TOP kohvipakkumine

Suvine matkakaaslane – värske kohv

Kodus istumine pole enam variant. Ilm läheb iga päevaga ilusamaks, paljud kiirustavaks nädalalõpuks loodusesse või kauaoodatud puhkusele. Mis saab aga siis, kui sa ei suuda ette kujutada päevagi ilma kvaliteetse kohvita? KohviSemu Tanel räägib meile lahendustest, kuidas sa saaksid oma armastatud kohvijooke nautida ka kõige kaugemates maailma paigus või pikkadel autoreisidel. Siin on mõned tema nipid.

Matkamine kaasaskantava kohvimasinaga

Valmistud nädalavahetuseks sõprade/perega linnast väljas? Soe tassike kohvi täiustab ehtsat varast hommikut või hilist õhtut lõkketule ääres. Kui sa tead, et kohv on kõike maitsvam ja aromaatsem värskena jahvatatult, pole probleemi – seda rõõmu saab nautida ka looduses olles!

Nii et jäta oma piknikukotti natuke tühja ruumi kompaktse Cafflano “Klassic Coffee Red” kohvimasina jaoks. Sellel on integreeritud keraamiline veski koos volditava käepidemiega, mis laseb sul kohviube värskelt jahvatada nii kõige kõrgemates mäetippudes kui ka kõige kõrvalejäetuma järve ääres. Muide, sellel on ka isoleeritud taaskasutatav konteiner, nii et sa saad unustada muretsemise – nii jahtunud kohvi kui ka kasutatud kohvijäägi hoiustamise pärast.

Hubaseks suveõhtuks Soovitab KohviSemu Tanel proovida 100% arabica kohviuba Café Liégeois “Venezia Corsato”. Värskendavad aroomid kevadlilledest, piparmündist ja mustsõstralehtedest toovad sulle mõttesse õitseva kevade ja looduse ärkamise. Peale kuuma päeva täidab selle kohvi pikk järelmaitse suveõhtu värskendavate naudingutega.

Kohvrid peaaegu pungil, pikk puhkus ootamas, aga ilma tassikese espressota ei ole päevad piisavalt head? Kindlasti leiad koha kompaktsele Cafflano “Kompresso” kohvimasinale, mis on veidi väiksem kui reisiversioon. Tänu kõrgsurve tehnoloogiale saad sa nautida kvaliteetset espressot, nagu selle oleks valmistanud professionaalne barista või automaatne kohvimasin, ükskõik kus aga soovid.

Muretutele päevadele äärelinnas

Suvepuhkused või nädalavahetused kaugel äärelinnas saavad samuti olla ideaalsed nautimaks värskeid kohvijooke. Kompaktne, stiilne ja lihtsalt hooldatav kapselkohvimasin valmistav kiirelt sulle sobiva kohvi ja ei vaja ka palju hoolt.

Erinevaks valikuks, espressost kuni karamellise macchiatoni või isegi kakao või jäätee soovil, soovitab Tanel NESCAFÉ Dolce Gusto “Jovia” kohvimasinat. Selle masinaga valmistatud piimajookidel on eriti tihke ja siidine piimavaht. “NESCAFÉ Dolce Gusto” või “Café Liégeois” valikust leiad sa kindlasti oma lemmikmaitse. Neile, kellele meeldib espresso ja must kohv on völja mõeldud elegantne ja kompaktne duo – “Nespresso” kohvimasin ja suur valik “Café Liégeois” kapsleid.

Autorännakule – eriline viis kohvivalmistuseks

Enamik reise algab autosõiduga. Väldi igas bensiinijaamas kohvi jaoks peatumist – nüüd saad oma lemmikkohvi ka autos nautida! Kompaktne ja spetsiaalselt reisimiseks mõeldud Handpresso “Auto Capsule” kohvimasin vajab 12V vooluvõrku ja juba mõne minutiga valmistab see sulle kvaliteetse espresso sinu valitud kohvikapslist.

See kohvimasin on ideaalselt sobiv ”Café Liégeois“ kapslite jaoks. Nii ei pea sa muretsema segaduse ja lahtise kohvipaksu pärast. Sa saad nautida puhtust, mugavust ja loomulikult kvaliteetselt ning huvitavalt valmistatud maitsvat kohvi.

Kaasaskantavad tassid – igapäevased kaaslased

Sõbrad kutsusid su üllatuseks väljasõidule järve äärde? Võibolla on sul plaan minna nädalalõpuks linnaserva kus puudub kompaktne kohvimasin? Termostass muutub sel viisil asendamatuks sõbraks suvistel väljasõitudel.

Need pole mitte ainult jätkusuutlikult stiilsed, vaid hoiavad ka sooja ning on mugavad kasutada. Lisaks sobivad need ka külmadele jookidele, nii et su jääkohv püsiv värskendavalt jahe pikka aega. Kui valikut teha on keeruline, soovitab Tanel “The Mighty Mug” termostassi. Sellega unustad sa pritsmed ja ohu et jook läheb ümber, sest selle “Smartgrip” tehnoloogia ei lase tassil ümber minna või kogemata selle vastu komistada. Unusta ühekordsed topsid ja asenda need taaskasutatavate ja loodussõbralike “KeepCup” topsidega.