C. Liégeois Magnifico kohvisari -40% Loe lisaks

Jahvatatud kohv

Hind
Tootja
Kohvitüüp
Kohvi päritolu regioonid
Röstimisaste
Kohvi omadused
Kohviubade tüüp
Valmistatavad retseptid
Kasutatava kohvi tüüp
Kapsel sobib
Piimavahustusotsiku tüüp
Sordid
Gruppide arv
Juhtimise viis
Soovituslik päevane tasside arv
Veeühendus
Kasutavad
Kohviubade mahuti
Tera diameeter
Kampaaniad
Filter  
Sorteeri
Filter  

Näitame 25-48 kokku 51

Kuidas valmistatakse kofeiinivaba kohvi?

Kofeiin - vees lahustuv aine, mille kohvist eraldamine on väga…
Loe veel

Kofeiin - vees lahustuv aine, mille kohvist eraldamine on väga lihtne ja loomulik protsess. Rohelised (röstimata) kohvioad leotatakse. Selleks kasutatakse auru ja vett. Hiljem kasutatakse aktiivseid söefiltreid, tänu millele jääb kofeiin vette ja kuivatatud oad röstitakse. Sellegipoolest on lõpptootes veidi kofeiini järel - kuni 0.1 pct. (3mg). Oluline on mainida, et kofeiin ise on maitsetu ja lõhnatu. Selle eemaldamine kohvist ei oma maitsele mittemingisugust mõju. Neile, kes otsivad omale lemmikut kofeiinivaba kohvi - nagu muu kohv, on ka see erinevatest riikidest, eri tüüpi ja erinevate röstimisastmetega.

Kas see aitas?
Peida lisainfo

Milline jahvatatud kohv on kinkimiseks parim?

Kui tunnete inimest, kellele kohvi kinkida soovite, on selle välja…
Loe veel

Kui tunnete inimest, kellele kohvi kinkida soovite, on selle välja valimine lihtsam. Valida saab päritolumaa riigi järgi, või valides kingiks kõrgeima kvaliteediga kohv. Kui informatsiooni on vähe aga soovite, et kohv sobiks kõigile, pööra tähelepanu sellele, et domineerivad maitsed oleks pigem magusad, aga mitte puuviljased. Eriti populaarsed segud kinkimiseks on Ameerika ja Aasia piirkondadest. Samal ajal soovitame kohvigurmaanidele valida Aafrikas kasvanud või orgaaniliste sertifikaatidega kohvi. Nendes kohvides on puuviljasust, tugevust, ning muljetavaldavat maitset ning aroomi.

Kas see aitas?
Peida lisainfo

Kuidas valida jahvatatud kohvi?

Jahvatatud kohvi valimisel on soovituslik mõelda, millised on ootused kohvile…
Loe veel

Jahvatatud kohvi valimisel on soovituslik mõelda, millised on ootused kohvile ja kuidas seda valmistatakse. Igal kohvil oma unikaalne maitse, aroom, kohvitüübist olenevalt ka röstimisaste, töötlemine ja ka soovituslik valmistusviis parimate maitseomaduste jaoks. Näiteks, filtermeetodil on soovituslik kasutada keskmise röstiga ja keskmiselt jahvatatud kohvi, sest selline kohv on leplikum, et peale kallatud kuum vesi seda ei kõrvetaks. Kui jahvatatud kohv on valitud espressomasinale või presskannule, võiks valida peenema jahvatuseg kohvi. Sellisel moel kohvi valmistades kasutatakse rõhku, mis tähendab et kohv surutakse läbi kokku pressitud kohvi küllaltki ruttu, omastades siiski aroome ja maitseid. Jahvatatid kohvist joogi valmistamisel tuleb meeles pidada - mida kuumem vesi, seda mõrkjam kohv. Peenema jahvatuse puhul voolab vesi aeglasemalt läbi kohvi, tuues välja rohkem intensiivsust, aroomi ja tugevamat maitset. Kui kahtlete, milline kohv meie valikust teile kõige paremini sobiks, aitavad meie töötajad nii telefoni teel kui ka lähimas kaupluses selle õige välja valida.

Kas see aitas?
Peida lisainfo