TOP kohvipakkumine

Revolutsioon piimasüsteemi puhastamises – puhtus saab igapäevaseks sõbraks!

#piimasüsteemi puhastamises

Tänapäeval on gurmeekohv vaid nupuvajutuse kaugusel. Kuid kohvimasina puhtana hoidmine ei ole veel nii lihtne. Ebapiisav hooldamine mitte ainult ei kahanda valmiva joogi kvaliteeti, vaid võib halvemal juhul saada ka erinevate rikete põhjustajaks.

Nii et kuidas nautida oma lemmik-kohvi ja hoida masinat parimas töökorras ilma, et peaks hooldamis- ja puhastusprotseduuride peale ülemäära palju aega kulutama? Järgige alltoodud nõuandeid ja lubame, et saate teada uutest arengutest, tänu millele on integreeritud piimasüsteemide korrashoid oluliselt lihtsam kui kunagi varem.

Ideaalne puhtus – kõrgeima kvaliteediga maitse jaoks

Ma usun, et teate väga hästi, et hea kohvi maitse ei sõltu vaid kohvimasina ja kohviubade kvaliteedist. Masin vajab ka pidevat hooldamist. Oluline on ka märkida, et masina hooldamatusest tulenevad probleemid ei kuulu garantii alla. Seda kinnitab ka KohviSemu grupi hoolduskeskuse pealik Kasparas. Tema sõnul annab vale või ebapiisab hooldus tootjale õiguse jätta masin garantiikorras teenindamata ning eelmainitud probleemide lahendamine võib osutuda kulukaks. Seega – kuidas oma kohvimasina eest õigesti hoolt kanda ja sellist olukorda vältida? Siin on mõne sammuga plaan:

1. Igapäevane piimasüsteemi puhastus

Kõik KohviSemud nõustuvad, et piimasüsteemi hooldus nõuab kõige rohkem tähelepanu masina juures. Ning muidugi võib ärakuivanud või halvaks läinud piim mitte ainult joogi maitse ära rikkuda, vaid ka vahu valmimist pärssida. Seega selle kohvimasina osa puhtus peaks olema esmane prioriteet. Kiirpuhastuse või loputuse funktsioonid, mis masinatel on, loputavad süsteemi läbi, kuid ei puhasta seda. See on alles esimene samm. On oluline, et puhastaksite seda igapäevaselt voolava vee all ning vajadusel kasutaksite spetsiaalseid antibakteriaalse toimega puhastusvahendeid. Korrates seda protsessi igapäevaselt, saate vältida kuivanud piimajääkide kraapimist vahustaja küljest. Ning kui masin on näiteks suvel kusagil, kus temperatuur eriti kõrge on, siis soovitan piimasüsteemi puhastada isegi 2 korda päevas.

2. Kohvipaksu ja jääkveeanuma puhastamine igapäevaselt

Kohvimasina tilgakandik ja kohvipaksusahtel tuleb tühjendada ja puhastada iga päeva lõpus. Siis ei hakka seal ebameeldivad lõhnad kogunema, kuna piirkonda sattunud vedelikud ei jõua käärima minna.

3. Kohvigrupi puhastamine – kord 2-3 nädala jooksul

See ei vaja igapäevast hooldust,kuid 1-2 korda kuus mehhanism masinast välja võtta ja puhta voolava vee all puhastada oleks optimaalne.

Ülejäänu sõltub juba kohvimasina hooldussagedusest ja vee karedusest. Kohvimasin annab ise märku, kui on vaja läbi viia katlakivieemaldusprogramm või muud puhastused, mis nõuavad erilisi vahendeid.

Uusim “LatteGo” piimasüsteem – lihtne kasutada ja hooldada

Võime leida igat sorti kohvimasinamudeleid erinevate piimasüsteemidega, kuid need koosnevad tavaliselt piimavoolikust või piimaanumast, mis omakorda käib pisikesteks juppideks. Selleks, et teha piimasüsteemi puhastus võimalikult lihtsaks, on Philips, Hollandi ettevõte, loonud uuendusliku piimasüsteemi nimetusega “LatteGo“.

Võrreldes konkureerivate lahendustega on “LatteGo” eeliseks integreeritud piimaanum, mis koosneb vaid kahest osast. Lisaks on anumal märgised, kui palju piima on vaja 1 või 2 tassi jaoks. Nüüd teate iga kord, kui palju piima on vaja soovitud koguse tasside valmistamiseks. Teine eelis seisneb selles, et seda süsteemi on eriti lihtne puhastada – selleks kulub vaid 15 sekundit või vähem. Raske uskuda? Soovitan järgi proovida. Ning kui seda käsitsi ei taha puhastada, siis on võimalus seda süsteemi pesta ka nõudepesumasinas.

Mugav kasutus ja eriti lihtne hooldus ei ole ainsad eelised selle masina puhul. Kvaliteetse piimavahu tagab “LatteGo” süsteem, mis loob vahu segades piima ja õhu oma spetsiaalses anumas.

Philipsi kohvimasinatega on valik kohvijooke lihtsalt ja mugavalt kättesaadavad

Täisautomaatne kohvimasin revolutsioonilise piimasüsteemiga Philips “5000 LatteGo” suudab pakkuda veelgi enamat. Tootja paigaldas masinale ka keraamilise veski, mis paistab silma oma kestvuse ja vaiksuse poolest. Sel on ka 5 erinevat kohvi kanguse valikut, tänu millele saab ubadest seadete abil just endale sobiva maitse.

Te saate nautida enda valitud kohvi vaid loetud sekundite pärast peale joogi valimist. Must kohv, espresso, cappuccino, latte macchiato, americano, cafe au lait – milline on Teie lemmik? Saate salvestada ka individuaalseid retsepte – soovitud temperatuuri, kanguse ja piima koguse.

Vahet ei ole, kas teil on kiire tööle või naudite lihtsalt aeglast pühapäeva hommikut või pärastlõunat – maitsev, siidine piimavaht ja lihtne hooldus “LatteGo” piimasüsteemiga on nauditav kogemus igal juhul. Ärge ainult unustage, et regulaarselt puhastatud kohvimasinaga saate nautida veelgi maitsvamaid jooke ja ka masin ise teenib Teid kauem!