TOP kohvipakkumine

Kingitus jõulukuuse all – moodus rõõmustada oma lähedasi iga päev

#kingitused

Sel aastal mõtlete, et võiks oma sõpradele või perele kinkida rõõmsaid momente kvaliteetse kohvi näol või ehk soovite iseennast pühade puhul hellitada? Nagu igal aastal, tervitame uusi kohvisemusid, kes otsivad endale sobivat kohvimasinat just pühade ajal.

Jõulud on imede aeg, mil kõik sooviksid oma unistusi täide viia. Seega, olenemata eelarvest, aitame me alati leida kohvimasina, mis sobib erinevatele inimestele ja nõudmistele.

Hea kohvimasin – investeering pikaks ajaks

Kuna jõulud lähenevad, otsustab aina rohkem kohvisõpru soeatada luksusliku kohvimasina. Kuigi alguses plaanitakse tavaliselt soodsamat masinat, otsutatakse tihti veidi kallima kasuks, mis sobib paremini inimeste nõudmistele. Järelmaks on ka hea võimalus kulu pikema perioodi peale ära jaotada.

Kohvimasina hind oleneb selle funktsioonidest, piimasüsteemist, disainist. Usaldusväärsed ja tuntud tootjad investeerivad tihti kõvasti masina kõigi parameetrite optimeerimiseks, et iga tass oleks ideaalne ja kohvimasin teeniks teid kaua. Integreeritud piimasüsteemiga masinad maksavad alati rohkem kui need, mis valmistavad vaid musta kohvi. Sellele vaatamata, isegi kui joote vaid ühe piimaga kohvi päevas, soovitame selle koha pealt mitte kokku hoida ja valida automaatne piimasüsteem.

Saeco “Xelsis SM7684/00” kohvimasin on ideaalselt sobilik perede või väikeste kontorite jaoks, kus on erinevate maitsetega inimesi. Vaid nupuvajutusega saate valida 15 erineva joogi seast sobiliku. Samuti on sel kohvimasinal sisse-ehitatud funktsioon mille abil saate salvestada 6 individuaalset kohviretsepti. See masin suudab valmistada 2 tassi espressot, cappuccinot või latte macchiato’t korraga, seega iga hommik saab olema tavapärasest meeldivam, kui kohv valmib kiirelt. Lisaks saate muuta iga joogi kangust eraldi. See on eriti kasulik, kui erinevad pereliikmed eelistavad erinevate kangustega või piimakogustega kohvijooke.

Kõige populaarsemate kohvimasinate mudelite hulgas on muidugi ka tuntud espressomasinate tootja JURA ja selle erinevad mudelid. Üks enimmüüdavaid kohvimasinaid – “ENA 8 Metropolitan Black” ja “ENA 8 Nordic White“. Need ühe-tassi kohvimasinad võluvad oma kompakste korpuse ja stiilse disainiga.

Teine valik – kompaktne JURA “ENA Micro 90 Dark Inox” – mis on samuti loodud väikeste koguste kohvijookide tegemiseks, ehk väikestele peredele. See rafineeritud elegantsiga kohvimasin teeb 6 erinevat retsepti ja mis vast kõige olulisem – sobib igasse interjööri.

P.E.P. (Pulse Extraction Process) tehnoloogia nendes masinates pumpab vett läbi kohvipuru pulseerides, selline tõmbeprotsess garanteerib, et kohvi maitses säilivad parimad omadused, maitsed ja aroomid. Lisaks iseloomustab JURA kohvimasinaid nende lihtne hooldusloogika ja innovatiivne veesüsteem I.W.S. on hea näide sellest. Selle süsteemi abil tunneb masin ära, kui veefilter on sisestatud, ning samuti annab märku selle vahetamise vajadusest. Lisaks teatab kohvimasin kui on vaja puhastusprogramm läbi viia ning ubade- ja veepaagi täitmise vajadusest.

Üks suurimaid eeliseid ja omapärasid – mobiilne J.O.E. rakendus. Koos Smart Connect ühendusega, mis on ühilduv uusimate JURA masinatega, saate kohvi jooksma panna vaid mõne vajutusega oma telefonist.

Neile, kes otsivad viimase minuti kingitusi – väikesed kohvimasinad

Kas jätsite jõuluostud viimasele minutile? Või vastupidi, olete mõelnud erinevate asjalike variantide peale juba mõnda aega? Kui teate, et sõprade-sugulaste hommikud algavad tassi musta kohviga, olete kingi juba põhimõtteliselt leidnud.

Väikesed ja kompaktsed kapselkohvimasinad on ühed detsembrikuu bestsellerid. Nad on oma populaarsuse võlgu faktile, et nad on väikesed, soodsad, laia valiku kapslitega ja eriti lihtsalt hooldatavad. KohviSemu kapselmasinate valikust leiate erinevaid variante alates 29 EUR, meie müüdavaimate masinate hulka kuuluvad näiteks De’Longhi “Piccolini“, NESCAFÉ® Dolce Gusto® “Jovia” ja Nespresso “Essenza Mini“.

De’Longhi “Piccolini” kohvimasin sobib neile, kes soovivad maitsvaid ja kiirelt valmivaid kohvijooke – piimaga või ilma. Joogi kogus on lihtsalt muudetav – peate vaid keerama mehaanilist kangi ja kui sobiv kogus kohvi on tassis, protsessi peatama.

Elegantne NESCAFÉ® Dolce Gusto® kohvimasin “Jovia” on äratuntav oma ebatraditsioonilise disaini ja stiili poolest. Sel on ka “Eco” energiasäästufunktsioon, mille abil lülitub masin 5 minutit peale kasutamist välja. Selle seadme puhul saate valida sobiva koguse vett enne kohvi valmistamist, seega kohvi valmimine ise toimub täiesti automaatselt. Üks tuntumaid kohvikapslite ja kapselmasinate tootjaid on Nespresso. Selle tüüpiline näidis on “Essenza Mini” kohvimasin, millel on kaks erinevat kohvi suurust, mille abil saate kiirelt ja mugavalt valmistada oma lemmikkohvi. Lisaks saate muuta oma joogi suurust vastavalt soovile ja ka valida laia valiku kapslite vahel.

Seega, kui valite ühe neist mudelitest, olete te panustanud igapäevasesse kohvielamusse iseenda või oma lähedaste jaoks.

KIIRMENÜÜ