Skip to content
[siteorigin_widget class=”Turbo_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]

Tehtud hubasteks jõuluhetkedeks. Specialty kohviubadest “Nicaragua Maragogype” kohv lõhnab mesiselt, justkui karamell. Maitsepaleti paneb särisema mahe ürdine maitse.

 

[siteorigin_widget class=”Custom_Info_Block_List_Widget”][/siteorigin_widget]

SORT

Maragogype

Seda tüüpi Maragogype kohv eristub oma eriti suurte kohviubade poolest. Need on kuni 40% suuremad kui tavalised Araabika tüüpi oad. Tuntud ka kui “elevandioad”.

PROTSESS

Pestud

Märgtöötluse käigus eemaldatakse kohvioa küljest viljaliha vee abil. Tulemuseks on väga puhta maitsega koh, milles avalduvad puuviljade ja marjade noodid. Sel viisil on lihtsam selgeks teha kohvi domineerivaid maitseid.

SCA HINDAMINE

83/100

Specialty Coffee Association (SCA) loodud skaala järgi hindavad sertifitseeritud kohvimeistrid kohvi kvaliteeti: päritolu, roheliste ubade väljanägemist (defekte), valmistatud kohvi aromaatsust ja maitseomadusi. Kohv saab staatuse Specialty ainult siis, kui see saab rohkem kui 80 punkti 100-st.

FARM

Fincas Mierisch

Kauges Nicaraguas, Mierisch perekonna kohviistanduses tehakse pidevalt eksperimente erinevat tüüpi ubade ja töötlusmeetoditega. Igale taimele ja kohvikirsile pööratakse erilist tähelepanu. See võimaldab erilise maitsega kohvi tõeliselt demonstreerida.

KÕRGUS MEREPINNAST

1200-1500 m

Mida kõrgemal kohvipuud kasvavad, seda mitmetahulisemaks, sügavamaks ja huvitavamaks maitse läheb.

RÖSTIMISASTE

Keskmine

Kohvioad on röstitud sellise astmeni, et kohvi parimad maitsed avalduks, aga et ükski kohviuba üle ei küpseks.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

SPECIALTY KOHVIOAD

Nicaragua
Maragogype, 1 kg

31.00 €

[siteorigin_widget class=”Custom_Button_with_url”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

Soovituslikud valmistusmeetodid

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

Kohvifilter Hario V60

Neile, kes eelistavad pikemaid kohvipause. Üks populaarsemaid alternatiivmeetodeid kohvi valmistamiseks pakub meile eriti laia võimalust kohvi maitsetega eksperimenteerimiseks. Eriti sobiv on see specialty kohvi valmistamiseks – See avaldab rikkalikult laia valiku kohvi aroomidest ja maitsetest.

[siteorigin_widget class=”Custom_Product_Slider_List_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

Poolautomaatsed kohvimasinad

Neile, kelle unistuseks on olla kodused baristad. Valmista imelise maitsega espressot või vahusta siidist piimavahtu oma koduste piimajookide jaoks. Sel viisil valmistatud specialty kohv avaldab sügavaid peidetud maitseid.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”Custom_Product_Slider_List_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

Automaatne kohvimasin

Neile, kes unistavad oma kodus isiklikust baristast. Vajuta lihtsalt oma kohvimasina nuppu ja sinu “kodune kohviku-barista” valmistab sulle täidlaselt tugeva espresso või siidise piimavahuga cappuccino. Sinu kohustuseks jääb vaid maitsvat kohvi nautida!

[siteorigin_widget class=”Custom_Product_Slider_List_Widget”][/siteorigin_widget]