Specialty kohvioad El Salvador El Rosario Sarchimor, 250 g
-
Ainult Epoes
Spetsifikatsioonid
Üldised omadused
Mõõdud ja kaal
Tooteinfo
Seda El Salvadorist pärit kohvi iseloomustab magus aroom ja täidlus. Maitses võid tunda mustsõstarde ja mandariinikoore nüansse, ning ploomide magusust. Järelmaitses sillerdab magus karamell, ka siis kui tass juba ammu tühi.
See erakordse kohv pärineb El Salvadoris asuvast El Rosario farmist, mida juhib kohvimaailmas äärmiselt tuntud Pacas’e perekond. Pacas’te lugu läheb tagasi aastasse 1927, kui perekond Euroopast El Salvadori kolis, ning kuulsas Santa Ana piirkonnas 47 hektarit maad ostis. Tänapäeval juhivad Pacas’te järeltulijad kogu El Salvadori parimaid kohvifarme, mida tuntakse oma väärtusliku kohvi tõttu terves maailmas.
Meie soovitame seda kohvi valmistada espressomasinas, filtermeetodil, või otse tassi(pätikohvina).
Tänu oma erilisele kvaliteedile ja maitsele on sellel kohvil Specialty tähis. SCA järgi on selle hinnang 86 punkti 100st.
RIIK: El Salvador
REGIOON: Flor Amarilla Arriba, Santa Ana
FARM: Finca El Rosario
KÕRGUS: 1160 m
SORT: Sarchimor
PROTSESS: Naturaalne
RÖST: Keskmiselt tume
MAITSEPALETT: Mustsõstrad, Mandariinid, Ploomid
Koostis: röstitud kohvioad.
Hoiustamine: hoida suletult pimedas, kuivas ja jahedas kohas.
Kohvipass
Tihemini küsitud küsimused
Seda kohvi röstivad meie partnerid Leedus ühes parimas kohalikus röstikojas.
Need kohvioad sobivad hästi kõikidele valmistusmeetoditele, olgu selleks espresso, filter või pätikohv.
Specialty kohv sisaldab ainult maailma kõige enimhinnatud sorte. Huvitav, kes seda hindab ja kuidas nad seda teevad? Hinnang on sertifitseeritud kohvidegusteerijate kätes. Nad hindavad neile pakutava kohvi kvaliteeti Specialty Coffee Associationi (SCA) loodud skaala alusel. Hinnatakse nelja kriteeriumi: päritolu, roheliste ubade välimus, valmistatud kohvi aroom ja maitseomadused. Ainult neid kohvisid, mis saavutavad lõpuks 80–100 punkti, võib õigustatult nimetada “specialty”.
Loomulik protsess hõlmab kohvioa kuivatamist tervelt, st koos viljalihaga. Sel viisil töödeldud kohv on magusam, mahlasem ja eriti täidlane.
“Keha” on põhimõtteliselt teie kohvi tekstuur. See võib olla tee-laadne ja kerge, veinilaadne, mahlane jne. Täidlase kohvi tekstuur on tahke ja tihe.
Küsi toote koht
Liiga tume. Muidu mõnusad punased puuviljad.