). Kaks küttekeha ja kaks pumpa võimaldavad sulle vaid sekundites samal ajal nii kohvi kui ka kuuma auru/piimavahustamist. Selle tulemusel saad nautida veatuid piimajooke, ning erinevaid trendikaid retsepte, nagu flat white, cortado ja latte. Võimalus on valmistada ka kaks portsjonit sinu valitud piimajooki korraga.  

2 keraamilist veskit suurema valiku ja julgete eksperimentide jaoks. Kaks elektrooniliselt reguleeritavat, vastupidavat ja kõrge kvaliteediga veskit võimaldavad sul kasutada kahte erinevat sorti ube. Ei mingeid kompromisse sinu ja su lähedaste vahel: kõik saavad nautida oma kohvi nii, nagu ise soovivad. “Giga 6” abiga saad isegi luua omaenda segu, valides konkreetse vahekorra ube mõlemast veskist segades. Eksperimenteeri nii palju, kui ise soovid! 

Luksuslik minimalism. Selles seadmes on kohtuvad omavahel kõrgeim kvaliteet ja muljetavaldav minimalistlik disain: selged jooned ja detailid on äärmiselt läbimõeldud. Luksuslikku tunnetust on edasi antud tsingist valatud ja kroomitud veski kattega ja 3-mm paksuse alumiiniumist esipaneeliga. Luksusliku minimalismi kohalolekut tajub ka masina menüüs: saadaolevate funktsioonide ja retsepti-ikoonide kõrval on kuvatud vaid kõige vajalikumad lemendid (jookide nimed on muudetavad, ning soovi korral võid need üldse ära peita). 

Viie tärni vääriline kvaliteet. Selle kohvimasina iga detail on äärmise hoolega loodud. Ümber disainitud tilgaalust (sobiv nõudepesumasinasse!) saab näiteks välja võtta, tühjendada ja tagasi panna – vaid ühe käega, tilkagi maha ajamata. 

Kokkuvõtteks

Loodame, et see artikkel aitas sul rohkem JURA kohvimasinatest teada saada, ning tutvustas sulle loodetavasti ka mudelit, mille lõpuks soetad! Kui oled valiku tegemiselt endiselt kahtlev, oled alati oodatud meie KohviSemu konsultantidega ühendust võtma. Lisaks sellele võid ka meie füüsilisi kauplusi külastada, kus saad neid masinad näha ja katsuda, ning ka ühest eeltoodud JURA mudelist kohvi nautida!