Specialty kohvioad Jamaica Blue Mountain, 250 g
Tarneaeg 1 – 3 tööpäeva *93% tellimustest tarnitakse järgmisel päeval
Spetsifikatsioonid
Üldised omadused
Mõõdud ja kaal
Tooteinfo
Magus tamarindi ja apelsini aroom ning väga pehme ja magus maitse on põhjus, miks see kohv on nii hinnatud. Õrnus ja magusus jätavad endast maha kauakestva piimašokolaadi järelmaitse.
Jamaica Sinimägedes udu- ja vihmaga niisutatud istandustes küpsevad kohvikirsid väga aeglaselt, ning alles siis saab neist maailma hinnatuim kohv. Konkreetne kliima küpsetab kohviube palju aeglasemalt, andes neile delikaatse maitse ja aroomi. Eriline maitse ja piiratud kogus muudab kohvisõbrad üle maailma selle järele hulluks.
Seda Jamaican Blue Mountain kohvi toodetakse Sharp’i perele kuuluvas ettevõttes Clydesdale Jamaica Blue Mountain Coffee. Juba neli generatsiooni on Sharp’i perekond seda kohvi kirega kasvatanud, pöörates eriti suurt tähelepanu Jamaica vanimale, Clydesdale piirkonna looduse säilitamisele. Nende jaoks on oluline nii kohvi imeline maitse ja kvaliteet kui ka toetus neile, kes aitavad neil kohviube kasvatada.
Jamaica kohvi kvaliteeti kontrollitakse maakondade lõikes. 1953 aastal loodud Coffee Industry Service (CIB) andis neile välja CIB templi, et garanteerida et tegemist on 100% Jamaica Blue Mountain kohviubadega.
Kuna kohvivarud on väga väiksed, on tegemist PIIRATUD KOGUSES sarjaga.
RIIK: Jamaica
REGIOON: Clydesdale, Blue Mountains
FARM: Clydesdale Jamaica Blue Mountain Coffee
KÕRGUS: 1700 m
SORT: Blue Mountain
PROTSESS: Pestud
RÖST: Keskmine
MAITSEPALETT: Tamarind, Apelsin, Piimašokolaad
Kohvipass
Tihemini küsitud küsimused
Seda kohvi röstivad meie partnerid Leedus ühes parimas kohalikus röstikojas.
Need kohvioad sobivad hästi kõikidele valmistusmeetoditele, olgu selleks espresso, filter või pätikohv.
Specialty kohv sisaldab ainult maailma kõige enimhinnatud sorte. Huvitav, kes seda hindab ja kuidas nad seda teevad? Hinnang on sertifitseeritud kohvidegusteerijate kätes. Nad hindavad neile pakutava kohvi kvaliteeti Specialty Coffee Associationi (SCA) loodud skaala alusel. Hinnatakse nelja kriteeriumi: päritolu, roheliste ubade välimus, valmistatud kohvi aroom ja maitseomadused. Ainult neid kohvisid, mis saavutavad lõpuks 80–100 punkti, võib õigustatult nimetada “specialty”.
Pestud protsessi kasutamisel eraldatakse oad esmalt kirssidest, seejärel kääritatakse ja kuivatatakse. Sel viisil töödeldud kohv omandab eriti “puhta” maitse, mis muudab domineerivad noodid hõlpsamini tuvastatavaks. Sageli on see ka mahlakas.
Autentset “Jamaica Blue Mountaini” võib leida ainult ühest kohast: see on Jamaica Blue Mountaini piirkond. Selle kohvi pakkumine on äärmiselt piiratud, samas kui nõudlus on tohutu nende ubade ainulaadsete maitsete ja lõhnade tõttu. See on eriti populaarne Jaapanis, kus see sõna otseses mõttes haihtub riiulitelt. Sellepärast on selle kohvi hind kõrgem kui paljudel teistel.
Küsi toote koht
Хороший кофе.
Väga mõnus kohv!
Väga maitsev kohv.Lisaks kiire teenindus,nii e-poe