
Spetsifikatsioonid
Üldised omadused
Mõõdud ja kaal
Tooteinfo
Good and Proper’il on hea meel teiega oma uut “Sencha” teed jagada. Erinevalt teistest Senchadest, mis kasvavad otsese päikese käes, on see konkreetne sirt 18 päeva enne korjamist varjus olnud, muutes selle sarnasemaks Gyokuro’le – Jaapani peeneimale aurutatud rohelisele teele. See unikaalne varjutamise protsess toob välja tee rikkaliku, iseloomuka umami maitse, ning rohkem magusust. Tumedad siidjad lehed pakuvad meile värsket erksat tassikest rohelist teed, millel on kevadine aroom ja pehmelt delikaatne magus järelmaitse.
Päritolu: Krishima Mäed, Kagoshima, Jaapan
1 portsjon: 2 g või 1 kuhjaga lusikatäis / 200 ml vett
Vee temperatuur: 65°C
Valmistusaeg: 2-3 minutit
Võimalik taas-kasutada kuni 3 korda.
Koostis: 100% roheline tee.
Hoiustamine: hoida jahedas ja kuivas kohas.
Tihemini küsitud küsimused
Küsi toote koht
Arvustused