2+2
2+2

Espressomasinad

Filtrid

Näita:

Filtrid
Hind
Tootja
Tüüp
Kohvitüüp
Kohvi päritolu regioonid
Röstimisaste
Kohvi omadused
Kohviubade tüüp
Valmistatavad retseptid
Kasutatava kohvi tüüp
Kapsel sobib
Piimavahustusotsiku tüüp
Sordid
Gruppide arv
Kohviubade mahuti
Juhtimise viis
Smart äpp
Salvestatud kasutajaprofiilid
Soovituslik päevane tasside arv
Veeühendus
Kasutavad
Tera diameeter
Kohviveski tüüp
Terade tüüp
Terade ehitus
Sobilik
Programmeeritav jahvatuse aeg
Sobivus
Seeria
Kogus
Kaubamärgid
Sisseehitatud veski
Portsjonite kogus
Mokakannu mahutavus
Säilitab sooja
Koguse valik piimakohvile
Koguse valik mustale kohvile
Kofeiinivaba meetod
Maht
Personaalsed retseptid
Šokolaadi liik
Tüüp
Tüüp
Araabika sort
Joogi retsept
PID temperatuuri juhtimine
Šokolaadi tüüp
Tsüklid
Manomeeter
Piimaga joogid
Tassisuurus
Ekraan
Funktsioonid
Oamahutite arv
Veepaagi maht
Kohvikapsel sisaldab
Kuuma vee otsik
Tassisoojendi
Andmed
Piimaanum
Omadus
Protsess
Komplekti kuuluvate toodete kogus
Tüüp
Tüüp
SCA hinnang
Kampaaniad

Mis on manuaalse espressomasinaga kohvivalmistamise reeglid?

Põhiline espressomasina funktsioon on tõeline, Itaaliast põrinev espresso. Peamised reeglid kohvi valmistamise juures põhinevad joogi proportsioonidel. Kui soovid teada, kas tegemist on tippklassi espressoga, tea et - vaja on 25 ml kohvi ekstrakti, mis on valmistatud 8-9 barise rõhuga 20-30 s jooksul. Täpselt need parameetrid on kohvimaailma klassikalised eestvedajad. Espresso on kõikide kohvijookide alus, seega kui oled õppinud seda korrektselt valmistada, saad sealt edasi tohutult eksperimenteerida.

Kas see kommentaar oli kasulik?
Loe veel Peida lisainfo

Mis on manuaalsete espressomasinate erinevused?

Manuaalsed espressomasinad on disainitud nii koduseks kui professionaalseks kasutuseks e. toitlustusasutused - restoranid, kohvikud jne. Loomulikult saad ka kodus oma kohvivalmistuse oskusi lihvida, leides omale sobivaima professionaalse mudeli koduseks kasutamiseks. Hea kohvi valmistamiseks pead õppima korrektselt kohvi jahvatama, tampima ja veekogust õige aja ja koguse abil reguleerima. Koduseks kasutuseks disainitud manuaalsed espressomasinate mudelid on veidi lihtsamad, aga nende kasutamine ei ole täisautomaatsest kohvimasinast väga palju erinev. Sellegipoolest, erinevalt täisautomaatsest kohvimasinast, vajab poolautomaatne espressomasin jahvatatud kohvi (nii värsket kui võimalik), ning õige rõhku. Soovitud veekoguse eel-programmeerides saad oma kohvijoogi iga kord vaid nupuvajutusega korrata.

Kas see kommentaar oli kasulik?
Loe veel Peida lisainfo

Miks tasub valida espressomasin (manuaalne kohvimasin)?

Kui armastad kohvivalmistamise protsessi rohkem, kui kohvi ennast, siis on manuaalne espressomasin just sulle! Selle masinaga kohvi valmistades on sul vabandus improviseerida ja eksperimenteerida. Sellegipoolest, et valmistada head kohvi, on vaja pingutada - saa tuttavaks kohvi valmistamise reeglitega, leia õige jahvatusaste ja testi oma võimekust korrektselt kohvijooki valmistades. Kui oled valmis kohvi valmistamisele rohkem kui minuti panustama, vali julgelt espressomasin e. poolautomaatne kohvimasin.

Kas see kommentaar oli kasulik?
Loe veel Peida lisainfo

Kui te lähete kohvikutesse või baaridese, märkate sageli kohvi valmistamise protsessi: kohviube hakkatakse jahvatama ja kohvi aroom levib ruumis. Seejärel tambitakse kohv kokku kindla tööriistaga “käpa” sisse ja keeratakse masina külge – mõne hetke pärast saate nautida oma maitsvat kohvi. Need seadmed on poolautomaatsed kohvimasinad. See on espressomasin, mis teeb kohvi jahvatatud kohvist. Kohvimasinad on mõeldud neile, kes soovivad kohvi valmistamisel osaleda ja õppida barista kunsti. Kohvioad tuleb jahvatada enne kohvi valmistamist. Kui te ei soovi ise kohvi jahvatada, vali poolautomaatne kohvimasin, mis kasutab kohvitablette või kohvipatju. Samal ajal on see stiilne sisekujunduselement. Poolautomaatse kohvimasina valimisel on oluline teada mõnda aspekti. Kui leiate masina funktsiooniga Steam Espresso – see tähendab, et kohvi toodetakse temperatuuril 100°C, sellel kohvil on suurem kofeiini sisaldus ja vähem intensiivne maitse ning kui see ütleb Pump Espresso, tähendab see, et kohvijooki valmistatakse kõrgsurvega 87-95°C. Sellel kohvil on eriline aroom. On ka arvamusi, et kui kohvi valmistatakse metallfiltriga, on see tugevam ja maitsvam. Meie valik sisaldab kohvikute, kontorite ja kodude jaoks mõeldud poolautomaatseid kohvimasinaid.

Loe veel