Piiratud ajaga pakkumine:
  • 00

    P.

  • 00

    T.

  • 00

    Min.

  • 00

    Sek.

1+1 CAPRISETTE & PARALLEL kohvile
Teine sama pakk kingituseks.

Mille poolest on De’Longhi kohvimasinad erilised?

#De'Longhi #Kohvimasinad

De’Longhi on maailma üks juhtivaid kohvimasinate tootjaid nüüdseks juba rohkem kui 30 aastat. Järgides Itaalia traditsioone, kuid kasutades ka uusi tehnoloogiaid ja innovatsioone, pakub see tootja teile laia valiku kohvimasinaid, mis võimaldavad valmistada barista-kvaliteediga kohvi teie enda kodus. Igaüks võib nautida eksklusiivse maitsega kohvi De’Longhi kohvimasinatega.

See Itaalia kohviekspert pakub erinevat tüüpi kohvimasinaid: täisautomaatseid ja poolautomaatseid. Täisautomaatse masinaga saate valmistada värske kohvi vaid nupuvajutusega. Saate luua ja salvestada oma retsepte: muuta kohvi kangust, jahvatusastet ja kogust. Ning kui soovite rohkem “käed-küljes” kogemust, siis soovitame poolautomaatseid masinaid, millega saate ise eksperimenteerida ja proovida valmistada parima tassi kohvi omal käel. Kuidas eristada seda globaalset kohvimasinate turuliidrit teistest tootjatest? Siin on 5 põhjust, miks võiksite kaaluda just selle tootja masinaid.

1. Lihtne hooldus ja puhastamine

Kõik peaksid teadma, et puhastamata kohvimasinaga ei saa head kohvi valmistada. Kõige olulisemad punktid masina hooldamise juures on piimasüsteemi ja kohvigrupi puhastamine. De’Longhi masinaid iseloomustab automaatne piimasüsteemi puhastusfunktsioon – masin loputab oma piimasüsteemi iga kord vaid nupuvajutusega. Samuti on neil masinatel eemaldatav kohvigrupp, seega on seda väga lithne puhastada – eemaldage vaid masinast ja loputage jooksva kraanivee all. Kohviõlide ja jääkide eemaldamiseks ei ole seega vaja masinat hooldusesse viia või kulukaid hooldusvahendeid osta.

2. Terasest kohviveski

Värskelt valminud kohvi kvaliteet sõltub põhiliselt kohvi tüübist ja röstimisastmest. Sama oluline roll on aga kohviveski tüübil: terasest või keraamiline. Terasest veskid on tuntud oma pikaealisuse ja vastupidavuse poolest. De’Longhi kasutab ainult terasveskeid oma kohvimasinates, millega saate valida endale sobiva jahvatusastme. Valmistades kanget espresot, peaks jahvatusaste olema peenem, samas kui kerge ja värskendava pika kohvi tegemiseks peaks see olema jämedam.

3. Automaatne piimavahustussüsteem

Innovatiivse kohvivalmistamise eksperdid soovitavad “LatteCrema” süsteemiga täisautomaatseid kohvimasinaid millega saate valmistada latte macchiato või cappuccino, mida katab tihke siidine piimavaht. Valmistamiseks kuluva piimakoguse võtab masin automaatselt ning ülejäänu jääb piimakonteinerisse, millega saab pärast piima mugavalt külmkappi tõsta.

Piimasüsteemi puhastamine on samuti äärmiselt lihtne – süsteem koosneb vaid 6 osast, mida saab lihtsalt lahti võtta ning pesta kas käsitsi või ka nõudepesumasinas. Piimaanumal on ka automaatne puhastusprogramm, mis algab loputusega ja millele järgneb puhastus kuuma auruga, kindlustamaks vahustaja laitmatu puhtuse.

4. Termoblokk küttekeha ideaalse temperatuuri hoidmiseks.

Ideaalse maitse tagab topelt-termobloki süsteem – sellega on varustatud kõik De’Longhi kohvimasinad, millel on automaatne piimavahustussüsteem. Üks termoblokk on pühendatud kohvi valmistamisele, teine termoblokk piima valmistamisele. Lisaks on selline süsteem ka väiksem kui tavapärased boilerid, seega on kohvimasin ise kompaktsem ja suudab paremini üles soojeneda.

5. Teie ja teie perekonna vajadustele – looge enda menüü

Teile meeldib eksperimenteerimine ja ei leia endale sobivat kohvi menüüst? Iga täisautomaatse kohvimasinaga saate seadistada kohviretsepte enda maitse järgi, mõne mudeli puhul saate ka luua ise uusi retsepte – nii saab iga perekonnaliige luua enda kohvijoogi. Võite ehk nõustuda, et jahedal ja vihmasel nädalavahetuse õhtul on tassitäis musta kohvi omal kohal, ning hommikuti aitab kindlasti silmad avada väike tass espressot.

Soovite teada, milline mudel just teile ja teie perele kõige paremini sobiks? Tulge ja külastage meid, kohvisemusid, või helistage – me räägime teile rohkem ja detailsemalt iga mudeli kohta.

KIIRMENÜÜ