Manuaalne piimavahustaja Bodum Latteo, 0,25 l
Spetsifikatsioonid
Üldised omadused
Mõõdud ja kaal
Tooteinfo
Eriti mugav manuaalne piimavahustaja neile, kellele meeldivad piimavahuga joogid. Plastikust kaane äär on sügav, et vahustamisel piim valest kohast ei väljuks. Piimavaht valmib kõigest 30 sekundiga, ning vahustajat on lihtne puhastada – kõik osad on nõudepesumasinas pestavad.
Kuidas valmistada piimavahtu?
– Lisa külm piima vahustajasse (kuni maksimaalse jooneni).
– Aseta vahustaja ühtlasele pinnale.
– Aseta kaas peale nii, et tila oleks kaetud.
– Vahusta piima pressi 60-90 korda üles ja alla liigutades (vahustamisel on tunda, kuidas piim läheb tihkemaks). Lase piimal minut seista – see tiheneb veelgi. Kui soovid sooja piimavahtu, soojenda seda umbes 30 sekundit mikrolaineahjus (pane sinna ainult klaasist osa, ilma pressi ja kaaneta).
– Tõsta vaht lusikaga vahustajast välja ja lisa oma kohvile.
Tihemini küsitud küsimused
Küsi toote koht
Arvustused