Kohviveski La Pavoni Cilindro
Spetsifikatsioonid
Üldised omadused
Mahutavus
Mõõdud ja kaal
La Pavoni Cilindro tooteinfo
La Pavoni “Cilindro” kohviveski on Milanos, Itaalias käsitsi valmistud toode, mistõttu ei ole sellele toodete disaini mõttes vastast. Selle korpus on valmistatud kroomitud alumiiniumist ja libisemiskindel põhi on paigaldatud eesmärgiga suurendada veski stabiilsust.
TRITAANIST OAMAHUTI
Selle veski oamahuti on 600 g. Selle materjal TritanTM tagab, et oamahuti oleks BPA-vaba ja löögikindel.
TUGEVDATUD TERASEST LAMEDAD TERAD
Lamedate terade tõttu on peenete osakeste suurus koonusjate terade tulemusega võrreldes ühtlasem. Tugevdatud teras garanteerib kauakestva vastupidavuse. Tera diameeter on peaaegu professionaalne ja moodustab mõõduks 50 mm. Terad on võimelised jahvatama kiirusel 1.2 – 1.6 g/s.
ASTMEVABA MIKROMEETRILINE JAHVATUSE REGULEERIMINE
Veski sisaldab endas regulaator-nuppu, millel on astmevaba mikromeetriline jahvatuse reguleerimine. Selles astmevabas veskis on tohutu number jahvatusastmeid, võimaldades sul jahvatust ning valmistusprotsessi peensusteni reguleerida. See muudab need espresso valmistamisel ideaalseks.
LCD MENÜÜ
Kasutades LCD ekraani saad kontrollida järgnevaid veski seadeid: üksik ja topelt portsjon, aja seaded, järjepideva jahvatuse režiim ja lukustusfunktsioon. Järjepidevas režiimis (mis on tegelikult manuaalne doseerimine), saad järjepidevalt jahvatada kuni 60 s jagu kohvi.
JAHVATUSE KANG JA TUGI
Kangi vajutades võimaldab lüliti sul jahvatust igal hetkel alustada ja peatada. Tugi on disainitud sobimaks erinevatele portafiltrite tüüpidele (kangiga ja pool-prof.). Selle kõrgust saab reguleerida, et suurendada/vähendada kohvitilade kaugust.
***
1905 aastal loodud ja nüüd Milano peakorteris asuv La Pavoni on saavutanud espresso kohvimasinate tippklassi turusektoris juhtiva tootja staatuse.
Tihemini küsitud küsimused
Küsi toote koht
La Pavoni Cilindro arvustused