Piiratud ajaga pakkumine:
  • 00

    P.

  • 00

    T.

  • 00

    Min.

  • 00

    Sek.

1+1 CAPRISETTE & PARALLEL kohvile
Teine sama pakk kingituseks.

Tehtud hubasteks jõuluhetkedeks. Specialty kohviubadest "Nicaragua Maragogype" kohv lõhnab mesiselt, justkui karamell. Maitsepaleti paneb särisema mahe ürdine maitse.

 

SORT
Maragogype
Seda tüüpi Maragogype kohv eristub oma eriti suurte kohviubade poolest. Need on kuni 40% suuremad kui tavalised Araabika tüüpi oad. Tuntud ka kui "elevandioad".
PROTSESS
Pestud
Märgtöötluse käigus eemaldatakse kohvioa küljest viljaliha vee abil. Tulemuseks on väga puhta maitsega koh, milles avalduvad puuviljade ja marjade noodid. Sel viisil on lihtsam selgeks teha kohvi domineerivaid maitseid.
SCA HINDAMINE
83/100
Specialty Coffee Association (SCA) loodud skaala järgi hindavad sertifitseeritud kohvimeistrid kohvi kvaliteeti: päritolu, roheliste ubade väljanägemist (defekte), valmistatud kohvi aromaatsust ja maitseomadusi. Kohv saab staatuse Specialty ainult siis, kui see saab rohkem kui 80 punkti 100-st.
FARM
Fincas Mierisch
Kauges Nicaraguas, Mierisch perekonna kohviistanduses tehakse pidevalt eksperimente erinevat tüüpi ubade ja töötlusmeetoditega. Igale taimele ja kohvikirsile pööratakse erilist tähelepanu. See võimaldab erilise maitsega kohvi tõeliselt demonstreerida.
KÕRGUS MEREPINNAST
1200-1500 m
Mida kõrgemal kohvipuud kasvavad, seda mitmetahulisemaks, sügavamaks ja huvitavamaks maitse läheb.
RÖSTIMISASTE
Keskmine
Kohvioad on röstitud sellise astmeni, et kohvi parimad maitsed avalduks, aga et ükski kohviuba üle ei küpseks.

SORT

Maragogype

Seda tüüpi Maragogype kohv eristub oma eriti suurte kohviubade poolest. Need on kuni 40% suuremad kui tavalised Araabika tüüpi oad. Tuntud ka kui "elevandioad".

PROTSESS

Pestud

Märgtöötluse käigus eemaldatakse kohvioa küljest viljaliha vee abil. Tulemuseks on väga puhta maitsega koh, milles avalduvad puuviljade ja marjade noodid. Sel viisil on lihtsam selgeks teha kohvi domineerivaid maitseid.

SCA HINDAMINE

83/100

Specialty Coffee Association (SCA) loodud skaala järgi hindavad sertifitseeritud kohvimeistrid kohvi kvaliteeti: päritolu, roheliste ubade väljanägemist (defekte), valmistatud kohvi aromaatsust ja maitseomadusi. Kohv saab staatuse Specialty ainult siis, kui see saab rohkem kui 80 punkti 100-st.

FARM

Fincas Mierisch

Kauges Nicaraguas, Mierisch perekonna kohviistanduses tehakse pidevalt eksperimente erinevat tüüpi ubade ja töötlusmeetoditega. Igale taimele ja kohvikirsile pööratakse erilist tähelepanu. See võimaldab erilise maitsega kohvi tõeliselt demonstreerida.

KÕRGUS MEREPINNAST

1200-1500 m

Mida kõrgemal kohvipuud kasvavad, seda mitmetahulisemaks, sügavamaks ja huvitavamaks maitse läheb.

RÖSTIMISASTE

Keskmine

Kohvioad on röstitud sellise astmeni, et kohvi parimad maitsed avalduks, aga et ükski kohviuba üle ei küpseks.

SPECIALTY KOHVIOAD

Nicaragua
Maragogype, 1 kg

31.00 €

Soovituslikud valmistusmeetodid

Kohvifilter Hario V60

Neile, kes eelistavad pikemaid kohvipause. Üks populaarsemaid alternatiivmeetodeid kohvi valmistamiseks pakub meile eriti laia võimalust kohvi maitsetega eksperimenteerimiseks. Eriti sobiv on see specialty kohvi valmistamiseks - See avaldab rikkalikult laia valiku kohvi aroomidest ja maitsetest.

Poolautomaatsed kohvimasinad

Neile, kelle unistuseks on olla kodused baristad. Valmista imelise maitsega espressot või vahusta siidist piimavahtu oma koduste piimajookide jaoks. Sel viisil valmistatud specialty kohv avaldab sügavaid peidetud maitseid.

Automaatne kohvimasin

Neile, kes unistavad oma kodus isiklikust baristast. Vajuta lihtsalt oma kohvimasina nuppu ja sinu "kodune kohviku-barista" valmistab sulle täidlaselt tugeva espresso või siidise piimavahuga cappuccino. Sinu kohustuseks jääb vaid maitsvat kohvi nautida!