P.
T.
Min.
Sek.
Good and Proper’il on hea meel teiega oma uut “Sencha” teed jagada. Erinevalt teistest Senchadest, mis kasvavad otsese päikese käes, on see konkreetne sirt 18 päeva enne korjamist varjus olnud, muutes selle sarnasemaks Gyokuro’le – Jaapani peeneimale aurutatud rohelisele teele. See unikaalne varjutamise protsess toob välja tee rikkaliku, iseloomuka umami maitse, ning rohkem magusust. Tumedad siidjad lehed pakuvad meile värsket erksat tassikest rohelist teed, millel on kevadine aroom ja pehmelt delikaatne magus järelmaitse.
Päritolu: Krishima Mäed, Kagoshima, Jaapan
1 portsjon: 2 g või 1 kuhjaga lusikatäis / 200 ml vett
Vee temperatuur: 65°C
Valmistusaeg: 2-3 minutit
Võimalik taas-kasutada kuni 3 korda.
Koostis: 100% roheline tee.
Hoiustamine: hoida jahedas ja kuivas kohas.
Tooteülevaateid veel ei ole.
Teie kommentaar
Nimi
Eposti
Saad valida, milliseid küpsiseid lubad meil kasutada. Mõned neist on hädavajalikud ja neid ei saa välja lülitada.
Neid küpsiseid on vaja selleks, et meie veebileht töötaks korrektselt ning neid ei saa välja lülitada. Need küpsised ei kogu isiku tuvastamist võimaldavat infot.
Need küpsised lasevad meil optimeerida veebilehte ja näha külastajate allikaid. Selle eesmärgi jaoks kasutame Google Analytics platvormi. Kogutud andmed ei võimalda sinu tuvastamist ning me ei jaga infot ühegi kolmanda poolega. Nende küpsiste võimaldamisel saad kasutada meie reaalajas vestlust ning saad seega abi meie nõustajatelt.
Kellelegi ei meeldi reklaamid - eriti sellised, mis pole üldse asjakohased sinu jaoks. Nende küpsiste abil saame tuvastada sinu soovid ning näidata sulle vaid asjakohaseid pakkumisi. Sa näed reklaame ka siis, kui sa neid küpsiseid sisse ei lülita, kuid sel juhul ei vasta reklaamid sinu huvidele ja soovidele.