TOP kohvipakkumine

Kenya Kariru magusus meenutab küpseid vaarikaid ja õunu, milles tunned ka punase sõstra hapukust. Olles väljapaistev oma kauakestva marjase järelmaitsega, sobib ta ideaalselt espresso või musta kohvi valmistamiseks.

 

SORT
SL 34, SL 28
Need sordid on Keenias kõige levinumad. Olles väga vastuvõtlikud kohvikirsside taimehaigustele, pakuvad nad meile siiski erilise kvaliteediga kohvimaitset.
PROTSESS
Pestud
Märgtöötluse käigus eemaldatakse kohvioa küljest viljaliha vee abil. Tulemuseks on väga puhta maitsega koh, milles avalduvad puuviljade ja marjade noodid. Sel viisil on lihtsam selgeks teha kohvi domineerivaid maitseid.
SCA HINDAMINE
87.5/100
Specialty Coffee Association (SCA) loodud skaala järgi hindavad sertifitseeritud kohvimeistrid kohvi kvaliteeti: päritolu, roheliste ubade väljanägemist (defekte), valmistatud kohvi aromaatsust ja maitseomadusi. Kohv saab staatuse Specialty ainult siis, kui see saab rohkem kui 80 punkti 100-st.
PIIRKOND
Kirinyaga
Keenias, Kirinyaga piirkonnas laiub rikkalik vulkaaniline pinnas. Selles kasvab kohv, mida töödeldakse Kamweti jões. Magus maitsete rikkus, elav happesus, rikkalik siidine täidlus - paljud kutsuvad seda klassikaliseks Keenia maitseks.
KÕRGUS MEREPINNAST
1800-1900 m
Mida kõrgemal kohvipuud kasvavad, seda mitmetahulisemaks, sügavamaks ja huvitavamaks maitse läheb.
RÖSTIMISASTE
Keskmine
Kohvioad on röstitud sellise astmeni, et kohvi parimad maitsed avalduks, aga et ükski kohviuba üle ei küpseks.

SORT

SL 34, SL 28

Need sordid on Keenias kõige levinumad. Olles väga vastuvõtlikud kohvikirsside taimehaigustele, pakuvad nad meile siiski erilise kvaliteediga kohvimaitset.

PROTSESS

Pestud

Märgtöötluse käigus eemaldatakse kohvioa küljest viljaliha vee abil. Tulemuseks on väga puhta maitsega koh, milles avalduvad puuviljade ja marjade noodid. Sel viisil on lihtsam selgeks teha kohvi domineerivaid maitseid.

SCA HINDAMINE

87.5/100

Specialty Coffee Association (SCA) loodud skaala järgi hindavad sertifitseeritud kohvimeistrid kohvi kvaliteeti: päritolu, roheliste ubade väljanägemist (defekte), valmistatud kohvi aromaatsust ja maitseomadusi. Kohv saab staatuse Specialty ainult siis, kui see saab rohkem kui 80 punkti 100-st.

PIIRKOND

Kirinyaga

Keenias, Kirinyaga piirkonnas laiub rikkalik vulkaaniline pinnas. Selles kasvab kohv, mida töödeldakse Kamweti jões. Magus maitsete rikkus, elav happesus, rikkalik siidine täidlus - paljud kutsuvad seda klassikaliseks Keenia maitseks.

KÕRGUS MEREPINNAST

1800-1900 m

Mida kõrgemal kohvipuud kasvavad, seda mitmetahulisemaks, sügavamaks ja huvitavamaks maitse läheb.

RÖSTIMISASTE

Keskmine

Kohvioad on röstitud sellise astmeni, et kohvi parimad maitsed avalduks, aga et ükski kohviuba üle ei küpseks.

SPECIALTY KOHVIOAD

Kenya Kariru, 250 g

13.00 €

Soovituslikud valmistusmeetodid

Kohvifilter Hario V60

See manuaalne valmistusmeetod annab sulle kohvi valmistusaja ja temperatuuri üle täieliku kontrolli, et su kohv valmiks just nii nagu sina seda soovid. Hario V60 pakub imeliselt puhtaid maitseid ja aroome, võimaldades sul ära tunda erinevaid kohvinoote. Sel põhjusel sobib filtermeetod specialty kohvidele kõige paremini.

Kohvivalmistaja
Goat Story Gina

Gina on auhinnatud tark kohvi "instrument", mis muudab kohvivalmistamise tõeliseks elamuseks. Sisseehitatud kaalud võimaldavad sul kohvi ja vett valmistamise ajal kaaluda. Tänu suurele mahutavusele saad valmistda korraga kuni 750 ml kohvi - ideaalse perekondlikuks hommikusöögiks või lõunaks sõprade seltsis.

Automaatne kohvimasin JURA J6

Automaatne kohvimasin võimaldab sul lihtsal moel valmistada ühe nupuvajutusega kohvi. Impulss-tõmbeprotsess (P.E.P.®) optimeerib valmistusaega. saamaks kätte parimat maitset ja aroomi. Loodud väiksemate kohvide jaoks, nagu espresso ja ristretto.