Specialty kohvioad Fucking Strong Coffee Nicaragua, 250 g
Tarneaeg 1 – 3 tööpäeva *93% tellimustest tarnitakse järgmisel päeval
Spetsifikatsioonid
Üldised omadused
Mõõdud ja kaal
Tooteinfo
Seda kohvi iseloomustab eriti kerge maitse ja muljetavaldav aroom. Valmis joogis avalduvad tume šokolaad, vaarikad ja eksootilised passionviljad.
Need kohvioad pärinevad Nicaraguast, Nueva Segovia piirkonnast. Selle piirkonna põhjaosas asub väike rühm kohvikasvatajaid, kes osalevad jätkusuutlikku põllumajandust edendavas spetsiaalses kohvi ekspordiprojektis Expocamo. “Fucking Strong Coffee” on olnud selle projekti raames farmeritega koostöös juba alates 2019 aastast. Selle koostöö tulemuseks on eriti maitsev kohv.
Tänu omni-roast röstimismeetodile sobib see kohv kõigile valmistusmeetoditele. Selle maitsed avalduvad aga eriti hästi mokakannus, filterkannus või Aeropress kohvivalmistajas.
RIIK: Nicaragua
REGIOON: Nueva Segovia
TOOTJA: Expocamo (Flor Silvestre maatükk)
KÕRGUS: 1100-1500 m
SORT: Caturra, Paca, Java
PROTSESS: Pestud
RÖST: Keskmine
MAITSEPALETT: Tume šokolaad, Vaarikad, Passionviljad
Koostis: röstitud kohvioad.
Hoiustamine: hoida kuivas ja jahedas.
Kohvipass
Tihemini küsitud küsimused
Küsi toote koht
Paistab, et J. ei saa aru, et sellist asja nagu “kange kohv” ei eksisteerigi. Esiteks: mis asi määrab kohvi kanguse? Kas tugev maitse, suur kofeiinisisaldus või midagi muud? Teiseks: kas neid asju ei saa ka reguleerida sellega kuidas me kohvi teeme? Ehk kui palju kohvi vs vett tassitäie jaoks ära kasutame, kui kaua sellel tõmmata laseme jne? Soovitan Sulle ühte head videot James Hoffmanilt, mis seletab kenasti selle teema ära:
https://www.youtube.com/watch?v=8jAMOAmYCJI&ab_channel=JamesHoffmann
Ei tasu liiga kinni antud kohvi nime või pealkirja juurde jääda. Mulle ka see ei meeldi, see on esiteks ropp ja teiseks ei anna kohvigurmaanile tegelikkuses mitte mingisugust infot. Aga kohvid on neil ikkagi head, seda pean tunnistama. Usun, et kui sa järgmine kord ühe sama purgikese tellid, selle väga peeneks ära jahvatad, liitrisesse presskannu paned ning lased sel 10-15 min tõmmata, siis saad ikka VÄÄÄÄGA kange kohvi. 😊
Kohv ei ole absoluutselt kange! Ka maitse on väga kehv. ei soovita!