1+1

Keraamiline kohvifilter Hario V60-02 Black

5.00
Kogus
-20%
29.99  23.99 
Saadaval meie kesklaos (e-poest ostmiseks).
Küsi toote kohta

Tarneaeg 1 – 3 tööpäeva *93% tellimustest tarnitakse järgmisel päeval

Saadavus kauplustes.
Hallivanamehe 4, Tallinn
Olemas
Tähesaju 9, Tallinn
Puudub
Soola tn 3/1, Tartu
Puudub
Keraamiline kohvifilter Hario V60-02 Black
Keraamiline kohvifilter Hario V60-02 Black
Laos
-20%
29.99  23.99 

Spetsifikatsioonid

icon
Päritoluriik Jaapan
icon
Mõõtmed 14x10.2x12cm

Video

Kuidas V60 filtriga maitsvat kohvi valmistada?
Kuidas V60 filtriga maitsvat kohvi valmistada?

Hario V60-2 Black tooteinfo

Keraamiline kohvifilter Hario “V60-02” on kooniline filter ühtlaselt kahanevate soonte ja avatud alaosaga.

Koonusekujulised paberfiltrid aitavad pikendada vee ja kohvi kokkupuuteaega. Saate valmistada kuni 2 tassi korraga.

See kohvivalmistamismeetod annab Teile täieliku kontrolli tõmbamisaja ja temperatuuri üle. Kohvi valmib täpselt nii nagu Teile meeldib. Suur auk koonuse põhjas laseb kohvil valguda vabalt, mis laseb Teil kontrollida kangust lihtsalt muutes vee pealevalamise kiirust (valage suhteliselt kiirelt pehmema kohvi ja aeglaselt kangema kohvi jaoks).

Keraamilise kohvifiltri “Hario V60-02” kasutamine. Et valmistada 320 ml kohvi:

1. Soojenda nii paberist kui keraamiline filter kuuma veega.

2. Kalla vesi välja. See aitab vähendada paberi järelmaitset.

3. Lisa värskelt jahvatatud kohv (20 g) paberfiltrisse (üldiselt sobib keskmise jahvatusega kohv).

4. Eel-leota jahvatatud kohv 50 ml veega – kogu pind peaks olema märg. Oota umbes 10 sekundit.

5. Alusta ülejäänud vee kallamist filtri keskele ning jätka ringjate liigutustega, liikudes väljapoole. Kallamine peaks olema aeglane.

6. Peale ülejäänud vee peale kallamist oota, kuni kohvi pinnal enam vett pole ja naudi oma hästi valmistatud kohvi.

Tihemini küsitud küsimused

Küsi toote koht

Saada küsimus

Hario V60-2 Black arvustused

5.00
1 hinnang(ud)
100%
0%
0%
0%
0%
  • jaanuar 21, 2022

    Hea asi üksikule inimesele, kellel kohvimasinat pole vaja. Teen kruusi pätikohvi ning valan läbi kohvifiltri teise kruusi. Sellel tootel on lai alus, mis seisab suurel kruusil hästi. Läbi filtri valatud kohvis on vähem kolesterooli.

    Kas see vastus oli kasulik?

Kirjuta arvustus

Räägi meile rohkem KohviSemu toodete või teenuste kohta. Sinu arvamus loeb.

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Hinnang

Olete proovinud seda toodet? Jätke arvustus