Kuni -50%

Melitta LatteSelect: armastatud kodune kohvimasin on nüüd veel parem

Kohvimasinate tootjad tegutsevad iga aasta selle nimel, et tutvustada kohvisõpradele uusi täisautomaatseid kohvimasinaid. Mõned mudelid muutuvad nii populaarseks, et nende väljavahetamine teiste mudelite vastu pole praktiline. Sellisel juhul hoopis uuendatakse masinaid, lisades uusi funktsioone või parandades disaini. Just see juhtus armastatud Melitta LatteSelect kohvimasinaga: sellel mitmekülgsel kohvimasinal on endiselt kõik need käepärased funktsioonid, millega kasutajad on harjunud, aga masin on varustatud ka mõne uue võimalusega. Lisaks näeb see nüüd välja veel stiilsem. Samas on see aga endiselt rahakotisõbraliku hinnaga! (Tasub mainida, et “Melitta LatteSelect” on tegelikult oma hinnaklassis üks kõige funktsionaalsemaid mudeleid.)

UUS. IntenseAroma funktsioon eriti rikkaliku maitse austajale.

Võib-olla tahad vahel eriti intensiivset kohvi—näiteks eriti varajasel hommikul või pärast toekat lõunat tööl… Sa võid küll valida oad, milles on rohkem maitset, kasutada rohkem kohvipuru või vähendada veekogust, aga Melitta LatteSelect annab sulle veel võimalusi! Proovi IntenseAroma funktsiooni, et masin valmistaks pisut teistsuguse kohvi - just selleks, et tuua joogis välja intensiivsed maitsenoodid.

UUS. Kaks-ühes: kohvimasin ja veekeetja

LatteSelect uuendatud versioon meelitab ka teesõpru. Lisaks 12 kohviretseptile saab seadmega valmistada ka teed. Muuhulgas teab see mudel hästi, et erinevad teed vajavad erinevat temperatuuri. Pead lihtsalt valima ekraanilt oma eelistatud tee (roheline, must, valge või taimetee/puuviljatee) ning ootama, kuni vesi kuumutatakse õige temperatuurini.

UUS. Realistliku välimusega joogipildid ja ülimoodne disain

Uuendatud LatteSelect mudeli kasutamine on puhas rõõm! Ekraanil on kaunid realistliku välimusega pildid, mis annavad ühtaegu moodsama välimuse ning lasevad sul ka vaid ühe silmapilguga valida välja soovitud joogi. Uuendatud on ka kohvimasina üldvälimust: luksuslik must matt viimistlus on eriti stiilne ning seda on ka lihtsam hooldada.

************

Eelmise Melitta LatteSelect versiooni fännidel on rõõm kuulda, et aegumatud funktsioonid, mis neile juba varasemas versioonis meeldisid, on alles jäänud ka uuel mudelil:

AEGUMATU. Kaks ubade konteinerit maitsenüansside jaoks

Kui sa harjud ära sellega, et sul on mitu kohviubade konteinerit, siis sa ei taha enam kunagi ühe konteineriga masinat! Sa ei pea enam aju ragistama, mõeldes, kas juua tavalist või kofeiinivaba kohvi, kangemat või mahedamat rösti, musta kohvi või piimakohvi jaoks sobivat kohvisegu… Saad nautida parimat mõlemast valikust! Täida kaks konteinerit erinevate kohviubadega, vali see konteiner, mida parasjagu soovid kasutada ning naudi oma kohvijooke.

AEGUMATU. 12 autentset kohviretsepti

Tänu kahele ubade konteinerile ja hulgale erinevatele retseptidele saavad kohvisõbrad nautida ülimat mitmekülgsust. Põhimenüüs on 4 klassikalist jooki: espresso, caffè crema, cappuccino ja latte macchiato. Lisamenüüs on aga veel palju valikuid: kokku kaheksa erinevat retsepti (sh trendikas flat white ja americano). Autentsete maitsete loomiseks järgitakse traditsioonilisi Itaalia retsepte ning tagatakse, et kõik koostisosad lisatakse õiges järjekorras: näiteks latte macchiato valmistamisel tuleb espresso lisada alati pärast piima ja piimavahtu, aga cappuccino puhul käivad asjad teistpidi.

AEGUMATU. 6 kasutajaprofiili: salvesta oma lemmikseaded

Sa asetad oma tassi masinasse, valid lemmikretsepti, oled valmis kohvi nautima… ja avastad, et keegi on sinu kohvimasina seadeid jälle muutnud ning jook ei maitse üldse õigesti! Tuleb tuttav ette? LatteSelect masinaga jäävad need probleemid minevikku. Kuni 6 erinevat kasutajat saavad luua omaenda joogimenüü ja nende eelistatud seaded ei lähe enam kuhugi kaotsi.  

AEGUMATU. Mugav piimasüsteem piimakohvi eelistajatele

LatteSelect piimasüsteemi mugavus on muutunud juba omaette legendiks. Sa pead vaid pistma piimavooliku piimapakki ja vaatama, kuidas masin valmistab täiusliku piimavahu ja valab selle otse sinu tassi. Pärast piimakohvi valmistamist ühenda voolik tilkumisalusega ja lase masinal piimasüsteemi ise loputada. Kas see saaks olla veel lihtsam?

Uuendatud “Melitta LatteSelect” mudel on saadaval KohviSemus!