Kohvi sifoon silmapaistva valmistusviisiga.
Rikkalikku aroomi nautides annab palju juurde ka visuaalne pool ehk kohvi liikumine. Valmistusajast sõltub ka kohvi maitse, mille tõttu see seadeldis on väga populaarne professionaalide seas.
Hario sifooni kasutus on palju lihtsam kui alguses võib tunduda.
Kallake veidi vett seadeldise alumisse ossa, lisage 15g jahvatatud kohvi ülemisse ossa ja asetage alkoholi põleti sifooni alla.
Kui vesi on saavutanud keemispunkti, hakkab ülemisse ossa imeväel tekkima ka kohv. Teie ei pea tegema muud kui veidi kohvi segama, et see valmiks ühtlaselt.
Umbkaudu 3 minutit hiljem võtke alkoholi põleti ära, mil kohv hakkab seadeldise alumisse ossa voolama. Siinkohal on kohv juba valmis serveerimiseks sellest samast moka sifoonist.
Tooteülevaateid veel ei ole.
Teie kommentaar
Nimi
Eposti
Saad valida, milliseid küpsiseid lubad meil kasutada. Mõned neist on hädavajalikud ja neid ei saa välja lülitada.
Neid küpsiseid on vaja selleks, et meie veebileht töötaks korrektselt ning neid ei saa välja lülitada. Need küpsised ei kogu isiku tuvastamist võimaldavat infot.
Need küpsised lasevad meil optimeerida veebilehte ja näha külastajate allikaid. Selle eesmärgi jaoks kasutame Google Analytics platvormi. Kogutud andmed ei võimalda sinu tuvastamist ning me ei jaga infot ühegi kolmanda poolega. Nende küpsiste võimaldamisel saad kasutada meie reaalajas vestlust ning saad seega abi meie nõustajatelt.
Kellelegi ei meeldi reklaamid - eriti sellised, mis pole üldse asjakohased sinu jaoks. Nende küpsiste abil saame tuvastada sinu soovid ning näidata sulle vaid asjakohaseid pakkumisi. Sa näed reklaame ka siis, kui sa neid küpsiseid sisse ei lülita, kuid sel juhul ei vasta reklaamid sinu huvidele ja soovidele.