TOP kohvipakkumine

Suurimad Täisautomaatsete Kohvimasinate Trendid aastal 2023

Viimaste kohvitrendide tähelepanelik jälgimine on täisautomaatsete kohvimasinate tootjate jaoks osa tööst – täpselt nii tulevad nad aasta-aastalt välja uute nõutud mudelitega. 2023 pole samuti erand. Turu võtmeisikud on juba oma tootesarja uusimaid täiendusi tutvustanud ja ootavad nüüd põnevusega klientide tagasisidet. Vaatame koos mõningaid aasta uuenduslikumaid kohvimasinaid, ning arutleme uute kohvi valmistamise funktsioonide üle, mis end avastama kutsuvad!

Väikseimate detailideni reguleeritav valmistusprotsess

Kuna kohvikultuur on kõikjal maailmas kasvavas trendis, on üha rohkem inimesi hakanud huvi tundma nende väikeste, kuid siiski ülioluliste nüansside vastu, mis nende kohvi maitset mõjutavad: joogi temperatuurist tõmbeaja kestuseni. Kaasaegsed kohvisõbrad tahavad innukalt süveneda valmistusprotsessi detailidesse ja katsetada erinevate erinevate parameetritega – loomulikult on lisaboonuseks võimalus teha seda kõike ühe nupuvajutusega!

Just seda pakub Siemens EQ900 seeria uus mudel TQ903R09. Funktsioon baristaMode võimaldab kasutajatel ühe puudutusega reguleerida iga pakutava joogi kuni kuut erinevat parameetrit: nende hulka kuuluvad joogi suurus, piima ja kohvi kogus, vee temperatuur, tõmbeaja kestus ja jahvatusaste. Sellise kohvimasinaga pole peaaegu mingeid piiranguid sellel, kui palju saate katsetada kohviubade sortide ja nendes peituvate peenemate maitsetega! Küsige ükskõik milliselt kohvigurmaanilt ja nad ütlevad teile, et isegi väike temperatuurimuutus võib saadavat tulemust tohutult mõjutada. Muide, kui olete selle täiusliku seadistuse leidnud, saate selle oma lemmikute loendisse salvestada.

Eksperimenteeri külmpruulitud jookide ja külma piimavahuga

Viimaseid aastaid iseloomustab külmpruulide ja erinevate jääkohvide populaarsuse kasv. Kindlasti on huvitav märkida, et see kehtib nii külmema kui ka soojema kuu kohta. Võib-olla on see tingitud külmpruulitud kohvi ainulaadsest maitsest: see on vähem happeline, vähem mõru ja sellele on iseloomulik lisandunud magusus. Külmad joogid on ka väga värskendavad ja sobivad suurepäraselt eriti specialty kohvide jaoks.

Kvaliteetse külmpruuli nautimiseks ei pea te enam kohvikusse minema! Sel aastal esitles maailmakuulus Itaalia ettevõte De’Longhi uut mudelit Eletta Explore, mis on loodud selleks, et aidata kodus maitsvaid külmpruulitud jooke valmistada. Lisaks sellele saate seda teha ühe nupuvajutusega: tänu uuenduslikule külmpressimise tehnoloogiale on tass külmpruulitud kohvi nautimiseks valmis vähem kui 3 minutiga. Kuidas seda tehakse, imestate? Kui olete soovitud retsepti välja valinud, suunatakse toatemperatuuril vesi kuumutusseadme asemel otse valmistusnõusse. Madal rõhk ja pulseeriv pump võimaldavad joogi tilkhaaval valmistamist. Muide, kohvi veelgi jahedamaks muutmiseks võite enne joogi valmistamist tassi lisada mõned jääkuubikud.

Arvestatud on ka jahedate piimapõhiste jookide austajatega: uus De’Longhi mudel on varustatud eraldi piimaanumaga “LatteCrema Cool”, mis on mõeldud jaheda piimavahu vahustamiseks. Võite kasutada tavalist või taimset piima, olgu see siis soja-, kaera- või mandlipiim (taimsed piimajoogid on muide veel üks moodne kohvitrend!). Maksimaalse mugavuse huvides on piimanõu “LatteCrema Cool” pestav nõudepesumasinas.

