Tarneaeg 1 - 3 tööpäeva * 93% tellimustest tarnitakse järgmisel päeval

Spetsifikatsioonid
Üldised omadused
Tooteinfo
Miniatuursed ampsu-suurused maiused! Lustakad ja maitsvad magusad ampsud – raweteesid – kuulsast Belgia Galler Šokolaadikojast pakuvad meile erinevat tekstuuri (pehme, krõmps ja kreemine), ning erienvaid maitseid klassikalisest (pralinee ja vaarikas) kuni uute ootamatute variantideni välja (küpsis, õhitud riis, popkorn). Üle terve Galleriküla peidetud magusad kommikesed on ideaalne viis lugeda jõuludeni allesjäänud päevi!
Walloon murdes tähendab rawete “väikest,armsat ja kaunist lisandit”. Wallonia piirkond on koht, kus loodi 1976 aastal Chocolaterie Galler e. Galleri Šokolaadivabrik. Sellest ajast saati on sellesse brändi armunud tuhanded šokolaadiarmastajad.
Koostis: suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, taimne rasv (sheavõi, kookosõli, päevalilleõli), kakaovõi, pähklid, inuliin, lõssipulber (piim), oligodruktoos, madala rasvasisaldusega kakaopulber, dektroos, soolakaramelliga või (glükoosisiirup, suhkur, magustatud kondentspiim, vesi, või (piim), koor, Guérande sool), mandlid, karamelliseeritud suhkur, emulgaator: sojaletsitiin, kooritud piimapulber, vaarikad, karamelliseeritud glükoosi-fruktoosi siirup, küpsis (nisujahu (gluteen), suhkur, kontsentreeritud või (piim), kooritud piimapulber, odramaltoos, sool), küpsis (nisujahu (gluteen), suhkur, kookosõli, madala kakaosisaldusega kakaopulber, glükoosisiirup, naturaalne maitseaine: süsi, sool, kergitusaine: polüdekstroos, piimakreem (kooritud piimapulber, suhkur, magus vadak, või (piim), naturaalne maitseaine), Guérande sool, krõmpsuvad helbed (riisijahu, suhkur, sool, kakaovõi), paakumisvastane aine: maltoos, glükoosisiirup, dekstriin, emulgaator: päevalilleletsitiin, naturaalne vaarika maitseaine. Tume šokolaad: kakaosisaldus vähemalt 60%. Piimašokolaad: kakaosisaldus vähemalt 30%. Valge šokolaad: kakaosisaldus vähemalt 23%.
Hoiustamine: hoida temperatuuril alla 21 °C.
Tihemini küsitud küsimused
Küsi toote koht
Maitsev!
The gift was very much appreciated, thanks!