TOP kohvipakkumine

Proovi seda täidlase maitse ja ideaalselt taskaalustatud aroomidega kohvi. Magusa aprikoosi noodid, piimašokolaad, ning karamell on ideaalsed, andmaks sulle terveks päevaks meeldivalt erksa oleku. Proovi ja naudi oma kodus Guatemala La Hermosa specialty kohvi.

 

SORT
Caturra, Catuai, Pache
Need Araabika kohviubade variatsoonid on naturaalselt muundunud, kasvades seejuures kiiremini suureks. Lisaks on neil sortidel täiustunud vastupanuvõime ilmastikumuutustele ja taimehaigustele. Catual on kõrge saagikusega kohvitaim. Pache kohvioad on aga keskmisest palju suuremad. Nende kahe kombinatsiooni tulemuseks on ideaalne tassitäis kohvi.
PROTSESS
Pestud
Märgtöötluse käigus eemaldatakse kohvioa küljest viljaliha vee abil. Tulemuseks on väga puhta maitsega koh, milles avalduvad puuviljade ja marjade noodid. Sel viisil on lihtsam selgeks teha kohvi domineerivaid maitseid.
SCA HINDAMINE
84/100
Specialty Coffee Association (SCA) loodud skaala järgi hindavad sertifitseeritud kohvimeistrid kohvi kvaliteeti: päritolu, roheliste ubade väljanägemist (defekte), valmistatud kohvi aromaatsust ja maitseomadusi. Kohv saab staatuse Specialty ainult siis, kui see saab rohkem kui 80 punkti 100-st.
PIIRKOND
Acatenango
Tänu Vaikse ookeani poolt tulevatele tuuleiilidele on see piirkond ülejäänud Kesk-Ameerika kuuma temperatuuriga võrreldes meeldivalt jahe. Selle piirkonna eriliste hooaegade tõttu saab kohv päikse käes kuivada. Acatenango kohv pakub meile nauditavat happesust, aromaatset lõhna, tasakaalustatud täidlust ja puhast järelmaitset.
KÕRGUS MEREPINNAST
1600-1800 m
Mida kõrgemal kohvipuud kasvavad, seda mitmetahulisemaks, sügavamaks ja huvitavamaks maitse läheb.
RÖSTIMISASTE
Keskmine
Kohvioad on röstitud sellise astmeni, et kohvi parimad maitsed avalduks, aga et ükski kohviuba üle ei küpseks.

SORT

Caturra, Catuai, Pache

Need Araabika kohviubade variatsoonid on naturaalselt muundunud, kasvades seejuures kiiremini suureks. Lisaks on neil sortidel täiustunud vastupanuvõime ilmastikumuutustele ja taimehaigustele. Catual on kõrge saagikusega kohvitaim. Pache kohvioad on aga keskmisest palju suuremad. Nende kahe kombinatsiooni tulemuseks on ideaalne tassitäis kohvi.

PROTSESS

Pestud

Märgtöötluse käigus eemaldatakse kohvioa küljest viljaliha vee abil. Tulemuseks on väga puhta maitsega koh, milles avalduvad puuviljade ja marjade noodid. Sel viisil on lihtsam selgeks teha kohvi domineerivaid maitseid.

SCA HINDAMINE

84/100

Specialty Coffee Association (SCA) loodud skaala järgi hindavad sertifitseeritud kohvimeistrid kohvi kvaliteeti: päritolu, roheliste ubade väljanägemist (defekte), valmistatud kohvi aromaatsust ja maitseomadusi. Kohv saab staatuse Specialty ainult siis, kui see saab rohkem kui 80 punkti 100-st.

PIIRKOND

Acatenango

Tänu Vaikse ookeani poolt tulevatele tuuleiilidele on see piirkond ülejäänud Kesk-Ameerika kuuma temperatuuriga võrreldes meeldivalt jahe. Selle piirkonna eriliste hooaegade tõttu saab kohv päikse käes kuivada. Acatenango kohv pakub meile nauditavat happesust, aromaatset lõhna, tasakaalustatud täidlust ja puhast järelmaitset.

KÕRGUS MEREPINNAST

1600-1800 m

Mida kõrgemal kohvipuud kasvavad, seda mitmetahulisemaks, sügavamaks ja huvitavamaks maitse läheb.

RÖSTIMISASTE

Keskmine

Kohvioad on röstitud sellise astmeni, et kohvi parimad maitsed avalduks, aga et ükski kohviuba üle ei küpseks.

SPECIALTY KOHVIOAD

Guatemala
La Hermosa, 1 kg

29.00 €

Soovituslikud valmistusmeetodid

Kiire tassike kohvi Aeropressiga

Tänu mugavale ja kompaktsele disainile sobib see kohvivalmistaja igasse kööki, ning ka reisile ja matkale kaasa võtmiseks. See valmistab umbes minutiga 1 kuni 3 tassi kohvi ja puhastub sekunditega. Kõlab nagu ideaalne kombinatsioon rikkalikult kreemise kohvi jaoks, kas pole?

Presskann tervele perele

Üks kõige lihtsamaid ja populaarsemaid meetodeid kodus proovimiseks. Presskann avaldab selle specialty kohvi naturaalsed maitsed ja toob välja selle tugeva maitse. Et muuta kohvivalmistust veelgi erilisemaks, kasuta Hario veekeetjat, et tunda end kui tõeline professionaaline kodune barista. Selleks kohvivalmistusmeetodiks soovitame jämedat jahvatust.

Poolautomaatne kohvimasin tõeliseks barista kogemuseks

Poolautomaatne kohvimasin on parim viis, valmistamaks oma kodus kohvi, nagu barista teeb kohvikus. Täielik kontroll valmistamisprotsessi üle annab sulle võimaluse kohv täielikult oma soovide järgi valmistada. Olgu see klassikaline espresso või magus espresso machiatto - tulemus on alati perfektne. Samal ajal on poolautomaatsed kohvimasinad ideaalseks sisekujunduse detailiks, millest peab lugu iga kohvisõber.

Kampaaniad ja soodustused ei ole kombineeritavad. Piiratud kogus. Kampaania kehtib kuni 28.09.2020.