Piiratud ajaga pakkumine:
  • 00

    P.

  • 00

    T.

  • 00

    Min.

  • 00

    Sek.

1+1 CAPRISETTE & PARALLEL kohvile
Teine sama pakk kingituseks.

Kuidas luua hubaseimat kööki hommikukohvi nautimiseks?

#köögisisustus

Köök on koht, kus väikesed, kuid alati (pöidlad pihku!) meeldivad imed sünnivad. Selle tõttu on interjöör lahutamatu osa loomisprotsessist. Täna räägime sellest, kuidas köögi sisustamise trendid muutumas on ning kuidas luua seda ideaalset väikest ruumi oma hommikukohviks.

Valge minimalismi lõpp?

Siiani on valge värv olnud köökide kuninganna. Ei ole raske aru saada, miks – selle valikuga on raske alt minna – need näevad välja stiilsed ja kõrgetasemelised ka ilma erilist vaeva nägemata (välja arvatud ehk puhastamisel). Kuid enamus sisedisainereid nõustuks, et on aeg anda köökidele rohkem isikupära. Näiteks töötlemata puitpinnad, mis annavad köögile naturaalse hõngu, on tagasi moodi tulemas. Kui värvisite aga just seinad valgeks, ärge muretsege, valged klassikaline ilme ei ole kuhugi kadumas.

Mitte ainult elemendid ja asjad ei ole olulised

Õige stiil ja värv on alati olnud tähtsaimad aspektid kööke sisustades. Nüüd aga hakkavad selle nimekirja tippu uued ideed ilmuma – ökoloogia, taaskasutatavad ressursid. Firma Pinterest andmete põhjal tehtud statistika kohaselt kasvas otsingute maht sõnadele “eco kitchen” (“ökoköök”) 164% ning “organic materials” (“orgaanilised materjalid”) 139%.

Sisedisainer Tomas Jasiulis, kes on loonud interjööre brändidele nagu näiteks Samsung, ütles, et tänased trendid tähendavad palju rohkemat kui lihtsalt disaini: “Tendentsid põimuvad kõigis meie eluvaldkondades. Aspektid nagu ergonoomika, ökoloogia ja innovatsioon on saanud suurimateks trendideks. Dekoratiivsed ja muud lisa-atribuudid jäävad siinkohal teise- või isegi kolmandajärguliseks.”

Kõige olulisem rõhk igas köögis

Mis on teie esimene sihtmärk hommikuti köögis? Muidugi on see kohv. Valides interjööri detaile, peaksite tähelepanu pöörama ka oma kohvimasinale. See on saamas aina populaarsemaks modernse köögi tunnusjooneks ja isegi tähelepanu keskpunktiks. Need ajad, mil kohvimasinad olid vaid anonüümsed mustad kastid on nüüd minevikus. Nüüd võite saada endale stiilse kohvimasina, mis ei sulandu ainult teie interjööriga, vaid ka rikastab seda. Pean mainima Nespresso kohvimasinaid, mis tänu oma suurusele ja värvivalikule sobivad sisuliselt igasse interjööri. Selline kohvimasin ei saa mitte ainult lihtsaks ja kiireks viisiks valmistada kohvi, vaid ka interjööri osakeseks, mis peegeldab tänapäeva inimese elurütmi: kiire valmistamisprotsess, lihtne hooldus, atraktiivne välimus ja ideaalne tulemus minimaalse vaevaga.

Seda teemat kokku võttes, märgib T. Jasiulis, et igal meist on oma eriline kohvijoomise rituaal, seega ei ole mitte asjad need, mis selle protsessi jaoks atmosfääri loovad, vaid me ise ja inimesed, kes meid ümbritsevad: “Lõpuks on selles olukorras hea kohv ja sõbralikud kaaslased kõige tähtsamad.”

Võite leida oma uue stiilse kohvisemu meie kohvimasinate riiulitelt, lubame, et leiate alati sellise, mis teie kööki sobib!