TOP kohvipakkumine

Luksuslik, erakordselt maitsev ja ideaalselt tasakaalustatud kohv, milles on kombineeritud šokolaadi magusus, martsipani aroom ja tsitruseliste värskus.

 

SORT
Pacamara
Pacamara on hübriid-kohv Maragogype ja Pacas liikidest, mis on loodud El Salvadoris Kohviuuringute Instituudis. Pacas variatsioon avastati Pacas'e perekonna pere poolt nende Santa Petrona farmis. Tema omapära: eriti suured, magusa aroomi ning maitsega kohvioad.
PROTSESS
Naturaalne
Naturaalne kuivatusprotsess on kohvitöötluse vanim protsess. Kokku korjatud kohvikirsid pestakse ja kuivatakse päikese käes koos viljalihaga. Kui kirsid on pooleldi kuivanud, eemaldatakse ubade küljest viljaliha. Sel viisil säilib kohvi sees rohkem suhkrut, muutes selle magusamaks ja täidlasemaks.
SCA HINDAMINE
86,5/100
Specialty Coffee Association (SCA) loodud skaala järgi hindavad sertifitseeritud kohvimeistrid kohvi kvaliteeti: päritolu, roheliste ubade väljanägemist (defekte), valmistatud kohvi aromaatsust ja maitseomadusi. Kohv saab staatuse Specialty ainult siis, kui see saab rohkem kui 80 punkti 100-st.
FARM
Santa Petrona
Legendaarne "Santa Petrona" farm on tootnud erakordselt head kohvi alates aastast 1927. El Salvadoris, Santa Ana piirkonnas, täpselt Ilamatepec'i vulkaani kõrval asuv farm kuulub siiani Pacas Diaz perele, kelle järeltulijad toodavad kohvi siiani samasuguse hoole ja armastusega.
KÕRGUS MEREPINNAST
1700 m
Mida kõrgemal kohvipuud kasvavad, seda mitmetahulisemaks, sügavamaks ja huvitavamaks maitse läheb.
RÖSTIMISASTE
Keskmine
Kohvioad on röstitud sellise astmeni, et kohvi parimad maitsed avalduks, aga et ükski kohviuba üle ei küpseks.

SORT

Pacamara

Pacamara on hübriid-kohv Maragogype ja Pacas liikidest, mis on loodud El Salvadoris Kohviuuringute Instituudis. Pacas variatsioon avastati Pacas'e perekonna pere poolt nende Santa Petrona farmis. Tema omapära: eriti suured, magusa aroomi ning maitsega kohvioad.

PROTSESS

Naturaalne

Naturaalne kuivatusprotsess on kohvitöötluse vanim protsess. Kokku korjatud kohvikirsid pestakse ja kuivatakse päikese käes koos viljalihaga. Kui kirsid on pooleldi kuivanud, eemaldatakse ubade küljest viljaliha. Sel viisil säilib kohvi sees rohkem suhkrut, muutes selle magusamaks ja täidlasemaks.

SCA HINDAMINE

86,5/100

Specialty Coffee Association (SCA) loodud skaala järgi hindavad sertifitseeritud kohvimeistrid kohvi kvaliteeti: päritolu, roheliste ubade väljanägemist (defekte), valmistatud kohvi aromaatsust ja maitseomadusi. Kohv saab staatuse Specialty ainult siis, kui see saab rohkem kui 80 punkti 100-st.

FARM

Santa Petrona

Legendaarne "Santa Petrona" farm on tootnud erakordselt head kohvi alates aastast 1927. El Salvadoris, Santa Ana piirkonnas, täpselt Ilamatepec'i vulkaani kõrval asuv farm kuulub siiani Pacas Diaz perele, kelle järeltulijad toodavad kohvi siiani samasuguse hoole ja armastusega.

KÕRGUS MEREPINNAST

1700 m

Mida kõrgemal kohvipuud kasvavad, seda mitmetahulisemaks, sügavamaks ja huvitavamaks maitse läheb.

RÖSTIMISASTE

Keskmine

Kohvioad on röstitud sellise astmeni, et kohvi parimad maitsed avalduks, aga et ükski kohviuba üle ei küpseks.

SPECIALTY KOHVIOAD

El Salvador Santa
Petrona, 1 kg

39.00 €

Soovituslikud valmistusmeetodid

Slow brew kohvivalmistaja

Neile, kes eelistavad kohvi aeglaselt nautida. Slow brew kohvivalmistaja erineb teistest kohvivalmistusmeetoditest oma pikema valmistusaja tõttu. Filtri lehtril on põhjas ainult kolm auku, et valmistusaega naturaalselt pikendada ja valmis kohvist veelgi intensiivsem ning rikkalikum aroom kätte saada.

Presskann tervele perele

Üks kõige lihtsamaid ja populaarsemaid meetodeid kodus proovimiseks. Presskann avaldab selle specialty kohvi naturaalsed maitsed ja toob välja selle tugeva maitse. Et muuta kohvivalmistust veelgi erilisemaks, kasuta Hario veekeetjat, et tunda end kui tõeline professionaaline kodune barista. Selleks kohvivalmistusmeetodiks soovitame jämedat jahvatust.

Automaatne kohvimasin

Vajuta lihtsalt nuppu ja naudi koheselt oma värskelt jahvatatud ubadest kohvi. El Salvador Santa Petrona specialty kohviubadest valmistatud espressol on väga täidlane maitse. Meeldivas järelmaitses on tunda šokolaadikooki koos martsipani magususe ja sidruni särtsakusega.