TOP kohvipakkumine

Specialty kohvioad Black Crow White Pigeon Nicaragua Limoncillo Ethiosar, 200 g

  • Ainult Epoes
5.00
Kogus
14.90 
Saadaval meie kesklaos (e-poest ostmiseks).

Tarneaeg 1 – 3 tööpäeva *93% tellimustest tarnitakse järgmisel päeval

Saadavus kauplustes.
Hallivanamehe 4, Tallinn
Puudub
Tähesaju 9, Tallinn
Olemas
Soola tn 3/1, Tartu
Olemas
Specialty kohvioad Black Crow White Pigeon Nicaragua Limoncillo Ethiosar, 200 g
Specialty kohvioad Black Crow White Pigeon Nicaragua Limoncillo Ethiosar, 200 g
Laos
14.90 

Spetsifikatsioonid

Tooteinfo

“BLACK CROW WHITE PIGEON”. ERAKORDSED KOHVILOOD.

Peatükk 13

Black Crow esitleb:

Õhus hõljub küpsete pirnide ja hapukate kirsside ahvatlev aroom, mida saadavad joovastavad punase veini noodid…

Need eksootilised maitsed pärinevad kõrgelt Nicaraguas Matagalpa mägedes asuvast Limoncillo valdustest. Need 1100 meetri kõrgusel merepinnast ulatuvad mahlased kohviistandused kuuluvad Mierischi perekonnale, kes kolis 19. sajandil Saksamaalt Lõuna-Ameerikasse ümber. Saksa geoloog Bruno Mierisch Boettiger kolis siia, et aidata kohalikel elanikel riiklikku raudteed ehitada. Kui tema töö oli tehtud, anti Brunole töötasuks natuke maad Matagalpas. Õnneks oli ta piisavalt julge, et jääda Lõuna-Ameerikasse ja asuda oma kohvivaldustesse tööle. Tänapäeval on nende maade kohal lennates endiselt tunda Bruno julget ja seiklushimulist vaimu: ethiosari-nimelise hübriid-araabika alamliigi kombineerimine trendika anaeroobse töötlemismeetodiga nõuab ju siiski julgust ja tõsist katsetamise himu! 

Sinu Black Crow

Kokkuvõte: 

Päritolumaa | Nicaragua

Regioon | Matagalpa

Tootja | Limoncillo valdused

Kõrgus | 1110 m

Araabika sort | Ethiosar

Protsess | Naturaalselt anaeroobne

Röstiprofiil | Keskmine

SCA hinnang | 87.5 100st

Maitsepalett | Pirnid, kirsid, punane vein

Soovituslikud valmistusmeetodid: kõik valmistusmeetodid, kaasaarvatud espresso. 

Koostis: röstitud kohvioad.

Hoiustamise tingimused: hoida suletuna pimedas, kuivas ja jahedas kohas. 

*****

“Black Crow White Pigeon” on siin, et meelitada teid erakordsete kohvilugudega. Selle loo peategelased – Must Vares ja Valge Tuvi – kehastavad specialty kohvide märkimisväärselt mitmekesist maitsepaletti: tumedatest sügavatest maalähedatest nootidest kuni kergete peente aroomideni. Sellele pikale skaalale sobib iga võimalik imeline maitse, alustades läbimõtlematust pimedusest ja muutudes aeglaselt selliseks valgeks, mis võtab hinge kinni. Iga kohv koos oma ainulaadse looga peidab end ilusas pakendis, mis võib teile meelde tuletada uut peatükki loetavas raamatus: need peatükid on hoolikalt nummerdatud, ulatuvad 1-st 24-ni. Sukelduge uutesse kogemustesse “Black Crow White Pigeon”: avastage lugusid, mida iga peatükk teile räägib, sukelduge ainulaadsetesse maitsetesse ja asuge teekonnale, mis on nii lõhnav, et seda on võimatu unustada. Alustage julgelt oma isiklikku reisi mis tahes peatükist…

Maitsete giid
Kirss
Pirn

Kohvipass

Kohvi päritolu regioonid
Kesk-Ameerika, Nicaragua
Kohvitüüp
Single-origin
Röstimisaste
Keskmine

Tihemini küsitud küsimused

Kus see kohv on röstitud?

Seda kohvi röstivad meie partnerid Leedus ühes parimas kohalikus röstikojas.

Kas see vastus oli kasulik? 0 0
Millistele valmistusmeetoditele need kohvioad sobivad?

Need kohvioad sobivad hästi kõikidele valmistusmeetoditele, olgu selleks espresso, filter või pätikohv.

Kas see vastus oli kasulik? 4 1
Mis vahe on specialty kohviubadel ja tavalistel kohviubadel?

Specialty kohv sisaldab ainult maailma kõige enimhinnatud sorte. Huvitav, kes seda hindab ja kuidas nad seda teevad? Hinnang on sertifitseeritud kohvidegusteerijate kätes. Nad hindavad neile pakutava kohvi kvaliteeti Specialty Coffee Associationi (SCA) loodud skaala alusel. Hinnatakse nelja kriteeriumi: päritolu, roheliste ubade välimus, valmistatud kohvi aroom ja maitseomadused. Ainult neid kohvisid, mis saavutavad lõpuks 80–100 punkti, võib õigustatult nimetada “specialty”.

Kas see vastus oli kasulik? 3 0
Mis teeb anaeroobse töötlemise meetodi nii eriliseks?

See töötlemismeetod on viimasel ajal tõusuteel. See hõlmab hapnikuvaba kääritamist. Tänu sellele muutuvad ubades peidus olevad maitsed veelgi erksamaks, kohv muutub mahlakamaks ja paljastub palju uusi intrigeerivaid noote.

Kas see vastus oli kasulik? 0 0
Kas need on araabika kohvioad?

Need on alamliigi Ethiosar araabika oad, Etioopia sort, mis on kohanenud Nicaragua kliimaga.

Kas see vastus oli kasulik? 0 0

Küsi toote koht

Saada küsimus

Arvustused

5.00
7 hinnang(ud)
100%
0%
0%
0%
0%
  • Kinnitatud kasutaja
    juuni 13, 2023

    Väga maitsev, mõnus, nauditav.

    Kas see vastus oli kasulik?
  • Kinnitatud kasutaja
    mai 16, 2023

    Tundub hea, aga eks maitse võib olla igal ühel erinev

    Kas see vastus oli kasulik?
  • Kinnitatud kasutaja
    aprill 6, 2023

    Mõnusad hapukad noodid koos magusatega. Hea maitsebalanss.

    Kas see vastus oli kasulik?
  • Kinnitatud kasutaja
    november 24, 2022

    See oli täielik maitseelamus!

    Kas see vastus oli kasulik?
  • aprill 30, 2022

    Espressona valmistades on maitse puhas, kerge, selge, portveinine.
    Ilma kofeiini kanguseta.
    Lôpetades jääb suhu greipfruudi môrkjus.

    Kas see vastus oli kasulik?

Kirjuta arvustus

Räägi meile rohkem KohviSemu toodete või teenuste kohta. Sinu arvamus loeb.

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Hinnang

Olete proovinud seda toodet? Jätke arvustus