Specialty kohvioad Goat Story Nicaragua Los Placeres, 250 g

Külasta meie kaupluseid

Detailid

Alati on see üks kohv, mis sobib igale poole ja igasse hetke. See rikkalik Nicaragua sort ongi just see: seda võib serveerida hommikul flat white näol, õrna ja pehme lõunase filterkohvina, ning espressona pärast lõunasööki – pärast seda kõige on see imeline cold brew’na sinu külmikus… Legendaarse Mierisch perekonna vanimast farmist Fincas Los Placeres’ist pärinev “Nicaragua Los Placeres” kohvi iseloomustab siidine pehmus, erakordsed maitsenoodid, apelsin, ploom ja mandariinid.

Imeliselt sobiv: espressole

Sobilik ka: filtermeetodil, presskannus, Aeropressiga,cold brew meetodil

Tänu oma erilisele kvaliteedile ja maitsele on sellel kohvil Specialty tähis. SCAA järgi on selle hinnang 85.75 punkti 100st.

RIIK: Nicaragua

REGIOON: Finca Los Placeres

KÕRGUS: 840–970 m 

SORT: Red Bourbon

PROTSESS: Naturaalne

RÖST: Keskmine

MAITSENOODID: Apelsin, Ploom, Mandariin

Koostis: röstitud kohvioad. 

Hoiustamise tingimused: hoida kuivas ja jahedas kohas.

Spetsifikatsioonid

Päritoluriik:

Kohviubade tüüp:

100% Araabika, Specialty kohv

Spetsifikatsioonid

Üldised omadused

Kohvitüüp
Kohvisordid
Tootja
Kohvi päritolu regioonid
Röstimisaste
Päritoluriik
SCA hinnang

85.7500

Protsess

Naturaalne

Araabika sort

Bourbon

Kohviubade tüüp

100% Araabika, Specialty kohv

Mõõdud ja kaal

Kaal

Tarne

Hallivanamehe 4, Tallinn
Laost Otsas
Tähesaju 9, Tallinn
Laost Otsas
Soola tn 3/1, Tartu
Laost Otsas

Hinnangud

5.00
2 hinnangud
100%
0%
0%
0%
0%
  1. Anna Fasejeva

    Mahe ja õrn. Suve lemmik:)

  2. Sho

    Ma ei julge seda hinnatagi, järsku hakatakse proovima ning antud kohv muutub defitsiidiks, aga see kohv on tôepoolest HÄMMASTAV! Täiuslik jumalate nektar.

    Kôigepealt, kui just suu ei tuvastaks espresso tekstuuri ja sametist vahtu, ei saaks arugi, et tegemist on kohviga. Reklaamitud apelsinid, mandariinid ja ploomid mängivad maitsemeeltel sümfooniat, mina tundsin lisaks ka magusate punaste ôunte maitset. Ebameeldiv môru ja kange kofeiinimaitse ning järelmôju puuduvad täiesti.

    Parima tulemuse sain 7gr ubade, 3:1 vee ja survestatud portafiltriga DeLonghi espressona. AeroPress, mis muidu fekaalidest saia suudab teha, pehmendas niigi ülipehme kohvi üle ja tulemus jäi nutuselt lahjaks. Cafelat Robot nôudis aga selle kohvi kohta liigpeent jahvatust ning maitsesse tuli kibedus. Nagu Etioopia kohvidegi puhul, vajavad need oad aga isegi espresso jaoks suht jämedat jahvatust, et parim välja tuua.

Räägi meile rohkem KohviSemu toodete või teenuste kohta. Sinu arvamus loeb!