Kinkekomplekt Bialetti Moka Express 6 cups Silver + Perfetto Moka Classico, 250 g
-
Uus

Spetsifikatsioonid
Üldised omadused
Tooteinfo
Espressokann Bialetti “Moka Express 6-cup Silver”
Maailma kõige esimese mokakannu looja Alfonso Bialetti pani selle nimeks Moka Express. See klassikaline mudel on kohvisõprade seas üle maailma siiani populaarne. Kere on valmistatud alumiiniumist, nupp ja käepide termoplastilisest materjalist.
Valmista 270 ml (või 6 väikest espressot) kohvi korraga.
1933 tuli Bialetti välja maailma kõige esimese mokakannuga, millest sai nii Itaallaste kui ka kogu maailma populaarseim varaste hommikute ikoon. Kohvi valmistamine mokakannud on äärmiselt lihtne: mõne minutiga hõljub imeline kohvi aroom üle terve maja ja me saame nautida ideaalse maitsega kohvi.
Kuidas mokakannuga kohvi valmistada?
1. Täida alumine anum toatemperatuuril oleva veega (kuni kaitseklapi servani).
2. Vali oma lemmik jahvatatud kohv (soovitatav jahvatusaste: sobiv mokakannule ja mitte liiga peenike!). Täida filter kohviga – ära peale vajuta.
3. Aseta mokakann pliidile (Käepide peaks asuma väljaspool kuumust). Seadista madal kuumus – veidike pikem ootamine tagab veel parema kohvimaitse.
4. Kõige olulisem hetk – maitsmine! Kohv on kõige maitsvam, kui sa selle kohe ära jood!
– Ei ole sobiv nõudepesumasinasse
– Ei ole sobiv induktsioonpliidile
Jahvatatud kohv Bialetti “Perfetto Moka Classico”, 250 g
Keskmise röstiga jahvatatud kohvisegu Bialetti “Perfetto Moka Classico” on loodud traditsioonilise kohvimaitse austajatele. Selles segus domineerib Kolumbia Excelso kohv. Valmis kohvis avalduvad kuivatatud puuviljade ja lillede magusad noodid.
Sort: 50% Araabika / 50% Robusta
Domineeriv piirkond: Kolumbia
Röstiprofiil: Keskmine
Intensiivsus: 7/10
1933 aastal lõi “Bialetti” maailma esimese mokakannu, mis muutus kiirelt varaste Itaalia hommikute sümboliks, ning muutus eriti populaarseks ka üle maailma. Nüüd esitleb “Bialetti” põnevaid uudiseid – spetsiaalselt mokakannudele mõeldud jahvatatud kohvi sari. Tagamaks ideaalse maitsega mokakannus valminud kohv, on oluline valida õige rösti ja jahvatusastmega kohvioad, mis sobivad selle kohvivalmistusmeetodiga. Kes teaks seda paremini, kui mokakannude loojad? Proovi järgi ja veendu ise!
Koostis: jahvatatud röstitud kohv.
Hoiustamine: hoida kuivas ja jahedas.
Tihemini küsitud küsimused
Küsi toote koht
Arvustused