Skip to content

Single origin kohvioad
DR Congo Kivu

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Valmis “DR Congo Kivu” kohv ahvatleb meid magusa martsipani ja kuivatud datlite aroomiga, lisanootidena on tunda puuviljast magusust ja eriti mahedat tsitruseliste happesuse maitset. Kauakestvalt meeldivas järelmaitses on keelel tunda tantsisklevat tumedat šokolaadi.

 

[siteorigin_widget class=”Custom_Info_Block_List_Widget”][/siteorigin_widget]

SORT

Bourbon

Tänapäeval on Bourbon sordi kohvipuud farmerite hulgas äärmiselt populaarsed. Nendest kohviubadest valmistatud kohv on magusam, ning ka kohvipuud on palju suurema tootlikkusega.

PROTSESS

Pestud

Märgtöötluse käigus eemaldatakse kohvioa küljest viljaliha vee abil. Tulemuseks on väga puhta maitsega koh, milles avalduvad puuviljade ja marjade noodid. Sel viisil on lihtsam selgeks teha kohvi domineerivaid maitseid.

REGIOON

Kivu

Kongo Demokraatlikus Vabariigis asuv Kivu järv on tuntud nii oma jahmatava ilu kui ka unikaalse pinnase, troopilise soojuse ja niiskuse poolest. Nyiragongo mäe piirkonnas on tänu võimsale vulkaanile tegemist äärmiselt toitaineterikka pinnasega, mistõttu on kogu see piirkond kaetud kohviistandustega.

FARM

Väikefarmerid

20nda sajandi viimasel kümnendil hävitasid vulkaanipursked ja jõhker kodusõna peaaegu kõik kohviistandused. Tänaseks on need farmid jälle üles ehitatud. Sellest saavad rõõmu tunda nii kohalikud, kes farmides töötades korraliku elatist teenivad, kui ka kohvifännid, kes saavad nautida selle unikaalse piirkonna imelisi maitseid.

KÕRGUS MEREPINNAST

1500 m

Mida kõrgemal kohvipuud kasvavad, seda mitmetahulisemaks, sügavamaks ja huvitavamaks maitse läheb.

RÖSTIMISASTE

Tume

“Dr Congo Kivu” kohviubade puhul on tumedam röst maitsepaleti avaldumiseks ja rõhutamiseks parim.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

SPECIALTY KOHVIOAD

DR Congo Kivu, 1 kg

29.00 €

[siteorigin_widget class=”Custom_Button_with_url”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

Soovituslikud valmistusmeetodid

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

Filterkohvimasin

See kohvivalmistamise meetod on ideaalne neile, kes naudivad pikemaid kohvipause ja tee-laadse konsistentsiga kohvi. Filterkohvimasin avaldab “Dr Congo Kivu” kohvist peidetud aroomid ja maitsed. Oluline: kasuta kohvi valmistamisel alati värskelt jahvatatud kohvi!

[siteorigin_widget class=”Custom_Product_Slider_List_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

Poolautomaatsed kohvimasinad

Tõelistele espressonautlejatele soovitame selle kohvi valmistamist pool-automaatse kohvimasinaga. Sel viisil on “DR Congo Kivu” kohvi erakordselt intensiivne, andes maitses ainult martsipanikommide magususest ja sidrunikoore mahedast happesusest.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”Custom_Product_Slider_List_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget_Custom”][/siteorigin_widget]

Automaatne kohvimasin

Tänu tumedamale röstile on single-origin “DR Congo Kivu” kohv ideaalne automaatsetele kohvimasinatele, eriti kui oled harjunud jooma piimajooke. Dominantsed maitsenoodid – martsipan, kuivatatud datlid ja tume šokolaad – sobivad ideaalselt piima naturaalse magususega.

[siteorigin_widget class=”Custom_Product_Slider_List_Widget”][/siteorigin_widget]