Teie lemmiksiirupiga maitsestatud kohv: kuidas oleks koduse caramel latte macchiatoga?

Loomulikult on siirupiga kohv olnud ringluses juba mõnda aega, kuid siirupiturg kasvab endiselt kiiresti, samas kui sellised joogid nagu caramel latte macchiato ja piparmündi latte on endiselt trendikate kohvikute müügihitid. Alati on võimalus valmistada kodus tass oma lemmikkohvi ja lisada sellele lihtsalt tilk siirupit. Selline kohv on aga sageli ebaühtlaselt maitsestatud või osutub liiga magusaks. Rääkimata sellest, et see pole kõige mugavam valik…

Šveitsi täisautomaatsete kohvimasinate tootja JURA uusim uhkus ja rõõm on Sweet Foam funktsiooniga J8 mudel, mis võimaldab kohvisõpradel oma lemmiksiirupiga piimavahtu kombineerida. Lihtsalt valage soovitud kogus siirupit spetsiaalsesse anumasse ja valige üks retseptidest: Sweet Latte, Sweet Cappuccino, Sweet Flat White või Sweet Cortado. Kui siirupist voolab läbi sametine piimavaht, segunevad kaks koostisosa: vaht immutatakse ühtlaselt siirupiga ja lisatakse seejärel teie kohvile. Saate nautida maitsvat piparmündi-, karamelli- või maasikamaitselist lattet vaid mõne sekundiga ja ühe nupuvajutusega! Saadud jook ei ole ka ülevoolavalt magus, sest piim tasakaalustab lõpuks siirupise suhkrususe.

Innovatiivne juhtimine: nutikas äpp, mis muudkui areneb  

See trend kehtib kõigi kodumasinate kohta: iga üksik kategooria muutub järjest targemaks ja täisautomaatsed kohvimasinad pole kindlasti erand. Nutirakendusi täiustatakse pidevalt, värvilised puuteekraanid muutuvad iga aastaga laiemaks ja selgemaks, ning järjest rohkem seadmeid on võimalik kaugjuhtida otse nutiseadmest.

Varem mainitud Siemens EQ900 TQ903R09 mudelit saab kasutada telefoni kaudu, kasutades selleks spetsiaalset rakendust Siemens Home Connect. Võimalus on seda isegi Amazon Alexa abil juhtida. Valige lihtsalt oma telefoni abil retsept või paluge oma virtuaalsel assistendil, et teie kohvimasin valmistaks teile tassikese. Muide, veel üks Siemensi äpi boonus on hulk lisaretsepte, mida saab avastada vaid äppi kasutades!

De’Longhi Coffee Link rakendus võimaldab teil avastada üle 100 maitsva joogi retsepti. Samuti saate valida kasutatavate kohviubade tüüpi ja saada nõu selle kohta, millised seadistused neile ubadele kõige paremini sobiksid.

Mis puutub JURA J8 mudelisse, siis saate seda kasutada nutirakenduse J.O.E.® abil, mis ühildub ka Apple'i nutikellaga. Tõstke lihtsalt oma ranne, vajutage oma lemmikjoogi ikooni ja valmistuge seda vaid sekundite jooksul nautima!

Kokkuvõtteks…

Täisautomaatsed kohvimasinad muutuvad silmnähtavalt targemaks ja vastavad üha enam nõudlike asjatundjate vajadustele. Kui soovite uusimaid mudeleid oma silmaga näha ja maitsvat kohvi proovida, olete alati oodatud külastama mõnda meie füüsilistest kauplustest! Vahepeal proovime me aga aimata, milliseid uuendusi järgmine aasta toob: kes teab, võib-olla pole meil vaja maitsva kohvi kätte saamiseks teha muud, kui lihtsalt sellele mõelda?