Luksuslik, erakordselt maitsev ja ideaalselt tasakaalustatud kohv, milles on kombineeritud šokolaadi magusus, martsipani aroom ja tsitruseliste värskus.
SORT
Pacamara
Pacamara on hübriid-kohv Maragogype ja Pacas liikidest, mis on loodud El Salvadoris Kohviuuringute Instituudis. Pacas variatsioon avastati Pacas’e perekonna pere poolt nende Santa Petrona farmis. Tema omapära: eriti suured, magusa aroomi ning maitsega kohvioad.
PROTSESS
Naturaalne
Naturaalne kuivatusprotsess on kohvitöötluse vanim protsess. Kokku korjatud kohvikirsid pestakse ja kuivatakse päikese käes koos viljalihaga. Kui kirsid on pooleldi kuivanud, eemaldatakse ubade küljest viljaliha. Sel viisil säilib kohvi sees rohkem suhkrut, muutes selle magusamaks ja täidlasemaks.
SCA HINDAMINE
86,5/100
Specialty Coffee Association (SCA) loodud skaala järgi hindavad sertifitseeritud kohvimeistrid kohvi kvaliteeti: päritolu, roheliste ubade väljanägemist (defekte), valmistatud kohvi aromaatsust ja maitseomadusi. Kohv saab staatuse Specialty ainult siis, kui see saab rohkem kui 80 punkti 100-st.
FARM
Santa Petrona
Legendaarne “Santa Petrona” farm on tootnud erakordselt head kohvi alates aastast 1927. El Salvadoris, Santa Ana piirkonnas, täpselt Ilamatepec’i vulkaani kõrval asuv farm kuulub siiani Pacas Diaz perele, kelle järeltulijad toodavad kohvi siiani samasuguse hoole ja armastusega.
KÕRGUS MEREPINNAST
1700 m
Mida kõrgemal kohvipuud kasvavad, seda mitmetahulisemaks, sügavamaks ja huvitavamaks maitse läheb.
RÖSTIMISASTE
Keskmine
Kohvioad on röstitud sellise astmeni, et kohvi parimad maitsed avalduks, aga et ükski kohviuba üle ei küpseks.
SPECIALTY KOHVIOAD
El Salvador Santa Petrona, 1 kg
39.00 €
Soovituslikud valmistusmeetodid
Slow brew kohvivalmistaja
Neile, kes eelistavad kohvi aeglaselt nautida. Slow brew kohvivalmistaja erineb teistest kohvivalmistusmeetoditest oma pikema valmistusaja tõttu. Filtri lehtril on põhjas ainult kolm auku, et valmistusaega naturaalselt pikendada ja valmis kohvist veelgi intensiivsem ning rikkalikum aroom kätte saada.
Presskann tervele perele
Üks kõige lihtsamaid ja populaarsemaid meetodeid kodus proovimiseks. Presskann avaldab selle specialty kohvi naturaalsed maitsed ja toob välja selle tugeva maitse. Et muuta kohvivalmistust veelgi erilisemaks, kasuta Hario veekeetjat, et tunda end kui tõeline professionaaline kodune barista. Selleks kohvivalmistusmeetodiks soovitame jämedat jahvatust.
Automaatne kohvimasin
Vajuta lihtsalt nuppu ja naudi koheselt oma värskelt jahvatatud ubadest kohvi. El Salvador Santa Petrona specialty kohviubadest valmistatud espressol on väga täidlane maitse. Meeldivas järelmaitses on tunda šokolaadikooki koos martsipani magususe ja sidruni särtsakusega.
Saad valida, milliseid küpsiseid lubad meil kasutada. Mõned neist on hädavajalikud ja neid ei saa välja lülitada.
Neid küpsiseid on vaja selleks, et meie veebileht töötaks korrektselt ning neid ei saa välja lülitada. Need küpsised ei kogu isiku tuvastamist võimaldavat infot.
Need küpsised lasevad meil optimeerida veebilehte ja näha külastajate allikaid. Selle eesmärgi jaoks kasutame Google Analytics platvormi. Kogutud andmed ei võimalda sinu tuvastamist ning me ei jaga infot ühegi kolmanda poolega. Nende küpsiste võimaldamisel saad kasutada meie reaalajas vestlust ning saad seega abi meie nõustajatelt.
Kellelegi ei meeldi reklaamid - eriti sellised, mis pole üldse asjakohased sinu jaoks. Nende küpsiste abil saame tuvastada sinu soovid ning näidata sulle vaid asjakohaseid pakkumisi. Sa näed reklaame ka siis, kui sa neid küpsiseid sisse ei lülita, kuid sel juhul ei vasta reklaamid sinu huvidele ja soovidele.