P.
T.
Min.
Sek.
Seda El Salvadorist pärit kohvi iseloomustab magus aroom ja täidlus. Maitses võid tunda mustsõstarde ja mandariinikoore nüansse, ning ploomide magusust. Järelmaitses sillerdab magus karamell, ka siis kui tass juba ammu tühi.
See erakordse kohv pärineb El Salvadoris asuvast El Rosario farmist, mida juhib kohvimaailmas äärmiselt tuntud Pacas’e perekond. Pacas’te lugu läheb tagasi aastasse 1927, kui perekond Euroopast El Salvadori kolis, ning kuulsas Santa Ana piirkonnas 47 hektarit maad ostis. Tänapäeval juhivad Pacas’te järeltulijad kogu El Salvadori parimaid kohvifarme, mida tuntakse oma väärtusliku kohvi tõttu terves maailmas.
Meie soovitame seda kohvi valmistada espressomasinas, filtermeetodil, või otse tassi(pätikohvina).
Tänu oma erilisele kvaliteedile ja maitsele on sellel kohvil Specialty tähis. SCA järgi on selle hinnang 86 punkti 100st.
RIIK: El Salvador
REGIOON: Flor Amarilla Arriba, Santa Ana
FARM: Finca El Rosario
KÕRGUS: 1160 m
SORT: Sarchimor
PROTSESS: Naturaalne
RÖST: Keskmiselt tume
MAITSEPALETT: Mustsõstrad, Mandariinid, Ploomid
Koostis: röstitud kohvioad.
Hoiustamine: hoida suletult pimedas, kuivas ja jahedas kohas.
Seda kohvi röstivad meie partnerid Leedus ühes parimas kohalikus röstikojas.
Need kohvioad sobivad hästi kõikidele valmistusmeetoditele, olgu selleks espresso, filter või pätikohv.
Specialty kohv sisaldab ainult maailma kõige enimhinnatud sorte. Huvitav, kes seda hindab ja kuidas nad seda teevad? Hinnang on sertifitseeritud kohvidegusteerijate kätes. Nad hindavad neile pakutava kohvi kvaliteeti Specialty Coffee Associationi (SCA) loodud skaala alusel. Hinnatakse nelja kriteeriumi: päritolu, roheliste ubade välimus, valmistatud kohvi aroom ja maitseomadused. Ainult neid kohvisid, mis saavutavad lõpuks 80–100 punkti, võib õigustatult nimetada "specialty".
Loomulik protsess hõlmab kohvioa kuivatamist tervelt, st koos viljalihaga. Sel viisil töödeldud kohv on magusam, mahlasem ja eriti täidlane.
"Keha" on põhimõtteliselt teie kohvi tekstuur. See võib olla tee-laadne ja kerge, veinilaadne, mahlane jne. Täidlase kohvi tekstuur on tahke ja tihe.
Martin Paroll aprill 6, 2023
Liiga tume. Muidu mõnusad punased puuviljad.
Tarmo S. veebruar 21, 2022
Teie kommentaar
Nimi
Eposti
Saad valida, milliseid küpsiseid lubad meil kasutada. Mõned neist on hädavajalikud ja neid ei saa välja lülitada.
Neid küpsiseid on vaja selleks, et meie veebileht töötaks korrektselt ning neid ei saa välja lülitada. Need küpsised ei kogu isiku tuvastamist võimaldavat infot.
Need küpsised lasevad meil optimeerida veebilehte ja näha külastajate allikaid. Selle eesmärgi jaoks kasutame Google Analytics platvormi. Kogutud andmed ei võimalda sinu tuvastamist ning me ei jaga infot ühegi kolmanda poolega. Nende küpsiste võimaldamisel saad kasutada meie reaalajas vestlust ning saad seega abi meie nõustajatelt.
Kellelegi ei meeldi reklaamid - eriti sellised, mis pole üldse asjakohased sinu jaoks. Nende küpsiste abil saame tuvastada sinu soovid ning näidata sulle vaid asjakohaseid pakkumisi. Sa näed reklaame ka siis, kui sa neid küpsiseid sisse ei lülita, kuid sel juhul ei vasta reklaamid sinu huvidele ja soovidele.