Piimašokolaad karamelli, küpsiste ja soolaga Laurence Signature, 100 g

Välja müüdud

Detailid

Tõeliste asjatundjate poolt armastatud ja hinnatud maitsekombinatsioon – karamell ja Himaalaja soolakristallid – muudetakse siin veelgi paremaks, lisades sellele maitsvaid küpsisetükke. Kõige selle tipuks on esmaklassiline piimašokolaad.

Selle šokolaadi tootjad – Laurence perekond – asutasid oma ettevõtte 1922 aastal Kreekas, Thessalonikis. Nad on oma magusaid meistriteoseid seal juba kolm põlvkonda loonud. Nad valivad iga koostisosa ja kasutatud vürtsi isiklikult, mistõttu hoiab Laurence perekond kõrgeima taseme kvaliteeti ja maitset. 

Koostis: piimašokolaad (kuivkakao osakesed 33.4%) (78%) [suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, kakaomass, emulgaator: sojaletsitiin, maitseained: naturaalne vanilje maitseaine], küpsised (19.5%) [nisujahu (sisaldab gluteeni), taimne rasv (palmiõli), suhkur, täistera nisujahu, glükoosi-fruktoosi siirup, kergitusained: naatriumvesinikkarbonaat, monokaaliumtartraat, õunhape, sool, emulgaator: sojaletsitiin, nisugluteen, odralinnaste jahu], karamell (2%) [suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, vadakupulber, laktoos, kakaomass, emulgaatorr: sojaletsitiin, maitseained], Himaalaja sool (0.5%). Võib sisaldada sulfiteid, gluteeni, piima, mune, sojauba, seesami, maapähkleid, pähkleid.

Hoiustamise tingimused: hoida temperatuuril alla 18 °C.

Spetsifikatsioonid

Päritoluriik:
Kreeka

Spetsifikatsioonid

Üldised omadused

Šokolaadi tüüp
Tahvel
Tootja
Laurence
Energiasisaldus, kJ
2312
Energiasisaldus, Kcal
553
Rasvad
33.7 g
Millest küllastunud rasvhapped
19.7 g
Süsivesikud
54.4 g
Millest suhkruid
45.8 g
Valgud
6.7 g
Sool
0.4 g
Arv pakendis
1
Päritoluriik
Kreeka
EAN
5200126402152
Šokolaadi tüüp
Piima

Mõõdud ja kaal

Kaal
100 g

Tarne

Hallivanamehe 4, Tallinn
Laost Otsas
Tähesaju 9, Tallinn
Laost Otsas
Soola tn 3/1, Tartu
Laost Otsas

Hinnangud

0
0 hinnangud
0%
0%
0%
0%
0%

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Piimašokolaad karamelli, küpsiste ja soolaga Laurence Signature, 100 g”