RAHVUSVAHELINE KOHVIPÄEV
RAHVUSVAHELINE KOHVIPÄEV

Kohvimasinad kohvikusse

Filtrid

Näita:

Filtrid
Hind
Tootja
Tüüp
Tüüp
Tüüp
Tüüp
Kapsel sobib
Piimavahustusotsiku tüüp
Valmistatavad retseptid
Kasutatava kohvi tüüp
Kohvi omadused
Juhtimise viis
Röstimisaste
Kohviubade mahuti
Kohvi päritolu regioonid
Piimaanum
Araabika sort
Veepaagi maht
Protsess
Seeria
Seeria
Ekraan
Terade tüüp
Smart äpp
Maht
Andmed
SCA hinnang
Tassisuurus
Koguse valik piimakohvile
Omadus
Koguse valik mustale kohvile
Oamahutite arv
Kohvitüüp
Portsjonite kogus
Kohvikapsel sisaldab
Salvestatud kasutajaprofiilid
Tassisoojendi
Sordid
Piimaga joogid
Kohviubade tüüp
Joogi retsept
Sobilik
Kogus
Sobivus
Säilitab sooja
Tsüklid
Šokolaadi tüüp
Kofeiinivaba meetod
Mokakannu mahutavus
Šokolaadi liik
Funktsioonid
Terade ehitus
Personaalsed retseptid
Kaubamärgid
Soovituslik päevane tasside arv
Veeühendus
Kapselmasina tehnoloogia
Gruppide arv
Kasutavad
Tera diameeter
Kohviveski tüüp
Programmeeritav jahvatuse aeg
Sisseehitatud veski
PID temperatuuri juhtimine
Manomeeter
Kuuma vee otsik
Komplekti kuuluvate toodete kogus
Tüüp
Kampaaniad

Istuda kohvikus ja nautida tassi kohvi on enamusele lõõgastav. Aga see lõõgastus sõltub suuresti kohvi maitsest. Ideaalse kohvi maitse oleneb täpsusest, mis ei sõltu ainult barista oskustest ja kirest.Parima tulemuse võib saavutada ainult siis, kui kombineerida oskused ja teadmised vastava tehnikaga. Professionaalsed kohvimasinad, mis on mõeldud kohvikute jaoks, erinevad kodukasutusse mõeldud masinatest. Nendel tööstuslikel masinatel on suurendatud mahud, integreeritud boilerid, suurem võimsus ja seega on valmis teenindama suuremat hulka kliente. Samuti suudavad need masinad saavutada kiiremini korrektse vee temperatuuri, avaldades kohvi parimad omadused.
Enamus boilereid saab käsitsi reguleerida. Kokkuvõttes on teatud tüüpi kohvid paremad kuuma veega või vastupidi, jahedama veega. Üks põhilisi erinevusi kodukasutusse ja kohvikutesse mõeldud masinate vahel on rõhk. Tavaliselt on kodustel masinatel 15 bar-ne rõhk, industriaalsetel aga 9 bar. Need 9 baarised pumbad on pöörlevad. Professionaalsed masinad võivad olla täisautomaatsed või poolautomaatsed. Poolautomaatsetel masinatel ei ole integreeritud kohviveskeid. Kohvi valmistamisel ei pea tea ainult piima käsitsi vahustama, vaid ka kohviube jahvatama. Automaatsetel masinate opn kõrge kvaliteediga joogid, mida saab valmistada kiiresti ja ühe nupuvajutusega. Meie valikus on kohvimasinaid, mis erinevad nii disaini kui ka funktsioonide poolest. Leiate masina, mis ei ole võimeline ainult kliente kiirelt teenindama, vaid ka looma kohvikusse hubase atmosfääri. Kui otsite kohvimasinat värskelt avatud kohvikusse või restorani, või kui soovite vana masinat uue vastu vahetada, kontakteeruge meiega. Leiame Teile kõige sobivama professionaalse kohvimasina.

Loe veel