Specialty kohvioad Goat Story Nicaragua Los Placeres, 250 g
Tarneaeg 1 – 3 tööpäeva *93% tellimustest tarnitakse järgmisel päeval
Spetsifikatsioonid
Üldised omadused
Mõõdud ja kaal
Tooteinfo
Alati on see üks kohv, mis sobib igale poole ja igasse hetke. See rikkalik Nicaragua sort ongi just see: seda võib serveerida hommikul flat white näol, õrna ja pehme lõunase filterkohvina, ning espressona pärast lõunasööki – pärast seda kõige on see imeline cold brew’na sinu külmikus… Legendaarse Mierisch perekonna vanimast farmist Fincas Los Placeres’ist pärinev “Nicaragua Los Placeres” kohvi iseloomustab siidine pehmus, erakordsed maitsenoodid, apelsin, ploom ja mandariinid.
Imeliselt sobiv: espressole
Sobilik ka: filtermeetodil, presskannus, Aeropressiga,cold brew meetodil
Tänu oma erilisele kvaliteedile ja maitsele on sellel kohvil Specialty tähis. SCAA järgi on selle hinnang 85.75 punkti 100st.
RIIK: Nicaragua
REGIOON: Finca Los Placeres
KÕRGUS: 840–970 m
SORT: Red Bourbon
PROTSESS: Naturaalne
RÖST: Keskmine
MAITSENOODID: Apelsin, Ploom, Mandariin
Koostis: röstitud kohvioad.
Hoiustamise tingimused: hoida kuivas ja jahedas kohas.
Kohvipass
Tihemini küsitud küsimused
Küsi toote koht
Mahe ja õrn. Suve lemmik:)
Ma ei julge seda hinnatagi, järsku hakatakse proovima ning antud kohv muutub defitsiidiks, aga see kohv on tôepoolest HÄMMASTAV! Täiuslik jumalate nektar.
Kôigepealt, kui just suu ei tuvastaks espresso tekstuuri ja sametist vahtu, ei saaks arugi, et tegemist on kohviga. Reklaamitud apelsinid, mandariinid ja ploomid mängivad maitsemeeltel sümfooniat, mina tundsin lisaks ka magusate punaste ôunte maitset. Ebameeldiv môru ja kange kofeiinimaitse ning järelmôju puuduvad täiesti.
Parima tulemuse sain 7gr ubade, 3:1 vee ja survestatud portafiltriga DeLonghi espressona. AeroPress, mis muidu fekaalidest saia suudab teha, pehmendas niigi ülipehme kohvi üle ja tulemus jäi nutuselt lahjaks. Cafelat Robot nôudis aga selle kohvi kohta liigpeent jahvatust ning maitsesse tuli kibedus. Nagu Etioopia kohvidegi puhul, vajavad need oad aga isegi espresso jaoks suht jämedat jahvatust, et parim välja tuua.